"Булмаркет" дава 100 000 лева на пострадалите в Хитрино

Фирмата с гръмналите цистерни иска да помогне на хората
14
"Булмаркет" дава 100 000 лева на пострадалите в Хитрино
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Фирма "Булмаркет", чийто цистерни се взривиха в Хитрино, предоставя 100 000 лева в подкрепа на пострадалите от селото, съобщиха от компанията в Русе.

Още по темата


От там информират, че фирмата е осъществила корпоративна инициатива за превеждане на парични средства на наследниците на загиналите и на ранените при инцидента.

Сумата от 100 000 лева ще бъде разпределяна след решение на създадения Обществен съвет към община Хитрино.

"Има уверение, че след всяко заседание за разпределяне на тези средства ще се получава копие от решенията на съвета за размерите и лицата, за които те ще бъдат предназначени", информират от компанията.

От "Булмаркет" заявяват още, че целта на инициативата е в най-кратки срокове да бъдат подпомогнати пострадалите и техните близки за покриване на неотложни разходи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Елена преди 7 години
Гледам тук, че все едни разбирачи са се наредили да коментират. Тези пари се дават от Булмаркет по тяхна инициатива. Иначе самите обезщетения тепърва предстои да се раздават от застрахователите. Правителството вече започна да налива пари по сметките на кмета и да ги разпределя по техните си фирми, но за хората никой не помисли. За това и от фирмата се опитват да направят нещо за тях с приоритет.
11
0
 
1
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 7 години
АЛОО--ЦИСТЕРНИ НЕ СА СЕ ВЗРИВЯВАЛИ А НЕЩО ДРУГО ЕПРИЧИНИЛО ВЗРИВА--БУЛМАРКЕТ ЕДВА ЛИ ИМА ВИНА НО --ГУЗЕН ОТ НЕГОНЕН БЯГА
10
0
 
1
 
! Отговори
Ивайло преди 7 години
Ко ревете като гoвeда?Разследването не е приключило и няма как да са длъжни а каквото и да било.
9
1
 
5
 
! Отговори
Боко Кратуната преди 7 години
Що се набутвате бе балъццци? Трябваше по 2.75 на човек да им дадете! Да си купят по един билет от Свинчо и да търкат! Пък какъвто им бил късметът!
8
0
 
15
 
! Отговори
socialen преди 7 години
Хитрино трябва да съди правителството за престъпна немърливост. Обещетението трябва да е от порядъка на трицифрени милиони.
7
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От Цеко повече пари няма да има.Той само прибира, изкъртил си е копчето" минус" от калкулатора.
6
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е опасен товар и като такъв затължително се застрахова. С ега Булмаркет ще гушнат застраховката, коятое в мнооого пъти по-голяма, а на селяните - трошички...За да не ги съдят. Затова няма да се оправи тази държава, защото хората не знаят да си търсят правата.
5
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия се подиграват с хората, в София има мутри изпиват толкова за вечер с приятели, тея изравниха половин село със земята.
4
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А спасителната операция и разрушенията кой ще плати?Бизнес по български докато печелят всичко в джоба при загуба да плаща държавата тоест народа!Бритиш петролиум при разлива на петрол платиха милиони за почистване и възстановяване нашите убаФци 100 000 и то да си ги делят всички.
3
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябва по 100 000 на всяко пострадало домакинство.
2
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Замазване на очи, му викат на това у наше село.
1
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е ли твърде малко?