Свищовлийка с 4 златни медала за 10 дни

Любомира участвала в конкурси за есе, по математика, чужди езици
33
Свищовлийка с 4 златни медала за 10 дни
Снимка: www.katranov.com

Талантлива деветокласничка от Свищов е първенец в конкурси за есе, математика и чужди езици.

Любомира Димитрова от СУ "Николай Катранов" е спечелила първите места в четири конкурса, състояли се през последните десет дни, съобщиха от училището.

Тя е завоювала първо място и златен медал в есенния кръг на международното състезание "Математика без граници" с максимален резултат от 30 точки.

В категорията "Проза" на включения в календара на Министерството на образованието и науката международен конкурс "Аз обичам Черно море" свищовлийката е отличена с първа награда в сериозна конкуренция с есето си "(НЕ) обичам Черно море".

На провелия се 25-ти есенен математически турнир "Черноризец Храбър" деветокласничката отново се е представила блестящо, спечелвайки първо място за региона на Габрово и Велико Търново.

В националното състезание по чужди езици, речеви и комуникативни умения "Аз мога тук и сега", което се е състояло в Девин, Любомира Димитрова се е класирала в третия етап и е спечелила златен медал и одобрението на журито.

В състезанието са участвали над 150 ученици от езикови гимназии и частни езикови школи. Те са показали умения за писане на есе, теоретична и практическа подготовка, дебатиране и защитаване на тези на английски език.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
1
 
! Отговори
българин преди 7 години
Аз казвам браво на момичето и недоумявам за негативните коментари написани по долу!Дали ще учи в България или в чужбина все това си е важното е да се развива и напредва.Този малък Балкански полуостров е дал на света хора като Тесла,Джон Атанасов,Виден Табаков Теньо Попминчев,Георги Бошев и много други.Мисля,че и тя ще е в тоя отбор.Нека покажем уважение към такива хора които са ни прославили!
25
4
 
5
 
! Отговори
as преди 7 години
Направо съм в шок от коментарите по-надоло ... абе хора вие добре ли сте? как може да говорите така за момичето ? Браво на нея, сигурно всички негативни коментари общо събрани авторите им нямат толкова дори участия , да не говорим за победи в състезания. Засрамете се!... Пампайци
24
1
 
3
 
! Отговори
БГ си е преди 7 години
Момичето за мен си е българче, какви роми са ви в главата, вижте, какво е беличко, розовки бузки.
23
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сигурна съм, че това е резултат от подкрепата на родителите и доста уроци. Браво на момичето. Една птичка пролет не прави, дори и след висше образование, млади хора не могат да си напишат св-то, за правописа без коментар. Масово децата не м
22
7
 
7
 
! Отговори
11 преди 7 години
До ДНЕСТи си болен, бе *** - по какво ти прилича на ромче това момиче, бе идиотоид?
21
9
 
5
 
! Отговори
ДНЕС преди 7 години
Благодарение на Кунева .Тя за две години успя да доведе образованието до едно ниво - в 9 клас има въпрос - докажете че това е триъгълник - асан става и казва - това е тръгълник ЗАКЛЕВАМ СЕ .Така и това ромче печели с Не обичам Черно Море ас има голл.
20
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ето кой заслужава да бъде президент, след няколко години.
19
8
 
6
 
! Отговори
развитие преди 7 години
Преди години родителите казваха: Учи, за да не работиш! Сега казват: Учи, за да избягаш! Затова родителите не бива да бъдат уважавани.Държавата правим ние.
18
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ето ТАКИВА ЗАСЛУЖАВАТ ДА ПОЛУЧАТ ОТ ДЪРЖАВАТА БЕЗПЛАТНО ОБУЧЕНИЕ В ЧУЖБИНА А НЕ КАТО ОНОВА РОМЧЕ ДЕТО ПОЛУЧИ ПЛАТЕНО ОБУЧЕНИЕ В ЧУЖБИНА САМО ЩОТО СЕ БИЛО ПРОВИКНАЛО НА БАИРА, ЧЕ ИСКАЛО ДА УЧИ ВИСШЕ!!!
17
18
 
6
 
! Отговори
Шаран БГ преди 7 години
Това ще е интегрирано цигле- 100% !
16
15
 
5
 
! Отговори
Шаран БГ преди 7 години
Това ще е интегрирано цигле- 100% !
15
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От тука натам за да оцелее. Трябва да мисли да напуска страната на запад.
14
4
 
1
 
! Отговори
Плевньо преди 7 години
До 13 Не тази не е от умните и красивите. Те са тия дето лежат пияни и дрогирани по паважите, викат силно "ууууу" и "долу" по тези, които им посочат от посолството, мятат павета и правя пърформанси
13
4
 
18
 
! Отговори
bg преди 7 години
че и убава на всичкото отгоре....
12
4
 
31
 
! Отговори
Извънземен преди 7 години
Ето това е умна и красива
11
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалко е, че се намират нискочели и неграмотни църву.ли да пускат коментари с политически съвети, вместо нещо по-позитивно. Браво на детето, дано да има повече умни родители да си възпитават децата така.
10
5
 
26
 
! Отговори
Биотехнолог преди 7 години
Вземете и клетки и я клонирайте няколко хиляди пъти. Такива деца са бъдещето, а не тия с успех 2.50 одарявани със стипендии от Пръмовица.
9
7
 
16
 
! Отговори
Гениално дете преди 7 години
и челото и е поне два пъти по-високо от това на банкянското муле (за превъзходството на знанията й да не говорим).
8
9
 
21
 
! Отговори
Спасение преди 7 години
Да завършва училище с отличие и да бяга от тази държава.
7
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какъв е шансът на това красиво и талантливо дете да се реализира в България, докато ГЕРБ са на власт?НИКАКЪВ !!!