36-годишен загина при катастрофа в Силистренско

Колата му се е забила в крайпътно дърво
13 дек 2016 10:44, Красимир Ангелов
4
36-годишен загина при катастрофа в Силистренско
Снимка: Булфото, архив

Мъж на 36 години е загинал късно снощи при катастрофа в Силистренско, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Инцидентът е станал около 23:00 часа между селата Падина и Правда.

Установено е, че мъжът е шофирал лек автомобил БМВ с несъобразена скорост и автомобилът се ударил в крайпътно дърво. Шофиращият мъж е бил сам в автомобила.

При удара е загинал на място. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Шаран БГ преди 7 години
Мисля, не е нужно да дойде КАТ и да ми каже, че не съм съобразил с каква скорост да се движа или колко ми е неправилна маневрата! Без произшествие на пътя/каквото и да е то /, с което съм се разминал ,и секунда само след това не съм си дал ясна сметка, че не съм съобразил скорост или маневра- какъв водач на МПС мога да бъда? Че липса на мигач при преминаване от лента в лента,често е фатално.Преценка, пресмятане, съобразяване - т.е.-сядаш зад волана и веднага включваш "компютъра" на раменете си!
2
2
 
5
 
! Отговори
До елементарния преди 7 години
Пишеш за сиви клетки, но твоите са колкото на катаджия щом пишеш за превишена и несъобразена скорост и спориш с въображаем опонент. Въпросът с несъобразената скорост е съвсем друг. Трябва шофьорът да може да определи дали скоростта, с която шофира е съобразена или несъобразена, а на практика това е невъзможно и единственият катаджийски критерии за несъобразена скорост е катастрофата. Ако има катастрофа според КАТ има и несъобразена скорост, ако няма катастрофа според КАТ е съобразена скорост!!!
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Несъобразена скорост - всяка скорост, при която е станала катастрофа, независимо дали скоростта е половин км/час, 1 км/час...