Кръв на пътя: Младеж заби колата си в друга, уби двама

Виновникът навлязъл в насрешното платното с висока скорост
Обновена: 29 окт 2016 10:16 | 29 окт 2016 10:13,
34
Кръв на пътя: Младеж заби колата си в друга, уби двама
Снимка: архив "Булфото"

Млад мъж влезе с колата си в насрещното движение и уби двама души в движещ се там автомобил.

Трагедията се разиграла около 21.40 снощи в района на на момчилградското село Върхари.

Тогава "Мерцедес" с бургаска регистрация, управляван от 25-годишен шофьор навлязъл в насрещната лента заради несъобразена скорост и ударил челно "Форд" с кърджалийска регистрация.

И двамата загинали са от кърджалийската кола – 52-годишният шофьор и 45-годишна пътничка. Телата им били извадени с помощта на екипи на пожарните служби от Момчилград и Кърджали, съобщиха от полицията в Кърджали, цитирани от "Фокус".

Движението е било пренасочено по обходни маршрути.

Виновният шофьор е задържан в полицейското управление. Образувано е досъдебно производство и работата по случая продължава разследващ полицай.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
2
 
! Отговори
Хейтър Тролев преди 7 години
От всички служители на МВР , пожарникарите са единствените заслужаващи си заплатите при пенсиониране , колко ли пъти им побелява косата при подобни катастрофи - мине се не мине и все вадят трупове от коли ....
27
0
 
4
 
! Отговори
До 30 преди 7 години
Дай пример на държава, в която само защото шофьорите защото имат съзнание, не нарушават правилата и техният КСАТ също да не работи като българския КАТ! Като дадеш пример, тогава викай!
26
1
 
1
 
! Отговори
До27 от Скитник преди 7 години
Знаеш ли какво означава думата СЪЗНАНИЕ ?
25
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като ги знам по онзи край какви пребивават немога да се учудя. Там ги правят в задният двор на бежавият салон.
24
5
 
12
 
! Отговори
До 26 преди 7 години
Ти пишеш глупости. Посочи една държава по света, където шофьорите сами доброволно да спазват правилата без държавата да ги е накарала да ги спазват. В този смисъл ако някъде правилата не се спазват, виновен е този, който трябва да наложи спазването им, а не тези, които не ги спазват, както изглежда на пръв поглед, Представи си по-*** случай - една бригада работници, които трябва да изпълняват нареджданията на бригадира, а той нищо не ги кара да вършат и те нищо не правят. Те ли са виновни?
23
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Естествено, че шофьорите са проблема, какви глупости пишете? Да не ги кара баба ми, сляпата, тея коли? КАТ е втория проблем, т.е. един от двата! Простоците казали, то няма държава, аз затова ще карам като изтървана от зоопарка ***. Полуинтелигенти с IQ 80!
22
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре е че няма пострадали хора
21
4
 
6
 
! Отговори
Бай Миле преди 7 години
Е ТАКА ЩЕ Е КАТО СИ КУПУВАТ КНИЖКИТЕ
20
3
 
15
 
! Отговори
!!! преди 7 години
Убийци,крадци,трафиканти... получават условни присъди. Това не е наказание. Това е равносилно на регистрация в полицията за престъпление. Съдебната ни система е тотално провалена.Явно такова е указанието. Всички престъпници на свобода, а ние да се защитаваме както можем. Поша това ,защото съм убеден,че този убиец няма да го осъдят на 20 години затвор,а ще му дадат една условна присъда и да ходи да убива други хора.
19
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Туй нъ снимкътъ ни е ниту Мьерцидьес, ниту Форт а Рино!!!!!
18
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шофьорите по света са горе-долу едни и същи и едни и същи шофьори, шофират по един начин в държави, където техния КАТ работи и по съвсем друг начин в България, където КАТ не работи. Този факт би трябвало да предизвика някакво поне минимално замисляне в тези, които непрекъснато повтарят лъжите на КАТ и смятат, че единствено шофьорите отговарят как се шофира по пътищата и искат доживотен затовр, разстрел и не знам какво си още за всяко пътно нарушение. Не шофьорите са проблема и това е очевидно.
17
2
 
10
 
! Отговори
Ис преди 7 години
Докато искате да се наказват най-строго шофьорите след като е станала катастрофата, вместо да искате шофьорите да не правят нарушения, все така ще бъде - много нарушения, много катастрофи, много ранени и много загинали. Точно хората, които най-много пишат тук за възпитание, манталитет, чипа и т.н., точно тези хора трябва да се превъзпитат и да им се смени чипа. Да вървим ли по пътя, който ни сочи КАТ - все по-строги наказания в закона, които не се прилагат или както правят в нормалните държави
16
5
 
11
 
! Отговори
Наброс Набросидзе преди 7 години
тоя младия с мерцедеса А.Х ли е или е Ф.С?
15
3
 
19
 
! Отговори
купените книжки преди 7 години
Между блоковете карат като луди тия младежи!Вече дявола е тук,само собствено правосъдие помага.Няма справедливост,няма ред,правосъдие...Когато се появил револвера на Колт,рекламата гласяла:-Дотук имаше силни и слаби,сега има Колт!
14
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Високите глоби предполагат корумпоираните полицаи да офертират по-ниска сума, за да не те глобят.Липсата на наказания за корумппираните полицаи и прилагането на закона от полицаите, прави високите глоби източник на полицейска престъпност в съучастие с некадърните водачи.Например - защо не се конфискуват колите, карани от водачи без книжки?Защо убийците по пътищата не се наказват подобаващо?Защо не важат видеозаписите, дадени от граждани? Защо, ако дадеш видеозапис, после си потърпевш?
13
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 9 Ами такова,че като по негова вина някой умре след катастрофа да ходи да го лежи 15-20 години за труп и половината от тва за ранен и освен тва да има да плаща една-две нова ес класи глоба (300-500 хилки).А не като сега условна или 3 г затвор ама го пускат след 1.Така като се качи на талигата да се прави на големият карач и да убива хора щото му е кеф да кара с 200 в насрещното или да минава на червено да знае че и той гори ако стане фал.А не като сега.
12
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Къде спи КАТ?Да, има шофьори, които карат според правилата.Аз карам така. Има и много други.Това мноооооооого дразни късочурковците, които нарушават правилата, но на мен ми е през Съответния.Много се забавлявам, като някой ми се лепне на пернишкия парктроник - веднага леееееко намалявам и чакам да видя дали му е здрав радиатора... :)))))
11
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 36 години зад воланаМи то същото - или една солена глоба, или много, но по-малки глоби - във втория случай се плащат повече пари.Решението наистина е при нарушение нарушителят да има усещането, че се самоглобява - това става само с непрекъснат контрол.Големите глоби провокират и повече корупция. Малките първоначално и прогресивно нарастващи ще имат по-голям ефект.А полицай, взел пари, трябва да дава по една заплата за всеки 20 лева
10
0
 
9
 
! Отговори
Къде спи КАТ? преди 7 години
Вчера четох в в-к СЕГА, че според статистиката на КАТ за една седмица КАТ налагали 15000 глоби и актове, т..е по около 2140 на ден. Защо ли си мисля, че нарушенията, които прави един среден по брой нарушения шофьор, ако шофира цял ден са приблизително толкова или най-малкото съизмерими като брой с тези 2140 актове и глоби. Има ли шофьор, който да не превишава непрекъснато разрешената скорост? Има ли шофьор, който да намалява преди пешеходна пътека или кръстовище? И т.н. и т.н.
9
1
 
10
 
! Отговори
До 4 преди 7 години
Какво да им оправят на законите?! Истината е, че сега наказанията в Закона за движение по пътищата са несъразмерно строги за деянието, за което наказват и трябва да се намалят, а не да се увеличават както искате ти и КАТ. Проблемът не е какво пише в закона, а в това, че записаното не се прилага, в случая от КАТ. Направи си една груба сметка колко нарушения прави един шофьор за един ден, умножи ги по някакъв брой на шофиращите и ще получиш много милиони нарушения,а КАТ санкционира за 1 на 100000.