Мост в Русе се заледи, блъснаха се един, двама, трима...

Заради заледения път шофьорите губели контрол над колите
16 ное 2016 13:37,
15
Мост в Русе се заледи, блъснаха се един, двама, трима...
Снимка: архив, Reuters

Поредица от катастрофи са станали на Гредовия мост в Русе - на входа за града, заради заледен път и мъгла, съобщиха за БТА от областната дирекция на МВР в крайдунавския град.

Сигнал за първия инцидент е подаден в 7:23 часа. На място полицаите установили, че автомобил "БМВ", шофиран от 20-годишно момиче, е катастрофирал заради мъгла и заледена пътна настилка. Автомобилът се ударил в мантинелите и се завъртял. Оказало се, че шофьорката няма книжка, а автомобилът няма платена застраховка "Гражданска отговорност".

След този инцидент става още един, като в катастрофиралото "БМВ" се удря друг автомобил, движещ се към града.

По-късно са регистрирани още четири произшествия по същия участък, при които заради заледената настилка шофьори загубили управление и се ударили в мантинели и в бордюри, а някои от колите са се блъснали една в друга.

При катастрофите няма пострадали, а само материални щети.

От полицията съобщават, че в 7:45 часа тази сутрин е постъпил друг сигнал за пътен инцидент - този път на бул. "Христо Ботев" в Русе. При образувала се колона от автомобили са се ударили една в друга четири коли. Няма пострадали хора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
4
 
! Отговори
Кон преди 7 години
Катаджиите са си губили времето, вместо да освободят платното, и да го затворят за преминаване поради поледица.Нямала книжка, нямала гражданска - това не са причини за произшествието. Спокойно можеха да го установят на следващия ден например. Правили ли са и тест за бременност?
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шофьорите да внимават .Боко и Лилянка вече ги няма . Зима идва сираци останахме. Пари за опесъчаване няма. Пари само за крадене като за последно има
10
2
 
5
 
! Отговори
Maks преди 7 години
Много голяма част от шофьорите не се съобразяват с атмосферните условия и продължават да карат по начина по който го правят при хубаво сухо лятно време. Сигурен съм , че има и такива които не сменят гумите и карат с летни .
9
0
 
6
 
! Отговори
Бъдещ емигрант преди 7 години
Така ще е, като няма ефективни наказания. Без гражданска, да и натресат 5000лв. глоба, която директно да и отива като задължение през данъчните, а за това че е без книжка - конфискация на автомобила. Отделно да я съдят всички други, на които е причинила щети.
8
1
 
6
 
! Отговори
Нед преди 7 години
Варна , Аспарухов мост в рамките на 2ч 3 катастрофи , просто карайте по бавно бе хора , не може да хвърчите на 0 или - гардуса.И Русе и всички градове покрай водни басейни пътищата са постоянно заледени , е няма как като летиш с 80-90 да ти е виновен моста!!Няма да коментирам -жена на 20 , без книжка , с БМВ.То това си е равно на катастрофа както и да го погледнеш!!
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Калинка-Малинка...кмета на Руси, да не е от правилната партия?не е камуне
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На място полицаите установили, че автомобил "БМВ", шофиран от 20-годишно момиче, е катастрофирал заради мъгла и заледена пътна настилка.Оказало се, че шофьорката няма книжка, а автомобилът няма платена застраховка "Гражданска отговорност".при липса на книжка няма как да са виновни нито едни обстоятелства, ако ще на моста сняг да вали а преди и след него слънце да пече.
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен (2)20-годишно момиче, без книжка, а автомобилът няма платена застраховка "Гражданска отговорност"...
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пътното и обслужващите фирми като спят, полицията защо не ги събужда?
3
0
 
5
 
! Отговори
пази сееее преди 7 години
опа... станаха четирима.
2
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А сега минцилеринът, ще посочи като причина за катастрофата, несъобразена скорост. А не истинската,която е, мърлящина, безхаберие и некадърност навсякъде.
1
5
 
6
 
! Отговори
Калинка-Малинка... преди 7 години
кмета на Руси, да не е от правилната партия?