Пловдивско семейство с канабис в Бургас, арестуваха ги

Пътни полицаи спипаха дрогата при проверка на пътя
5 дек 2016 10:44,
6
Пловдивско семейство с канабис в Бургас, арестуваха ги
Снимка: архив, Bulphoto

Мъж и жена от Пловдив се озоваха в ареста след стандартна пътна проверка в Бургас.

Всичко се случило вчера около 14 ч. на бул. "Димитър Димов" край бензиностанция. Тогава полицейски патрул спрял за проверка автомобил с пловдивска регистрация, управляван от 34-годишен пловдивчанин. В колата униформените намерили пакетче с канабис.

Водачът заявил, че канабисът е на 30-годишната му съпругата, която също пътувала в автомобила. Тя обяснила, че го купила от Пловдив за лична употреба.

Полицаите обаче тествали шофьора със специализиран дрегер, който отчел положителна проба за употреба на канабис.

Така младите съпрузи от Пловдив се озовали в ареста, задържани за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Пловдивканабисдрегер
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
14
 
! Отговори
third world преди 7 години
Това си е направо като да заловиш Пабло Ескобар за нашата полиция. Браво бе!Не, че харесвам напушляците, но ако се сравни колко жертви дава кокаина, само докато се изработи, пакетира и прекара през границата, тревата ще ви се струва като чубрица. Гледайте Наркос.
4
1
 
20
 
! Отговори
Гошо тъпото преди 7 години
Наркобосовете винаги ще на свобода, защото дори да вкарат някой (което е невероятно, щото са на партия с политиците), веднага на негово място се появява друг. Не можете ли да разберете бе, хора, където има търсене, там ще има предлагане. И смъртна присъда да сложиш, винаги някой ще се навие да продава. Единствения начин е да се регулира продажбата и да се взимат данъци. Така парите могат да се вкарват за превенция и третиране на зависимите, че ще и остава печалба. Погледнете развитите държави...
3
2
 
9
 
! Отговори
Бай полицай преди 7 години
Пореден продуктувен ден за пловдивската полиция.
2
1
 
21
 
! Отговори
Гошо тъпото преди 7 години
Разрешиха световната престъпност, тия лениви лоени топки. Всичките полицаи са за панделата, те тръгнали за един джойнт хора в ареста да вкарват... Бананова република си е това и нема да са оправи скоро. Бетер филипините...
1
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това за новини ли е ? Наркобосовете са насвобода и никой не ги закача това р трагичната новина НЯМА ДЪРЖАВА .