Четирима ранени при катастрофа край Русе

Лек автомобил заобикалял спрял бус и влязъл в насрещното
19 ное 2016 12:32,
5
Четирима ранени при катастрофа край Русе
Снимка: архив Булфото

Четирима души са пострадали при катастрофа на пътя Русе - Силистра, след разклона за село Сребърна. Това съобщи за "Фокус" Красимира Радева, говорител на ОДМВР - Силистра. Сигналът за инцидента е подаден малко след 10 часа.

Лек автомобил, пътуващ в посока Русе при заобикаляне на паркиран край пътя бус, е навлязъл в насрещната лента за движение и се е ударил в лек автомобил. По първоначална информация при произшествието има четирима пострадали. Загинали хора няма.

"В момента на мястото на инцидента има екипи на "Пътна Полиция", на Пожарната и на Спешна медицинска помощ съдейства се за изваждане на хората от автомобилите", каза Красимира Радева. Движението в участъка на катастрофата не е спряно, но се регулира се от екипи на "Пътна полиция".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
бг Сталин преди 7 години
На втория завои след сребърна в посока Русе.До редакторите на статията лично бях първи автомобил до самото ПТП след автомобилите на гражданска защита и полиция.Микробуса които опомемнавате в статията беше максимално в дясно на самият пътен банкет,Така че не е виновен буса ами несъобразената скорост, и дугата предпоставка мокър и засенчен асвалт и то точно в крива "завой"
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На 90 км от Русе, НЕ Е край Русе, а е край Силистра. На 10 км от Силистра.
3
0
 
8
 
! Отговори
11 преди 7 години
Край Русе, край Русе, колко да е край Русе, има няма час и половина път. Неграмотна работа.
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Дали?Какво месите в този случай КАТ. Един ***, който не може да прецени ситуацията на пътя, и заобикаляйки спрял автомобил/бус, каруца или каквото и да е / заема лентата на насрещно движещия се !
1
4
 
8
 
! Отговори
Дали? преди 7 години
Дали ако КАТ работеше, а не дремеше зад храстите, щеше да се случи тази катастрофа? Според мен 99% от нарушенията и катастрофите в България са по вина на КАТ, който не изпълнява задълженията си по закон да контролира случващото се по пътищата.