Цветущ изказ с една змия: Къде отиде, ма, госпожа? (16+)

Пазарджишки благодетел спаси змия, тя му се вмъкна в колата
Обновена: 25 окт 2016 18:31 | 25 окт 2016 18:30,
53
Цветущ изказ с една змия: Къде отиде, ма, госпожа? (16+)
Снимка: кадър, Youtube

"Значи, както си карам тука с колата из природата, и изведнъж гледам на пътя неква бутилка, затворена и вътре некво змийче..."

Така започва видео, заснето от мъж от Пазарджик. Действието се развива вероятно някъде из околията. Намеренията на едрия мъж са съвсем добронамерени.

"И нали аз обичам жените и реших да я пусна на свобода", обяснява той. "Айде, мойто момиче, излизай, да не умреш тука", подканва я той. И докато до този момент видеото по-скоро напомняше на някакви кадри от National Geographic, змията решава, че не й се живее из пазарджишката пустош. Животинчето решава да се вмъкне в скъпото возило на добрия й спасител.

"Ей, не в колата, ма, глупачке". Така започва искреното възмущение на мъжа от трагичния развой на неговото добро дело. Останалото няма да го напишем в текста, само ще кажем, че според автора и главно действащо лице в клипа, майката на змията е проста.

"Аз да я спася, разбираш ли, да не такова", обяснява мъжът. "Е такъв цирък не очаквах", допълва той и вдига капака на колата с надеждата да открие подплашеното животинче. "Къде отиде, ма, госпожа?", чуди се той.

Каква е участта на животното, не е ясно. Повече вижте в клипчето на добрия мъж: 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: змияджипПазарджик
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 7 години
Този е заплаха за ника ми. Може да ме съди и ще спечели.
38
0
 
1
 
! Отговори
Мария преди 7 години
Бог да пази България!
37
0
 
0
 
! Отговори
лелеееее,ехо преди 7 години
Съблечи тениската,през главата щипни на пъпа и тогава го хвани,може да си по студен от змийчето и да му е студено и да търси топло
36
0
 
3
 
! Отговори
Оф, аман... преди 7 години
И тая Мария Нестерова си е един "цирък!?!?!?"... Не съм сигурен даже, че и името си е написала правилно.
35
0
 
3
 
! Отговори
До 39 преди 7 години
Серията от неграмотни коментари малко по-долу най-вероятно идва от един и същи човек, съдейки по сходността на грешките.
34
2
 
16
 
! Отговори
as преди 7 години
не мога да разбера защо всички толкова се впрягат на човека? Ми не блести особено с култура, но човека поне направи нещо добро за смията... 90% от всички тука "културни" не биха го направили. Това че го обърна на цирк, голяма работа. Евала на момчето
33
5
 
2
 
! Отговори
SS преди 7 години
Ей това водно змийче голям страх.
32
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Толкова коментари, а толкова неграмотни хора. ...срамота.
31
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Простотията не ходила по гората ,НО в неговия случай е изключение. Простотията отишла да си отпочине в гората от хората за малко,но явно не е успяла .Вече се убеждавам,че простотията почивка нЕма
30
2
 
5
 
! Отговори
Кой? преди 7 години
Динко? Пера??
29
5
 
15
 
! Отговори
Пинко преди 7 години
Е*@хти Паляка!!! Виж да не се е скрила около газовата уредба! УжасТ........добре, че емигрирах.........
28
7
 
14
 
! Отговори
Природолюбител преди 7 години
От такива с раздрънлани джипове и още по раздрънкани обноски и култура ***! Вече мо се отщяха озгледите в Бг!
27
3
 
18
 
! Отговори
Милет преди 7 години
Гошямо заглавие няма що че и16+! Можеше просто да напишат: Турчещ се тсиганян се прай на интересен със змия във Фейса!
26
2
 
7
 
! Отговори
Милет преди 7 години
Брата на динко от Ямбол Алиджан от Пазарджик!
25
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоа трябваше да си пъхне члена в бутилката и да го заклати! Змията да му направи една хубава *** и да го разтовари! Това би бил достоен клип! Това би направил динко от ямбол! Иначе тва е едно няма нищо дето го направи! Прекъсна солариома на госпожата!
24
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Змията май го хареса за мъж и се метна на лимузината му също като Емануела, но по хубава и мила е поне! Иначе и двете се мятат с лекота по колите на чуждите мъже!Само един тарашеж им трябва и на двете!
23
0
 
20
 
! Отговори
Експерт преди 7 години
Ако ви ухапе подобна на тази змия от клипа светла с тъмна ромбоидна украска отгоре! Гледайте до 15мин. Да сте в най-близкият център или филиал на ЦСМП! Отровата е силна и хемотоксична може да отключи силна алергична реакция и анафилаптичен шок! Не правете нищо друго освен промиване на мястото на ухапването с чиста вода! Никакви индиански номера с приатягане на крайници с въжета и колани или всмукване на отровата! Ако ухапването е в обшаста на шията или главата! Или ухапаният е дете бързайте!
22
1
 
26
 
! Отговори
Експерт преди 7 години
Незнам, но тоз *** има голям късмет че не го клъвна! Тва е усоиница съдеики пп ромбпидната украска на гърба не е някакво смоче! Тва е силно отровна змия лоша! Най-отровната по нащите земи и при определени условия и липса на спешна медицинска помощ може изхода от срещата с нея да е летален!
21
2
 
20
 
! Отговори
Сп???нс преди 7 години
Не знам къде точно е снимано , но забележете колко смет са оставили посетителите на 2кв.м площ. Не всички може (не трябва)да сме с книжовен изказ , но смятам ,че всички трябва да си пазим природата. На това обърнете внимание.
20
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много ми харесва думата "животинче". Представям си авторката на текста изправена лице в лице с това "животинче" - то ще са ревове, то ще са писаци, то ще е чудо, обаче пред монитора пишем за "животинче". Абе все едно девственица да ти говори за секс, същата простотия ни е предложила Мария Нестерова. И нека позная материя е копиран от някоя фейсбук група природосоциопати - ей това истинска журналистика, а в National Geographic могат да мечтаят само за такъв материал.