Джип блъсна жена на кръстовище в Пловдив

Движението в района на инцидента е затруднено
21 окт 2016 10:55,
13
Джип блъсна жена на кръстовище в Пловдив
Снимка: Булфото, архив

Жена е пострадала, след като е блъсната от джип с пазарджишка регистрация в пловдивския квартал "Кючук Париж", съобщиха за "Фокус" от МВР.

Сигналът за инцидента е подаден в 09:48 часа. Полицейски екипи са на място и проверяват сигнала.

Очаква се изясняването на същността на инцидента и причините за възникването му. Движението в района е затруднено.

Само преди ден, на същото кръстовище, автобус блъсна и отне живота на жена, пресичаща на пешеходна пътека.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: Пловдивблъсната жена
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
4
 
! Отговори
До 12 преди 7 години
Не съм съшсем съгласна, рядко ми се случва някой да не спре, а ходя пеша през работно време, когато е най-натоварено, за да избегна задръстванията. Нарушители има много - както шофьори, така и пешеходци, и не говоря само за спирането на пешеходна, а за всякакви. Хората не се страхуват да нарушават правилата, защото няма да има наказание. Коли минават на червено, правят задръствания, влизайки в забранени улици,всеки ден виждам пешеходци, минаващи на червено на някои от най-натоварените кръстовища
12
1
 
7
 
! Отговори
До 11 преди 7 години
Въпросът е, че този пешеходец е изключение и на един такъв случай се падат няколко милиона отнети предимства на пешеходци на пешеходна пътека.
11
3
 
7
 
! Отговори
До 10 преди 7 години
Абсолютно е така,но това важи с пълна сила и за пешеходците.Преди няколко месеца един симпатяга реши в час пик да пресича околовръстното на София,където да отбележа разрешената скоросто е 80.Резултата беше верижна катастрофа с пострадали(слава богу без смъртни случаи),щетите няма да коментирам.Познайте дали въпросният пешеходец беше глобен,че пресича на АБСУРДНО място-не,просто си продължи,даже не се върна да помогне в мелето,за което той бе причината.Истината е, че всички трябва да сме по-отгов
10
1
 
9
 
! Отговори
Видими са пешеходцит преди 7 години
Проблемът е, че никой не санкционира шофьорите, когато отнемат предимството на пешеходците на пешеходна пътека, като това не е само на зебра, има и други пешеходни пътеки, вкл. и неочертани и необозначени пешеходни пътеки като продължения на тротоарите или банкетите на кръстовищата. КАТ не работи, санкционирани няма и шофьорите изобщо не внимават за пешеходци пресичащи на пешеходна пътека. Сега с това отсъждане на Инспектората на ВСС, стана съвсем кошмарно за пешеходците - не можеш да пресечеш.
9
1
 
9
 
! Отговори
До 6 преди 7 години
То вече узакониха предимството на всички МПС пред пешеходците на пешеходна пътека, ти само за джипове ми говориш. Вчера беше автобус, днес е джип, утре ще е лека кола, вдругиден мотор, после и каруцата ще е с предимство пред пешеходеца. Изоставаш мой човек.
8
2
 
8
 
! Отговори
невидим преди 7 години
обърнахте ли внимание на кадрите от убийството на младо момиче на пешеходна пътека от тежък каюион по казани по телевизията.на пешеходната пътека се въргаляше таблета на детето.това говори ли ви нещо .ами представете си че и шофьора може да си е говорил по телефона.това са безотговорни хора. въпреки че за говорене по трлефон по време на шофиране има санкций .да сте чули някой да е глобен за това,или за пресичане на пешеходна пътека гледайки таблета си.време е на пешеходните пътеки да сложат знак все едно че чресичат ж. п. прелез и пак ще има проблеми защото българите сме много безотговорни.
7
2
 
5
 
! Отговори
Бо преди 7 години
Колите с регистрация 'РА' винаги са предимство пред останалите участници в движението, с изключение на джиповете с регистрация 'РА'. Моля всички да се съобразят с това правило и чинно, благодарно и сълзи на очите от умиление да им дават път.
6
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нищо ново под слънцето на пешеходна пътека джиба е с предимство скоро и в правилника за движение ще е запосано и узаконено
5
2
 
10
 
! Отговори
??? преди 7 години
Според Решението на Инспектората на Висшия съдебен съвет, което е задължително за всички съдилища, тази пешеходка е виновна. Очаквано след това решение броя на блъснатите на пешеходна пътека пешеходци драстично се увеличи. Питам се само къде пресичат тези, които решиха, че пешеходеца винаги е виновен?
4
1
 
13
 
! Отговори
Обективен преди 7 години
Това е като някаква зараза - има няколко региона в България, където заради неработещият КАТ масово шофират изключително опасно и постепенно заразиха цяла България с това опасно шофиране. Пловдивско е един от тези региони.
3
2
 
14
 
! Отговори
Джипито преди 7 години
Да попитам тази жена дето се разхожда по улиците, дали е сигнализирала предварително че ще пресича улицата? Уведомила ли е собственика на джипа 24 часа предварително че смята да ходи на това кръстовище? Носила ли е табела на която да е написала че иска да упражни правото си да пресича улицата? Размаха ли е ръка, глава и ляв крак, когато е наближила кръстовището за да уведоми всички наоколо за намерението си? Огледала ли се е предварително? Носила ли е радар за да прецени скоростта на джипа?
2
2
 
12
 
! Отговори
Често преди 7 години
по форумите пишат,че в Пловдив шофьорите са нагли и некадърни.В защита на истинските пловдивчани само да кажа,че тук се домъкнаха да работят целите Садово и Поповица,половината Асеновград (автомобилите съответно с пловдивска регистрация) и една трета от Пазарджик!
1
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Забранете дйиповете в градовет - който иска да кара джип да оди на село!