Прегазиха роднина на свидетел по делото на Чоков

Момчето не е тежко пострадало, но смята, че инцидентът е нарочен
25 окт 2016 08:06,
2
Прегазиха роднина на свидетел по делото на Чоков
Снимка: Булфото, архив

Роднина на един от свидетелите срещу кмета на Галиче Ценко Чоков е бил прегазен в неделя. За инцидента полицията не съобщи, тъй като 17-годишният Дейвид не е пострадал сериозно, пише "Монитор".

Tийнейджърът звъннал на 112 и съобщил, че към 16 часа "Мазда", управлявана от местния жител Сали Касъмов е минала през крака му. От полицията в Бяла Слатина веднага пратили патрулка в селото. Пред ченгетата Сали признал, че наистина е прегазил момчето, но без да иска. Дори се извинил за невниманието си и казал, че няма лошо отношение към Дейвид.

Още по темата

Пострадалият младеж обаче твърди, че Сали нарочно е форсирал машината, за да мине през десния му крак и затова ще го съди. За целта вече е прегледан и е освидетелстван от съдебен лекар.

Прегазеният е първи братовчед на студента Радослав Илиев. Той бе нападнат и пребит от малкия син на Ценко Чоков – Мартин, който с баща си е в ареста от края на май. Този инцидент е от януари тази година. На улица в селото Мартин ругал и обиждал Радослав, а после му забил такъв юмрук, че тежко болният младеж получил спукване на черепа и комоцио, след което се наложило да бъде опериран.

Това дело скоро влиза в съда, а Мартин, който е обвинен в нанасяне на средна телесна повреда е с парична гаранция от 2000 лева. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари