Хванаха нелегални стоки за близо 200 хил. лв. на Златните

Сред тях: аксесоари, чанти, раници, куфари, сакове
30 юни 2017 14:54,
4
Хванаха нелегални стоки за близо 200 хил. лв. на Златните
Снимка: Черно море

Стоки за близо 200 000 лв. бяха иззети при специализирана операция на 28 юни в магазин за дрехи и аксесоари във Варна. В търговски обекти, намиращи се в к.к. Златни пясъци, е проведена специализирана полицейска операция за установяване и документиране на престъпления против интелектуалната собственост, съобщава Информационна агенция "Черно море".

В хода на операцията са установени различни стоки - аксесоари, чанти, раници, куфари, сакове, на различни търговски марки без необходимата документация за изрично съгласие от страна на притежателя на съответните марки.

Иззетите стоки са на обща стойност около 183 400 лв.

Образувани са досъдебни производства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Петрова преди 6 години
Защо заблуждавате хората!?....Докога ще лъжите хората за пари?...ДОКОГА?пРЕСТАНЕТЕ ВЕЧЕ!АКО ИСКАХТЕ ДА ПОМАГАТЕ НА ХОРАТА, ЩЯХТЕ ДА ИЗПИСВАТАЕ ПЪЛНОТО СЪДЪРЖАНИЕНА ОБЯВЕНИТЕ РЕКЛАМИ ОТ КАРТИНКИТЕ С ЧЕСЪНА, КАРФИОЛА , ЛИМОНА И ЗЕЛЕНОТО.....!!!!!!
3
1
 
2
 
! Отговори
До НОВ преди 6 години
Е й Нов по нов ли стана с оригинал Морган ,ЛАКОСТА,Адидас ...или КРЕЩИШ :ДРЪЖ КРАЦЕЦА ДЕ КРАДЕ ОТ КРАДЕЦА :) някъде се губи истината ти НОВ за първичното човешко . Успех в търсенето !
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А коя е разликата от нелегални дрехи , чанти ....и легални вредни с ХИМ в състав материи дрехи , бельо и ...до храни ! легални магазина м ...:):):)
1
1
 
4
 
! Отговори
Нов преди 6 години
По сергиите на Златните е пълно със стоки менте. Даже е смешно като видиш четири подредени един до друг манекена облечени с абсолютно еднакви комплекти (даже и цвят), но на всеки от тях отпечатана различна марка - Адидас, Найк, другите две не ги запомних :)