Дете на годинка пострада по време на престой в болница

Момиченцето паднало от високо необезопасено легло
17 ное 2016 21:09, Петя Славова
4
Дете на годинка пострада по време на престой в болница
Снимка: архив, Булфото

Момиченце на годинка падна от високо детско легло, което се оказало необезопасено. Инцидентът е станал в русенската болница, където детето било настанено с бронхит.

То било в детското отделение със своята майка, където жената изживяла истински ужас, след като преградата на детското легло се откъснала, а с нея детето полетяло към пода.

 Момиченцето било заведено веднага на скенер. Разминало се без наранявания.

Отделението не е ремонтирано от години, разказват пациенти. Проблеми има не само с леглата. По стените има мухъл, а тоалетната е само една на етажа. Носи се и лоша миризма.

Вече е направен план за модерно детско отделение. То трябва да се изгради на мястото на онкологичното отделение в новата сграда на болницата. Пари за преместването обаче няма.

Майката намомиченцето  няма да подава жалба срещу болницата. Иска само едно – да помогне децата там да имат добри условия за лечение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
2
 
! Отговори
до 2 преди 7 години
Здравната" политика на ПП ГЕРП! Г-жа Атанасова, позната на широката публика като Деси *** от Дулуву, източи Резерва на Здравната Каса, "Сега *** и сие ще доокр.адат здравната касаИ по тяхно време не цъфнахме
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Майката къде ли е зяпалаЗа леглото разбрахме.Пари няма.Парите отиват за скенерчета и програмки за пръстови отпечатъци
2
4
 
7
 
! Отговори
socialen преди 7 години
"Здравната" политика на ПП ГЕРП! Г-жа Атанасова, позната на широката публика като Деси *** от Дулуву, източи Резерва на Здравната Каса, доуби и погреба Здравеопазването по време на 3.5 годишното, еднолично, катастрофално-неграмотно, малоумно "управление" на неконтролируемия хаос на неграмотния Борисов в периода август 2009 - февруари 2013 година, за което Борисов беше изритан с шут от Народа поради тотална некадърност.
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма виновни......