За пореден път: Блъснаха дядо на "зебра" в Пловдив

83-годишният мъж е откаран в болница в тежко състояние
26 окт 2016 19:01,
9
За пореден път: Блъснаха дядо на "зебра" в Пловдив
Снимка: Архив, Булфото

83-годишен мъж е в тежко състояние, след като е блъснат от автомобил на пешеходна пътека между бул. "Руски" и ул. "Преслав" в Пловдив, съобщиха от МВР пред "Фокус".

Сигналът за инцидента е постъпил към 16:40 часа.

58-годишна жена, шофирала "Опел", отнела предимството и блъснала на пешеходна пътека възрастния мъж. Ударът бил лек, но той паднал и се ударил лошо.

Пострадалият е откаран в болница за прегледи и изследвания.

Шофьорката е тествана и няма данни за употреба на алкохол.

За последните няколко дни случаите на блъснати на пешеходна пътека в Пловдив са близо 10.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
3
 
! Отговори
Проблемът е КАТ преди 7 години
За нарушенията по пътищата, вкл. и тези при кото има загинали, основния виновник е КАТ, който не налага спазването на Закона за движение по пътищата, а вместо това имитира дейност като иска депутатите да записват в закона все по-безумно строги наказания, които после КАТ не прилага. Разни, които не мислят много подкрепят безумно строгите санцкии записани в закона и неналагани от КАТ и резултата е повече нарушения, катастрофи, ранени и загинали.
7
6
 
1
 
! Отговори
хъ преди 7 години
В Пловдив продължават усилени ремонти на централни улици и движението е силно затруднено, натоварено и изнервящо.Точно пък на това място е голяма галимация и автомобилостълпотворение. В източното платно на булеварда навлизат автомобили в посока централна гара. Дано дядото да е добре.
6
5
 
6
 
! Отговори
Христо преди 7 години
Обвинявам - честите допълнения, поправки и промени в Закона за движение по пътищата.Т.е. законотворците от всички политически сили. Отбягването от отговорност чрез премахване на светофари и изграждане на кръстовища с кръгово движение.Заблуждаващото ,ПРЕДИМСТВО" на пешеходците, които губят инстинкта и навиците си за самоопазване. Последно и най-важно - ОБВИНЯВАМ ВСИЧКИ ОБРАЗОВАНИ И СОЦИАЛНИ ГРАЖДАНИ за умишлено и повторяемо нарушение на всякакви закони и правила. Покайте се и се поправете!
5
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пловдиските шофьори бързо се преориентираха според решението на Инспектората на ВСС - пешеходеца е винаги виновен, ако бъде блъснат на пешеходна пътека и резултатите не закъсняха. Къде и кога пресичат тези съдии взели това решение задължително за всеки съд в България?
4
2
 
7
 
! Отговори
Христо преди 7 години
Продължавам... Както е известно на всички, има много нарушители. Обикновено санкционирани са някои в спорна ситуация, бедни, слаби, болнави...Нормално поведение на хищниците" от КАТ , свикнали да стоят в засада и да дебнат гореописаните жертви. Въпросът ми е следния : Защо не предотвратихте тежките ПТП с жертви? Или превенционалната ви дейност опира до събиране на парични постъпления? Не очаквам отговор.
3
3
 
6
 
! Отговори
Христо преди 7 години
Ами от КАТ си предизвикаха тези случаи. Нормално е, когато санкционираш невинен шофьор, потеглящ от спряно състояние, за отнемане на предимство на пешеходци без абсолютно никакъв риск за никого, след това да има случаи с реални нарушения , жертви и тежко пострадали. Надявам се да прочетат този коментар от КАТ Пловдив и да им светне кого глобиха преди месец. Не злорадствам, а истински страдам за жертвите и пострадалите. Те са невинна.
2
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Такава идиотщина -пътека без светофар по средата на нищото само в тази селска държава може да се случи.Българите са прости и агресивни шофьори,които компенсират за комплексите си със рисково шофиране=трябват светофари,спящи полицаи и подлези/надлези за да си спасиме живота.
1
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пловдивските пешеходци не пешеходствуват правилно. Сигурно се дължи на отровения от КЦМ-то въздух и вродения им мозъчен потенциал