В Банско след бурния 8-ми: 29 акта за шофиране след алкохол

КАТ с проверки за пияни водачи в курорта и днес
9 дек 2016 08:52,
7
В Банско след бурния 8-ми: 29 акта за шофиране след алкохол
Снимка: архив, Bulphoto

В Банско настроението на студентския празник беше заразително. Много млади хора бяха по улиците на града, а заведенията бяха пълни.

Ниските температури обаче не попречиха на полицаите да проверяват за шофьори, употребили алкохол. За някои от празнуващите нощта приключи с глоба.

За изтеклото денонощие от КАТ са проверили 129 автомобила, като са констатирани 29 нарушения – от тях шест акта са за алкохол и то с голяма концентрация, съобщи Нова тв.

Други сериозни нарушения не са констатирани. Имало е сигнали за висока музика и скандали. Проверките продължават и през деня.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
0
 
! Отговори
Чоко преди 7 години
До Оле малеОще малко .Не е влезнало в сила това.
6
2
 
13
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 7 години
Това на днешно време не са студенски и интелегентни празнувания, а вандалски с непристойни изяви на невъзпитани и без елементарна етика хора, влезли полуграмотни с непълни тройки в престижни учебни заведения, допускащи в тях заради финансови интереси тези падения на неморални алкохолизирани и безидейни хора в България!
5
1
 
9
 
! Отговори
Blake преди 7 години
Айде оправете си заглавието, хиени такива - "В Банско след бурния 8-ми: 29 акта за шофиране след алкохол", а по-надолу в текста - "За изтеклото денонощие от КАТ са проверили 129 автомобила, като са констатирани 29 нарушения от тях шест акта са за алкохол и то с голяма концентрация, съобщи Нова тв." - знам че обичате гръмките заглавия, ама аман от дезинформация!!!
4
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нарушителите студенти ли са, или местни бабанки, които са поливали бела меска от църна гуцка с руйно вино?овече ли са актовете за алкохол от друга вечер, или просто сега са решили да проверяват?*аси новината!
3
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам как е в Банско, но знам как е на село,аз съм от село Градец, община Котел. Над деветдесет процента от моите съселяни се интегрират и докато трае този процес, карат коли без книжки,без застраховки, без платени данъци,без прегледи,пияни денонощно,направо е трагедия. Но на полицията това не й прави впечатление. А ако случайно подадеш сигнал,си първият виновен.
2
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
1 година в панделата и да видим как ще карат пили. Има лесно, но няма желание. Само строги мерки за потенциалните наквасени убийци .
1
6
 
18
 
! Отговори
Оле мале преди 7 години
Сваляй номерата и до там !! Аман от ***