Брутална саморазправа! Ритник за баба на спирка в Бургас

Агресията с нищо не е предизвикана, младежът е арестуван
17 май 2017 08:52,
344

Видео от 9-ти май показва как як мъжага напада непозната за него пенсионерка на автобусна спирка в бургаския жилищен комплекс "Изгрев".

Клипът е разпространен във Facebook, а на него се вижда как младеж брутално рита беззащитната възрастна жена, която от удара се строполява на земята.

Според първоначалната информация тя не е предизвикала с нищо ммладия мъж, който я е атакувал в гръб.

На автобусната спирка има хора, които не реагират по никакъв начин на бруталната агресия.

След ритника нападателят се връща няколко пъти при жертвата си, а последния път е с огромно паве, за да го хвърли по пострадалата.

От падането си възрастната дама е със счупен крак.

Благодарение на бързите действия на бургаската полиция, нападателят е задържан. Това е 26-годишният Живко Кючуков. Разследването по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


344
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
2
 
3
 
! Отговори
чарли преди 7 години
Кой не скача е червен !
142
0
 
11
 
! Отговори
Възмутен преди 7 години
Да не излезе от ареста, съд по бързата процедура и в затвора. Там малко ще го укротят. Преди това синовете на бабата малко да му понаместят мислите в главата. За мен това е пълен ***.
141
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Не ни стига студа в Бургас, който тази година няма край, ами и на всяка крачка има гологлав татуиран и нацепен *** в анцуг който демонстрира сила и се държи арогантно. Не се живее вече в този просташки град!"Не само там е така! Цялата ни жална държавичка е с официален анцунг.
140
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Верен последовател на Тиквата, Перата и Динко.Хвала на такива младежи.
139
0
 
7
 
! Отговори
Бургазлия преди 7 години
... но въпреки очевидното желание за бой си тръгнаха. Помогнах на момчето да се оправи и го попитах - какво се случва - да не би нещо да има някакво отношение с тях , че го нападат така , а той каза само , че ги вижда за първи път и изобщо не ги познава , това е то......
138
0
 
10
 
! Отговори
до 151 преди 7 години
Ще ти отговоря за какво са виновни управниците....1. Те толерират беззаконието, корупцията и насаждат увереноста в хората, че ако имаш пари и си платиш на когото трябва--дори и да си виновен ще се измъкнеш. 2. Те не показват с личен пример, че ако си виновен ще има наказание, нито поемта отговорност за своите постъпки. 3. Те съднателно не строят новми затвори, за да имат опрадание ,защо са пуснати на свобода престъпниците. още основания искаш ли?
137
3
 
7
 
! Отговори
Ганьо преди 7 години
До до 8...Не може на чело на държавата да са нагли полуграмотници и да искаме децата ни да растат с нормална ценностна система...-----------децата се възпитават в семейството, а не от неграмотниците управляващи държавата.Това е ярък пример на некадърни родители/родителски провал
136
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бургас е детската градина за подрастващи баборитащи винкелоиди.
135
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не ни стига студа в Бургас, който тази година няма край, ами и на всяка крачка има гологлав татуиран и нацепен *** в анцуг който демонстрира сила и се държи арогантно. Не се живее вече в този просташки град!
134
0
 
16
 
! Отговори
Бургазлия преди 7 години
мдааа , това е ежедневие в Бургас , в случая е заснето от камера , съвсем наскоро едва отървах един интелигентен младеж - на около 18-20 г- от една група от около 7-8 на негова възраст, разминаваха се - личеше , че има сговор какво да го правят - единия го блъсна другия го подсече, започнаха да го обиждат, очевидно е , че щяха да го заритат след като падна, бях наблизо и се намесих - явно ги респектирах тъй като съм едрогабаритен - 195 см на 120 кг и можех да ги смотам , но ме гледаха злобно
133
0
 
6
 
! Отговори
Ники преди 7 години
Защо веднъж не стана свидетел на такава случка??????Има един мишок на спирката който не само не защити жената, ами и не се навежда да и помогне или да попита как е.Ако бях там на този *** бих го смазал. Шутове, шутове и пак шутове в зъбите.
132
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този баборит беше на границата. Вижте кадрите вторият в ляво на винкела, само, че беше със шапка. Ясно е от кой е почерпил опит.
131
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е доста мъжкарско. Даже ако беше и я изнасил насред спирката, от БКХ одма щяха да го номинират за мъж на годината. Ама така само един ритник не е достатъчен, за там трябва и да си убил или поне изнасилил някого.
130
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
О боже, пак намествате управниците. Те с кво са виновни за това, че на НАС ни липсва колективно самосъзнание, което да кара да желаем всички да сме добре. Те са продукт на нашето овчедушие и безразличие към всичко.
129
1
 
10
 
! Отговори
юбералес преди 7 години
Жалко за евентуалните деца и внуци на Живко, на които и след 50г. този клип ще им бъде показван и ще берат срама му.
128
0
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
да го осъдят като *** в Германия
127
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бургас, ден и нощ. Епизод 1: Батката срещу бабката. И един каскет статисти.
126
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре, че едно време ,когато сегашните ни управленци дерибействахи по улиците, нямаше камери.Сега ще им е по-трудно на младите, бъдещи политици, като този юнак.
125
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някой писа, че ако бабата имала счупен крак можел да отнесе 2 години и пита, нека видим сега дали имаме държава. За да проверим има или не държава, трябва присъдата да реципрочна на шведа ритнал в гръб жена в берлинското метро.
124
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Hora с малки п!шки, нападат в гръб пенсионери, щото ако нападнат някой като тях ще се озоват в Бургаското спешно.А това, че никой не реагира говори за болно общество и недействаща правораздавателна система. В Германия го съдиха за опит за убийство с пречиняване на тежка телесна повреда оня ***, като ритна момичето в гръб в Берлин.