Гуляйджия си подпали Мерцедеса. За да докаже, че е богат!

Пред полицаите подпалвачът си признал, че сам е драснал клечката
Обновена: 16 ное 2016 12:39 | 16 ное 2016 12:37,
12
Гуляйджия си подпали Мерцедеса. За да докаже, че е богат!
Снимка: Flickr

Едно невинно събиране с приятели в Ломско завърши с една доста странна случка. Мъж от компанията си запалил автомобила. Подпалвачът обаче директно драснал клечката на "Мерцедес"-а си, за да докаже, че колата за него не струва нищо.

Пламъците се издигнали над колата половин час след полунощ във вторник в ромския квартал "Хумата" край Лом.

Местен жител забелязал огнените езици и съобщил на тел. 112. На мястото бързо пристигнали дежурните автопатрули и екип пожарникари и загасили пожара, пише "Труд".

Автомобилът обаче изгорял напълно. Щетите са за около 2000 лева.

Полицията бързо установила, че изгорелият "Мерцедес" е собственост на мъж от Бургаско, но се ползва от 30-годишният Георги Георгиев от ломското село Замфир.

Преди да бъде запалена, колата е била обилно полята с бензин. Започналото разследване обаче разкрило, че огънят запалил лично собственикът. Пред полицаите Георгиев признал, че се напил с приятели и за да им докаже, че е паралия и мъжкар, купил гориво от близка бензиностанция, полял "Мерцедес"-а, запалил го и легнал да спи.

Георги Георгиев е криминално проявен и осъждан, работил е известно време в Германия и обичал да се хвали из ромските квартали с парите и възможностите си, споделиха местни жители. Досъдебното производство ще бъде прекратено, казаха от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
0
 
! Отговори
mdaa преди 7 години
Шапки долу!
6
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Комплексар до комплексара, мила майно льо. Защо досъдебното производство е прекратено? Нещо хулиганска проява, ала бала или кво да се мъчим да осъдим рецидивист и той душа носи.
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Впечатли ни, браво. Д*ба простия тси*га*нин па ще го пишете, паще го коментираме, много е важно да се отбележи марката на колата :) Която иначе много харесвам и притежавам, но почва да ме хваща срам да я карам.
4
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Полицията бързо установила, че изгорелият "Мерцедес" е собственост на мъж от Бургаско, но се ползва от 30-годишният Георги Георгиев от ломското село Замфир....Започналото разследване обаче разкрило, че огънят запалил лично собственикът.т.е собственика от Бургас дошъл и си я е запалил или другият как е собственик след като не е на негово име?
3
1
 
21
 
! Отговори
Седефчо преди 7 години
Първо си изяде книжката и после подпали колата.
2
0
 
39
 
! Отговори
хахахаха преди 7 години
"Автомобилът обаче изгорял напълно. Щетите са за около 2000 лева.".........Егати "баровеца" !! Кой знае каква дърта кошница е запалил да се прави на мъж :)
1
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе...моряк и половина!!!!!