Бус се обърна на "Тракия", пострадаха 9 души

Четирима са в болницата в Стара Загора без опасност за живота
22 дек 2016 12:30,
7
Бус се обърна на "Тракия", пострадаха 9 души
Снимка: Архив, Булфото

9 души са пострадали при катастрофа на 226 км на автомагистрала "Тракия", съобщиха от полицията пред "Фокус". Сигналът за инцидента е подаден около 23:25 часа на 21 декември.

23-годишен мъж от Нова Загора е загубил контрол над автомобила Мерцедес "Спринтер" и се е блъснал в мантинелата. От удара автомобилът се преобърнал по таван на разделителния остров между двете платна за движение.

Четирима от пострадалите са настанени в УМБАЛ – Стара Загора без опасност за живота. Един мъж е с фрактура на ръката, 12-годишно момиче е с фрактура на гръден прешлен, 53-годишен мъж е с фрактура на таз и ръка и 25-годишен мъж е с фрактура на ребра.

Останалите пострадали са с натъртвания и охлузвания и освободени.

Водачът на автомобила е тестван за употреба на алкохол, като наличие на такъв не е установено. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отстраняване *** повреда на ксенонов фар на НИСАН ми коства около 300 лв. Крушка, запалка, баласт на най ниски цени. Толкова ми струва движението на фарове през деня за тази година. Имам още един фар-за 2017 г.
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Май пак е станало познатото: КАТ не работи, заради неработещия КАТ всеки шофира, както си иска и съответно се правят всеки ден милиони ненаказани нарушения, а от нарушенията следват катастрофи, ранени и загинали.
4
2
 
7
 
! Отговори
az преди 7 години
Фаровете са заради нечие лоби. В Гърция няма фаровеве пък не виждам проблем като карам там За зимата донякъде има сисъл, но лятото да караш с фарове....луда работа - рефлекторът се опича.
3
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до фар:Фаре,фаровете на автомобила са за да можеш да виждаш къде шофираш през ноща,за през деня си има слънце,все още БЕЗПЛАТНО!
2
9
 
10
 
! Отговори
фар преди 7 години
Какво ти пречат фаровете бе пич? Нито тока плащаш, нито разхода на гориво расте осезаемо. Крушките ли са ти скъпи? Не карай като ти е скъпо...Дневно време през храсти в завой, фаровете се виждат, а колата не.Видно е, че нямаш опит зад волана.
1
8
 
16
 
! Отговори
Милиу рушвета преди 7 години
От както моят началник клецаки кисяков алексиев каза че фаровете ще спасят света от гибел, това е факт. Под трима загинали на ден няма. Това са видими резултати.