След боя в ромската "Шекер махала": Петима са в болница

Един човек е ранен с нож след свада между две фамилии
3 юли 2017 10:25,
31
След боя в ромската "Шекер махала": Петима са в болница
Снимка: Dnes.bg

Петима души са простреляни, а един е ранен с нож след свадата между две ромски фамилии в пловдивския квартал Шекер махала. Сред ранените е и дете.

Конфликтът е избухнал на ул. "Дилянка снощи". За да потушат страстите, на място бяха изпратени жандармеристи. Прозорците на няколко къщи са изпочупени от стрелбата с ловна пушка.

След боя в ромската "Шекер махала": Петима са в болница
Снимка: Dnes.bg


Ранените са откарани с линейка в спешното отделение на Университетската болница "Свети Георги".

Именно там се пренесъл конфликтът, който прераснал в сбиване пред кабинета. 6 екипа на полицията предотвратиха по-сериозен инцидент в лечебното заведение.

"Беше страшна стрелба, а сме съседи, не знам как ще живеем вече тук", чудеше се близка на пострадалите.

Причина за конфликта станали разголени снимки на местно момиче, публикувани в социалните мрежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Еха преди 6 години
Живота го нямат за нищо тези!А,после интегриране искат.Да се наядат,да се напият па после да се изпозастрелят.Това е тяхната представа за един добре завършил ден.За лека нощ сигурно учат децата си :-Днес един тру.п сине,утре два.
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бхк са бесни, че не се е случило между етноса и българи. Няма как да вземат страната на етноса в цялата случка, и заради това няма да чуем нищо от тях. Няма да има изказвания тип, че ромите не бият, не се стрелят и не налитат на деца. Българите и турците го правили. Няма да обвиняват медиите, че наливат бензин в огъня. Абсолютно нищо.
12
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой я снимал,ако тя самата за свада в махалата,ако пък насила за показ в махалата то не нещо понамирисва на карамел шекер,а направо на прегорял,за да се стрелят бясно значи нещо им е тясно,тясна им махалата която явно не е на това място и ясно всички не може да ги побере.
11
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много моля, да се провери, дали петимата обитатели на махалата са здравноосигурени. Ако не са - незабавно да се прекрати харченето на пари от нашите осигуровки за тях. Направете им по една клизма със студена вода и вън от болницата!!! Тъмнолилави napaзuтu!!!
10
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз за ром ловец в ловна дружинка не съм чувал. От къде на къде имат ловно оръжие. А "шекер махала" в Пловдив е едно такова гето където никой не смее да влезе, където е строено кой където и както му хареса, където битовия *** и торта от конете се изхвърля накрая на гетото точно пред КАТ. Следващия път когато някой заговори за европейска столица на културата нека да публикува и снимки от "шекер махала"
9
0
 
10
 
! Отговори
фото преди 6 години
Пускайте повече снимки там е спасението.
8
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Же сюи Шекер махала!
7
2
 
8
 
! Отговори
Батюшката преди 6 години
Да изпратим СМС и подкрепим горките хорица !
6
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Daite link kum snimkite de...:))
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ул. "Дилянка снощи"??Да не би да има и ул."Дилянка вчера"?
4
2
 
27
 
! Отговори
лИБЕРАЛ преди 6 години
Да ги чуя Татърлъ,Данчо и онзи от хелзинския комитет.Не съм почитател на"патреотите"и футболните агитки.Но да чуя сегашните им оправдания за действията на индивиди,непризнаващи законите в България.Сега няма националистичека риторика?Защо се колят?Кой сега е виновен?Когато неакватен граничен полицай размаза на тротоара в Малко Търново бебе-българче,никой от българите,независимо от гнева и болката не посегна на безумеца.Чакаха институциите да си свършат работата.
3
38
 
2
 
! Отговори
гербист-столичан преди 6 години
Нека да имаме малко човещина и дано скоро да оздравеят пострадалите. Всеки да помогне с каквото може, а не само да стои отстрани и да гледа.
2
4
 
29
 
! Отговори
мнение преди 6 години
Не биваше да се замесва полицията!Мъжете щяха да се разберат помежду си,а така след нейната намеса отношенията между двете фамилии остават неразрешени и в бъдеще ще ескалират.
1
2
 
27
 
! Отговори
Алов преди 6 години
Ако бях аз 112 изтървам без да искам сигнала и толкоз се оправят.