Пиян подкара кола и катастрофира, трима с опасност за живота

Тежкият пътен инцидент стана на булевард в Шумен
27 май 2017 21:27, Красимир Ангелов
21
Пиян подкара кола и катастрофира, трима с опасност за живота
Снимка: Булфото, архив

Водач, седнал зад волана след употреба на алкохол, е предизвикал тежък пътен инцидент в Шумен, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Сигнал за произшествието е получен в 17:27 часа. Съобщено е, че водач на лек автомобил се блъснал в стълб на бул. "Ришки проход" в града.

Към мястото на инцидента са насочени екипи на "Пътна полиция", спешна помощ и пожарна. На място полицаите установили, че 23-годишен водач и собственик на лек автомобил Рено „Лагуна“ с шуменска регистрация, се движил в посока към изхода на града. На прав пътен участък поради движение с несъобразена скорост загубил контрол над автомобила.

Занесъл се напречно на пътното платно, ударил се в бетонна стена с лявата си част, след това се блъснал в стълб и паднал в дере. В шуменската болница са откарани водачът и тримата му спътници. Към момента състоянието им е тежко и има опасност за живота им.

Водачът на автомобила е тестван с дрегер, който отчел 1,57 промила в издишания въздух. Взета му е кръвна проба за анализ. По случая е образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.