В автосервиз - нелегална мандра! Сиренето било до горивата

Незаконният цех работел в село Дюлево край Стрелча
Обновена: 17 юни 2017 19:23 | 17 юни 2017 19:22, Веселина Йорданова
51
В автосервиз - нелегална мандра! Сиренето било до горивата
Снимка: архив, БулФото

Над 400 килограма сирене и десетки литри прясно мляко са конфискувани от нелегална мандра в село Дюлево край Стрелча.

При проверка в частен имот е разкрит незконен цех за производство на млечни продукти, оборудван като автоработилница, съобщи БНР.

В приземен етаж са открити вани за събиране на мляко с общ обем от 1 600 литра, сиренарна вана, пастьоризатор, амбалаж за стоката и етикети. 

Наред с всичко това са съхранявани двигатели, инструменти за ремонт на автомобили, горива и смазочни материали.

Цехът е функционирал изцяло незаконно, без разрешителни и против всякакви санитарно-хигиенни норми.

Помещенията са запечатани, а цялата стока ще бъде унищожена в екарисаж.

Акцията е проведена от сектор "Противодействие на икономическата престъпност" към пазарджишката полиция и санитарни инспектори от Областната дирекция "Безопасност на храните".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още по темата: Нелегална мандра
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
1
 
! Отговори
Гошовци преди 6 години
Аз знам ,че в Панагюрската болница е починал човек от бруцелоза или нещо такова и се твърди че е консумирал сирене от този с тирантите.
42
0
 
3
 
! Отговори
65 преди 6 години
И друго ме тревожи.от около година може би забелязвам,че лютеницата,доматено пюре или консерва,сладко,топени сирена,че даже и код.мляко се развалят по_бързо от преди.Побеляват на третия ден.Слагат други ***,за да купуваме по_често .Какавал който може да мухляса бил истински_12_14лв за кг.Глупости.В скаричката за сандвичи се е стопил като масло и мирише на гад.Пилишките кремвирши кучето ми неще и дс ги погледне,не се шегувам.А за хляба не ми се говори.От пшеница ГМО_тихият убиец.
41
1
 
7
 
! Отговори
Велев преди 6 години
Тази нощ ще спя спокойна. Хванали за най-големите бандити. Да правят сирене от мляко! Ужас. Веднага под ножа. Да се унищожи всичко, което не е минало през големите вериги. Браво на МВРето, ДАНС, БОП, МОП, ИКОНОМИЧЕСКА, криминална, КАТ и всички който ни мачкат ежеминутно. Само се моля комшиите да не казват, че и ние си квасиме мляко и правиме сирене, което зрее в мазето при мишките.
40
0
 
5
 
! Отговори
65 преди 6 години
Това,че ядем *** е неизбежно.Но тази мандра не е от вчера.В призамен етаж,миризми,работници,.,Някой просто досега си е затварял очите и ги е покривал.Преди около 8години имаше лют скандал с киселото мляко на Чвора.Пълно с ***.Иззеха го от веригите за 24ч.(фантастико)Изчезна.от пазара за3_4месеца. И се появи в друга опаковка_пак същото.
39
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен... това което си купих онзи ден, напоено с вода като кухненска гъба, някак си (с химии) го бяха докарали да не се разтече и разпадне веднага. Дават го за 6.50 на килограм, при изкупна цена на млякото 0.60 ст. Сега сметнете, че вместо около 7 литра мляко, те слагат не повече от 2, като останалото са евтино пламово масло, вода и слепващи агенти.--------------- След като можеш да си направиш тая елементарна сметка, трябва да си много ***, за да си го купиш. А ти си го купил...
38
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДЪРЖАВАТА ПО всевъзможен начин пречи на частното производство НЕ само с мандрите. ТАКА е и с ПИВОВАРНИ и хотелчета и др. Европейските стандарти бави.Държавата ЗНАЕ че трудно ще контролира приходи за АДМИНИСТРАЦИЯТА си АКО частното пробие ДЪРЖАВНОТО, общественото, монополното.
37
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Продължение от 38Сиренето, което се доближава до истинското пък се продава за 15 лева на килограм. Отново, при цена на млякото 0.60 ст. и необходимо количество около 7-8 литра сметката е 4.80 лв. Ясно е, че има и други разходи, ама 15 лева?!
36
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като му набухат сол и вода гледаите как тежи ех искам си домашното супер си бе
35
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само в един лие щом има части за 1000 лева за какво ли става на въпрос
34
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия от д.нес са се побъркали тотално, цензурирали са дори думата б.оклук. Но няма как да цензурират хилядите начини за изписване, нали? Просто слагайте точка някъде в думата.
33
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да, купувайте си сирене от големите вериги, произведено по всички стандарти. Като това което си купих онзи ден, напоено с вода като кухненска гъба, някак си (с химии) го бяха докарали да не се разтече и разпадне веднага. Дават го за 6.50 на килограм, при изкупна цена на млякото 0.60 ст. Сега сметнете, че вместо около 7 литра мляко, те слагат не повече от 2, като останалото са евтино пламово масло, вода и слепващи агенти. Останалите пари отиват в нечии джобове, а ние ядем ***.
32
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До УМЕН ГУЩЕРи двете
31
3
 
19
 
! Отговори
emigrant преди 6 години
тая държава е сбъркана от всякъде!вместо да му помогне те го ликвидират?!!
30
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква комбинация - мандра в сервиз. Затова ли им казват на автосервизите - голяма мандра
29
3
 
8
 
! Отговори
:-) преди 6 години
О.ли- го ф" рен
28
2
 
4
 
! Отговори
:-) преди 6 години
***.
27
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредното доказателство, че държавата е сбъркана. Вместо да го стимулират, субсидират да построи истинска мандра и да увеличи производството, те му режат главата за да може Данон и по-малките им подобия да ни тровят с химия, а той да дава млякото на свинете вместо фураж. Такива са изкупните цени на млякото !
26
2
 
13
 
! Отговори
Кака Гуна от Пибрене преди 6 години
АКО ВСЕ СЪМ СЛУШАЛА ДУПЕТАТИТЕ И УПРАВНИЦИТЕ -----ДОСЕГА ГОЛА ДА СЪМ СИ ТРЪГНАЛА ЗА ГРОБИЩАТА....!/....Аз на партийни лакърдий ---НЕ ФАЩАМ ВЕРА../
25
1
 
11
 
! Отговори
Не преди 6 години
Сега, значи значи какъв е проблема , маслото ли не му е там мястото, или на млякото не му е там мястото?
24
3
 
12
 
! Отговори
соцялно слаб депутат преди 6 години
В България трябва жувотновъдството да се унищожи с всякакви европеиски наредби и след това ще се вкарва свобоно ГМО мляко от чужбина