Уволниха медицинската сестра, тормозила дете в ясла

Прокуратурата пък пое случая, проверява има ли насилие
9
Уволниха медицинската сестра, тормозила дете в ясла
Снимка: Кадър Нова тв

Уволниха медицинската сестра, след като запис разкри, че е обиждала деца в детска градина "Морска звездица" във Варна, съобщи Нова тв.

Още по темата

Прокуратурата пък пое случая и проверява има ли упражнено насилие над детето.

Записът е направен от родителите на едно от децата, след като забелязали рязка промяна в поведението на детето си.

"Започна да плаче вечер с часове наред, започна да си удря шамари по лицето, бяхме много притеснени. Бяхме чували оплаквания и от други родители. Сложихме записващо устройство в любимата играчка на нашето дете", обясни майката Кремена Гинкова.

"Когато чух записа, се разплаках", допълва тя. На записа ясно се чува как медицинската сестра обижда друго дете.

"Не мога да издържа вече! Спирай, спирай! Аууу, отвратително дете! Млъкни де! Млъкни де! Щураво дете!", крещи медицинската сестра. "Докато не млъкнеш, няма да спра да те тупам по устата! Лайнарка мръсна такава! Направо не мога да издържам! Ще ти оскубя косата! Отвратително говедо! Отървали са се от теб вашите!", продължава тя.

Записът е направен в петък миналата седмица, а родителите го предоставят на ръководството на детската градина и на Община Варна още в понеделник.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
покрай другите проверки прокуратурата да провери и кой им е дал разрешение на родителите да правят записи по този начин и да поиска да докажат автентичността на записа,щото сме в ерата на технологиите и никакъв проблем не е запис да се направи вкъщи и от интернет или телевизия -например "нова" в случая,а пък женицата,ако й е минала уплахата, да заведе дело срещу родителите за изнудване,тормоз и уронване на името
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ ЗАЕМЕ С НАРУШАВАНЕТО ПРАВАТА НА ДЕЦАТА КАТО СЕ ДАВАТ НА ДЕТСКИ ЯСЛИ- ОТ 6 ЧАСА СУТРИНТА, ДО 18.30 ВЕЧЕРТА-- 12,5 ЧАСА- ДЕЦАТА СЕ ИЗВЕЖДАТ ОТ ИНСТИТУЦИИ, А СЕМЕЙСТВАТА СИ ИЗОСТАВЯТ ДЕЦАТА ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ДЕН- ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, А ПОСЛЕ ПИТАТЕ ЗАЩО ТАКА- ЖИВОТНИТЕ НЕ ПОСТЪПВАТ ТАКА С ДЕЦАТА СИ. НЕ ЧУХ ЖЕСТОКОСТ В ГЛАСА, БЕШЕ МЕК И ТОПЪЛ, ПОМИСЛИХ СИ И ЗА ДРУГИТЕ ДЕЦА- ЗАТВОРЕТЕ НЕЗАБАВНО ДЕТСКИТЕ ЯСЛИ.
6
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво уволнение ,каква община,жалби ...дрън дрън,ако това някой го причини на моето дете изобщо няма да се жаляам,ще и вадя зъбите един по един като ,филм на Стивън Кинг ще и се види като ДиснилендЯвно така трябва да става ,след като който трябва не предприема нищо.Никога не бих оставила безнаказано някой да се отнася с детето ми.
5
1
 
8
 
! Отговори
П.Петров преди 7 години
И какво ще се промени ? Нищо !Слушах някакъв откъс от записа, изобщо не чух викане, груб тон, а "обидите" бяха доста по-меки от обидите, които чувам постоянно на улицата от майки към децата им.Това са дивотии на хормонално дисбалансирани, разлигавени бг-***!
4
0
 
7
 
! Отговори
88 преди 7 години
А къде е отговорността на директорката,общината и РУО -Бургас?Няма я,защото всички назначения са политически,а не професонални-това е отговора!
3
0
 
9
 
! Отговори
бг преди 7 години
Ейй тая прокуратура как бързо се задейства за хората от народа,а към силните на деня много угодничат!Ей колко дейна видиш ли ама що не действа така бързо срещу корупцията и престъпността?
2
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някак си странно се крие името на въпросната***- А познайте защо
1
15
 
16
 
! Отговори
Nadia Nikolova преди 7 години
Малко и е...не трябва никога вече да доближава малки деца и трябва да пие някакви хапчета против бяс.