Пешеходец загина, блъсна го автомобил в Белица

Машината давала на заден ход, когато блъснала мъжа
23 апр 2017 11:33, Красимир Ангелов
12
Пешеходец загина, блъсна го автомобил в Белица
Снимка: Булфото

64-годишен пешеходец загина, след като бе блъснат от автомобил в град Белица, съобщават от Областната дирекция на МВР в Благоевград.

Около 09:45 часа тази сутрин е получен сигнал за пътнотранспортно произшествие в града,  при което лек автомобил "Форд Транзит" с 32-годишен водач от град Сливница, извършвайки маневра на заден ход, е блъснал 64-годишен пешеходец от Белица.

В резултат на инцидента пострадалият е починал. Пробата за алкохол в кръвта на водачът на лекия автомобил е отрицателна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
станю преди 7 години
и сега ще го осъдят шофьора условно, две години, а до присъдата ще е прехвърлил недвиижимачата си собственост и от гражданският иск ще получат наследниците нула пари.Позната българска история, жалка работа.
7
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много пъти когато не съм имал пълен поглед зад буса защото видимоста в огледалата е ограничена съм слизал поглеждал съм и тогава съм правел маневра. Ако има народ около буса ги предупреждавам да се дръпнат че при маневрата назад да не пострада някой. Когато работиш се работи с акъл. Ама откъде акъл у новото племе? Дай им чалга дрога *** и не ги търси за акъл. Язък за човека на 64 години да си отиде по този нелеп начин. Бог да го прости.
6
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 4 Аааа колега не си много правТочно огледалото( лата) ти дават едно сравнително ограничено зрително полеИ аз съм шофьор от 27 г и винаги се чудя на безумието да пресичашзад кола на заден ход
5
1
 
8
 
! Отговори
до 1 преди 7 години
Кое те кара да мислиш че " дивия селянин" нарочно го е блъснал.И 100 г да е наказанието загинали при ПТП ще има.Ще ги има докато има МПС.
4
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С каква скорост е карал назадна тоз селянжър че е утепал човека? От 40 години карам бусове най различни модели и защо пък един път не сгазих човек назадна? За да сгазиш човек назадна трябва да си заспал или дрогиран. Огледалата за задно виждане този за какво ги е ползвал да си реши алаброса ли? Ех племе ***.ско не.дъгаво.
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И като оставим настрана перверзното удоволствие от отразяването на смъртни случаи, да добавим и ученическата им неграмотност. Има един член, който е по-пълен от необходимото:"Пробата за алкохол в кръвта на водачът на лекия автомобил е отрицателна."
2
4
 
16
 
! Отговори
шматка преди 7 години
Ей новинарите голям кеф ви прави да пишете за всеки смъртен случай.Направете си една страница за некролози.Само некролозиЩе изпитвате невероятно удовошствие всеки ден
1
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много обичат да блъскат дивите селяни,много.Като почнат да им дават двайска в панделата за труп плюс половин милион обезщетение за близките на жертвата веднага ще се оправят с талибанските изпълнения.Че освен *** и диви са и адски стиснати.Мъже големи ама като трябва да плащат-тихо,тихо по стените и не са били те.