Реклама: България – рай за мигрантите!

Обещават им, че в София ще получат стотици евро и жилище
5 окт 2016 09:30,
101
Реклама: България – рай за мигрантите!
Снимка: Булфото, архив

Стотици мигранти, излъгани от Международната организация по миграция, че раят е в България, заплашиха с гладна стачка.

Организацията, в която членуват всички страни от ЕС, убеждавала бежанците в Гърция, че ако отидат в София, ще получават стотици евро на месец и ще имат самостоятелно жилище, както и право на безплатен транспорт, разказва bTV.

Излъганите чужденци пристигнали миналата седмица и били настанени в центъра във "Враждебна". Защитници на правата на човека описват това място като петзвезден хотел за бежанските центрове у нас.

За тях обаче това е пълна лъжа, защото са получили обещание за нещо много повече. Това се оказа огромен проблем за страната, тъй като в центъра назрява напрежение.

Излъганите мигранти плашат с гладна стачка от понеделник. Те са категорични, че ще я предприемат, ако не бъдат върнати в Гърция, защото се чувстват излъгани.

Служители от Международната организация по миграция лъжат бежанците, че Раят е в България, за да могат да ги накарат да се заселят в България, тъй като имало споразумение от миналия септември. Всяка държава от Европейския съюз се ангажирала да помогне на Гърция и Италия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тея явно масово имат IQ 20. Голяма радост за нас е да ги приемем ВСИЧКИТЕ, щото ще ни хранят един ден, дам. Милиони безполезни гърла. Хитлер щеше отдавна да се е задействал.
59
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Глупости! Как може да се вярва на такива приказки! Ми така ще разправят, като ги пращат насила у нас! Току виж може и да се изкрънка нещо отгоре. Когато станат повече, ще започнат да се случват белите.
58
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами кой им е виновен, че са лековерни? То трябва да си голям и...т, че да повярваш на такива обещания! Стотици евро без работа, луксозни апартаменти в София, безплатен транспорт... Да взема от утре и аз да се пиша бежанка, а? Че сега хем работя, хем не получавам това, което на тях са им обещали.
57
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко тъпан***но, всеки ден дрънкаш за този милиард дето си го събрал ... ама този милиард от народа е изкаран, а тези на снимката какво са изкарали ???
56
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нашите като са подписвали само са гледали какво ще има за тях под масата. Това не е новина, ако погледнете това е отличителната черта на всички български политици от освобождението от турско. Държа да уточня, че това лакейство не е характерно единствено за комунистите, единственото похвално за тях е че България при тяхното управление не е загубила територия.
55
7
 
1
 
! Отговори
xamdi преди 7 години
po4vase djihat i v bg boiko vze parite ot ec i sega neni 6ete takali
54
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Струва ми се време е ВРЕМЕ Е ДА СПРАТ ДА ГИ ХРАНТУТЯТ ами да ги накарат да работят !Който иска храна - да работи ! в чистотата, на полето, по строежи има работа колкото искаш.Бойко тъпан***но, събуди се !!!
53
0
 
20
 
! Отговори
ххахах преди 7 години
Ами "добре дошли в Бг"... и нас така ни лъгаха то не бяха комунисти демократи и всякакви депутати хахах
52
2
 
26
 
! Отговори
иван преди 7 години
оставка на тиквата и правителството му от крадци и продажници на България.Незабавно!И съд за тези предатели!
51
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До еми виж в нетаДо сега даже не знаех че съществува това "нещо" МОМ.
50
1
 
16
 
! Отговори
еми виж в нета преди 7 години
До Анонимен"МОМ е посветена на принципа, че хуманната и системна миграция облагодетелства мигрантите и обществото" от техния сайт се вижда, че това изчадие е тотално сбърнако. За какви глупости плащаме само.
49
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Плашат с гладна стачка-трогнах се, пускам сълза! Някой да ги е викал ? Само работа на БХК Няма да извикаме нашите сънародници които искат да се върнат, ами тия, те освен проблеми друго няма да направят.
48
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама каква е тази организация и кой я е упълномощил да говори от името на българската държава?
47
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Както те лъжат, че са имигранти, така и тях ги лъжат за условията в БГ. C'est la vie
46
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Редно е да не нарушават правата на хората и да ги върнат в Гърция, щом такова е желанието им. Пък и ние също не ги искаме, така че проблем няма.
45
18
 
9
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 7 години
Статията е христоматиен пример за провежданата срещу България руска пропагандна война. целта и е да внуши недоверие у българите към ЕС и европейските институции. Явно усилията, които "Гълъбицата" Бойка положи за стоплянето на отношенията с Русия не дават резултат.
44
1
 
17
 
! Отговори
И ние имаме служби, преди 7 години
които следва да се занимават с пропаганда и агитация, съобразена с интересите на страната ни и да практикуват това не само у нас, но и в чужбина. Имаме и разузнаване, което би трябвало да докладва за всичко, което се случва зад граница, но засяга нашите интереси.Защо досега държавата ни не е отреагирала на тази заблуждаваща пропаганда сред мигрантите в Гърция?Информация ли е липсвала, или, както през соца, на такива длъжности и с добри заплати се уреждат некадърни михлюзи-връзкари?
43
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
България е рай за идиoтитe, повечето българи са ***.
42
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И на мене ми се вижда чисто византийски номер! Струва си да се проведе едно по-обстойно разследване от българска страна!А най-вече се надявам да сработи реадмисията с Афганистан и да си ги прибират обратно, също и да разберат, че няма смисъл да тръгват насам!
41
2
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз пък си мисля, че ако наистина бягаш от войната, ще си благодарен на това, че се събуждаш под мирно небе и имаш покрив, хляб и вода...ама не, това племе, което на талази ни напада е като ***...навлизат, настаняват се трайно, започват да щъкат, да ти ядат от храната и да смущават мирното ни съществуване. Да се махат! Или..пест контрол!