Двама загинаха в ПТП на пътя София - Варна

Други двама са тежко ранени и са в болница
11
Двама загинаха в ПТП на пътя София - Варна
Снимка: архив, БулФото

Двама души са загинали при катастрофа на пътя София-Варна край ловешкото село Българене. Други двама са откарани в ловешката болница в тежко състояние, съобщиха от областната дирекция на МВР в Ловеч.

Инцидентът е станал около 18.00 часа след сблъсък между лек автомобил с ловешка регистрация и друг с русенска.

Причините за катастрофата се изясняват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
2
 
! Отговори
бг преди 6 години
Време е пътна помощ и бърза помощ да се снабдят с малки хеликоптери както е в Германия за да се оказва по-навременна помощ .
9
1
 
3
 
! Отговори
Герб преди 6 години
До asensi"Днес пътувах от София до Самоков и обратно.......ад, яма до яма"Това нарочно, да караш бавно да се не утрепиш !
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"За кривото колело прав път няма" - поговорка.Все пътищата са ви виновни, а всъщност масово се кара безобразно.Ако шофирате, съобразно пътните условия, няма да се получават тези катастрофи.Докато все обвинявате друг няма да се оправите.Жалко за загиналите хора!
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно не си ми разбрал на къде ми бие коментара нямам нищо против лекарите и целия персонал на тази болница даже и свалям шапка за това, че въпреки всичко прадължават да спасяват животи.Но сами ще се съгласите, че възможността да се спасят е много по голяма ако бяха транспортирани до друга по голяма,оборудвана и подготвена за такива случеи болница.И в същото време задавам въпроса защо е тази огромна разлика във финансирането и подръжката на болниците .Пожелавам ви късмет и здраве.
6
0
 
11
 
! Отговори
asensi преди 6 години
Днес пътувах от София до Самоков и обратно.......ад, яма до яма
5
2
 
4
 
! Отговори
До: 4 преди 6 години
Ако ти отговоря, както заслужаваш, ще ми изтрият коментара за цинизми, така че просто ще ти кажа, че ще ги правят, каквото са правили всички пострадали при катастрофи през годините - спасявали са ги или поне са правили всичко възможно да ги спасят. Ако мислиш, че някой в тая болница някога е работил за пари, много си се излъгал. Ако беше така, отдавна да са врътнали ключа.
4
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горките и какво ли ще ги правят във фалиралата болница.Дано имат късмет и ги излекуват.
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Затова е време да се оправим всеки ден се бият по пътищата защо сетете от слуги време е да изчистим слугите
2
5
 
23
 
! Отговори
Ганю Балкански преди 6 години
Нека почиват в мир жертвите!Но не се надявайте истинските отгороници да се появят в светлината на прожекторите!Истинските виновници са безхаберието на държавните чиновцини ор АПИ и МРРБ, както и тези от областните и общинските администрации!Аз не отричам, че като цяло в БГ се шофира като за последно, пътищата са пълни с ***, *** и купени книжки. Но не бива да се отрича, че пътната мрежа в БГ (държава от ЕС) е на ниво Нигерия през 1956 година. Няма маркировка, няма мантинели...
1
0
 
25
 
! Отговори
Киро преди 6 години
Не ни трябват атентати. Ние доста успешно си се трепем от простотия всеки ден...