Шотландски Динко у нас! Дари паравоенни с дронове и екипировка

Джим Доусън кани всички да дойдат в България и да помагат на границата
27 окт 2016 10:00,
105
Шотландски Динко у нас! Дари паравоенни с дронове и екипировка
Снимка: кадър, Youtube

Шотландски антимюсюлмански активист е участвал в преследване на нелегални имигранти по българо-турската граница и е дарил на организацията Българско народно опълчение "Шипка" екипировка – бронежилетки, дронове, както и очила за нощно виждане, съобщава в ."Дейли Рекърд".

"По времето на дядо ми, тази земя е била под владението на османците, на мюсюлманите. Сега те се връщат. Помнете, че силите на исляма някога са стигнали до Виена", припомня в едно от видеата Джим Доусън, който е категоричен: "Това не е политика, това е битка между доброто и злото, черното и бялото. Битка за кръста. Битка за Христос".

Във видеоклип Джим Доусън се показва облечен в камуфлаж и заявява, че подкрепя "тежко въоръжената българска организация Българско народно опълчение "Шипка". Шотландецът дори призовава всеки, който може, да дойде и да помага на българската организация. Ако пък е стар - да им прати пари.

Британецът е известен като фанатичен привърженик на забраната на абортите. Той е основател на крайнодясната партия "Първо Британия" (Britain first) и на нейното паравоенно крило "Отбранителна група Британия над всичко", което организира протести пред домовете на мюсюлмани във Великобритания.

Групата е заподозряна за нахлуването в редица джамии. Доусън е бивш високопоставен член на друга крайнодясна партия на Острова - "Британската национална партия", но се отцепва от нея през 2010 г., за да създаде "Британия над всичко". После напуска и тази формация, съобщи bTV.

Доусън е автор на множество клипове, с които призовава дарители от Европа и Америка да подкрепят въоръжаването на антиислямистките милиции в Източна Европа.

В материала, заснет в България, шотландецът напомня, че българо-турската граница е външна граница за ЕС. Той призовава за нейната защита, тъй като "нашествениците бежанци" се стремят да завладеят света.

Доусън казва, че е предал на българите дарение от бронежилетки, визьори за нощно виждане, дронове и друго оборудване.

"Дейли рекърд" нарича членовете на българската паравоенна групировка "гангстери" и посочва, че има доказателства, че Доусън е участвал в лова на бежанци с маскираните и тежковъоръжени български скинхедс.

В един от клиповете си, заснет от България, Доусън казва: "Ние сме на патрул по българо-турската граница и търсим нелегални. Отдадеността на тези момчета (българите от БНО "Шипка") е впечатляваща. Границите на Европа се защитават повече от тези мъже, отколкото от нашите правителства".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още по темата: шипкашотландецДинко
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПОСЛЕДЕН ГЪРЧ НА АНГЛИЧАНИТЕ ДА ПРАВЯТ ПРОБЛЕМИ ПРЕДИ ОКОНЧАТЕЛНО ДА БЪДАТ ИЗРИТАНИ ОТ ЕВРОПА
16
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тези паравоенни скоро ще отидат в затвора заедно с английския си несретник
15
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хахахаааа...е това ся си дива простотия!Оня "рицар" даже си обръснал краката хахахаааа...Тоя "шотландец"хич и идея няма за кво иде реч!Хайахааа..Основал "Британия на всичко"?!?!?!Шотландец????ХехехеееАз съм работил с един шотландец,тия са ненормални пичове!изключено шотландец,да създаде такова безумие!
14
1
 
32
 
! Отговори
ами преди 7 години
Бравооооо!Меркелката и себеподобните й на въжето!!!Пуснаха дивите о р д и затриха Европа без да им мигне окото.....
13
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
шотландец основал британска партия ? шотландците се мразят в червата с останалитебританци .истинските шотландски националисти ако им се даде възможност на секундата ще бият шута на Обединеното Кралство (UK) . нещо историята намирисва на джорналистическа промосия .
12
1
 
25
 
! Отговори
АнтиЕС-АнтиГЕРБ преди 7 години
Предишна Европа, доколкото я имаше проспа важният за България, половин век в периода 1345-1396 г. Но и сега не се е поучила, защото сама покани ордите в сърцето на Европейският континент. Когато правителствата на високо ниво правят това е трудно християнски милиции да спрат когото и да било. Тяхната задача, би била по-ефективна, ако бранят погранично село или съвсем малък участък от границата. Българската граница бе разградена с началото на демокрацията, а това се оказва в бъдещето, фатален автогол. Това, което трябваше да се запази са "Гранични войски" и фронтовата дъга от бойни поделения Елх
11
6
 
26
 
! Отговори
АнтиЕС-АнтиГЕРБ преди 7 години
Смърт на ГЕРБ!
10
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Похвално е поведението на шотландеца - един западняк за пример, а не като шайката на юнкер!
9
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Срам за тези *** от исляма, така ли не се намери един да отиде до парламента, после целия български народ, ще им бъде благодарен.
8
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
TOVA E PODIGRAVKA I UNIJENIE KAM NA6ATA DARJAVA. NEZAVISIMO KAKVO E POLOJENIETO NE TRQBVA DA DOPUSNEM PODOBNI NE6TA.TAKIVA GRUPIROVKI SE KONTROLIRAT OT 4UJDI SILI I AKO SE NALOJI DEYSTVAT PROTIV DARJAVATA ZNAYNO ILI NE.
7
3
 
22
 
! Отговори
xxx преди 7 години
До 1"Моля се на бог,поне един ислямист от даеш"К**еле, колко си мъдър, умен и решителен, така разплут пред екрана. Истински клавиатурен войн.
6
3
 
28
 
! Отговори
СС преди 7 години
ЛОШОТО Е ЧЕ САМАТА НАША ДЪРЖАВА И ВЪТРЕШНИТЕ СЛУЖБИ И ПРАВИТЕЛСТВОТО СПИРАТ ТЕЗИ ХОРА НЕ ПОМАГАТ, А НЕ СИ ВЪРШАТ СЪЩИНСКАТА РАБОТА ДА ПАЗЯТ ГРАНИЦАТА
5
41
 
7
 
! Отговори
1 преди 7 години
Моля се на бог,поне един ислямист от даеш,да излезе насреща им ,на ловците,ако не напълнят ***,ще се откажа от религията си публично,за пред камерите,иначе са големи смелчаци и шотландските пиандета,и наш *** динко и перата.
4
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на човека
3
6
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Внимателно изслушайте какво казва този човек! Щом вече от Великобритания идват хора да помагат за борба с ордите от ислямистки агресори за да се опази Европа, значи Динко и Перата са прави в дейността си да опазят България. Пожелавам им успех, те са надеждата на нашия народ!
2
2
 
41
 
! Отговори
еделвайс преди 7 години
Може ли първо да изтласкат всички, които вече са влезли в страната, и след това да спирате напиращите?!
1
6
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тази външна политика ми допада. този има ли го в квадратчето за президент ? .. а динко и перата - вице ! май ще отида да гласувам.