Столипиново в подкрепя на ромите в Асеновград с "Аллах Акбар"

Имало слух, че протестиращи идвали и към Пловдив
Обновена: 3 юли 2017 09:04 | 3 юли 2017 07:23,
127
Столипиново в подкрепя на ромите в Асеновград с "Аллах Акбар"
Снимка: Олег Попов / Dnes.bg, архив

Хиляди жители на "Столипиново" се вдигнаха в подкрепа на ромите от Асеновград тази нощ.

Множеството вървя по улица "Ландос". Чуваха се призиви за саморазправа, както и обиди. Имаше въоръжени мъже. По-голямата част от множеството ги успокоявали. Техните призиви са за мирно шествие, което да покаже съпричастност към ромската махала. Чуваха се възгласи "Аллах Акбар", предава trafficnews.

Още по темата
Някои от мъжете са тръгнали към Изгрев, но те са били върнати от полицията. В момента в гетото има много от жителите ромската махала от Асеновград. Има мълва, че към Столипиново идват още роми от Пазарджик и Хасково.

Общинският съветник Айри Мурад е успял да укроти по-буйстващите мъже.

Слух, че протестиращи от Асеновград пътуват към Столипиново, изкарал ромите от пловдивския квартал по улиците. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
1
 
0
 
! Отговори
Петьо-Еврей преди 6 години
Първата *** държава май щее на българска територия еропейските ви господари ще го одобрят това нали трябва да сте толерантни а вие на кви се правите !!!
74
0
 
4
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Евроатлантическа България !
73
0
 
8
 
! Отговори
Даниел Попов преди 6 години
Да им секнат помощите и ще клетката сами!
72
5
 
0
 
! Отговори
Pezprichasten преди 6 години
Slusham i ne vqrvam na ushite si.tova dasi tapanar pak shte raxberesh kskbo e stanalo.ok...romite sa vinovni.sad i tovae.kakvo tolkova e stanalo.v che tolkova shum.mi goverete za chesnost.mi vseki den v balgariq stavat takiva neshta.shti ne stavat togava tiq..balgari. Na protest.a stavat kogsto e zamesen rom.prokleta darjava i prokleti hora.zatova sme v tova sastoqnie.i si ostanete takiva.nqmam dumi goverete kolkoto shtete.ima i umni hora.te znaqt che omrazata vredi na tqh
71
9
 
4
 
! Отговори
Чудно ми е преди 6 години
Чудя се все още ли българите не проумяваме,че това е в следствие на 35 годишното ръководство на България от един от събратятя на тези от Столипиново и сие,а именно др.тодор правешки.
70
6
 
11
 
! Отговори
Българка преди 6 години
До смърт за българитеИма ли модератори тук?Направих снимка с коментар на терорист.Ще информирам медиите и бхк.
69
3
 
8
 
! Отговори
трътлю преди 6 години
Леля му! Търся да закупя спешно 7-8 еднокилотонни атомни куфарчета. Плащам в кеш.
68
2
 
36
 
! Отговори
тъкмо на едно място преди 6 години
Събрали се за какво?!? За тези нагли субекти закони в България има ли??? ИЛИ ТЕ СА САМО С ПРАВА И СМУЧЕЩИ ОТ ДАНЪЦИТЕ НИ ПОМОЩИ??? ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е ДА ПРОУМЕЯТ, ЧЕ НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД, НО ЗА ЖАЛОСТ НЯМА Я ДЪРЖАВАТА ТУК И ЗАКОНОСТТА
67
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези въпросни полицаи явно не са Българи...
66
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Жоре ПротестъроОсвен това при такива провокирани сблъсъци пострадват повечето невинни хора.
65
15
 
20
 
! Отговори
DenizMolitor преди 6 години
В Турция народа с голи ръце за 5/6 часа спря опита за преврат , спряха тежко въоражените войници ..спряха танковете ..и го направиха само защото вярват на лидера си ..Та вие сега , седим 2000 души пред 200 полицая с палки и скандираме ..."пуснете ни в махлата" ..Аххх
64
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Имаше и въоръжени мъже"- е какво повече да говорим. До въоръжени размирици остава съвсем малко. Крайно време е танковата бригада да се разсредоточи в квартала
63
2
 
29
 
! Отговори
Жоре Протестъро преди 6 години
Абсолютно изкуствено рездухан проблем- въпроса е защо се случва и защо сега. Ослушвайте се драги сънародници и четете между редовете- с тези протести и напрежение се прикрива поредната чутовна далавера на властимащите....Да сте чули ББ или някой да се опита да потуши страстите??? Няма и да чуете, поне докато работата не е свършена. И докато по тЕ-вЕ то ви баламосват с "протести", някой се обогатява на гърба на всички нас..
62
3
 
21
 
! Отговори
Shark преди 6 години
До Българин. Разбира се, че само си чешем езиците. Дори и да ги прочете Боко тези коментари му е през оная работа. Което идва да покаже че е време да спрем да пишем тук и където и да било и да се премине към действие
61
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А бе не разбрахте ли че никой не ви зачита за нищо и не им пука от българския народ!!!???Крадат ви лъжат ви хранят на ваш гръб джипситата картелите и олигарсите богатеят народа обеднява .Бойчето мълчи като мишка и не дава косъм да падне от ц........ните но през това време ви вдигна тока и изтегли нов заем на ваш гръб без и да разберете!Но сте готови утре пак да гласуват за него и искате да има справедливост и ред, ами няма да стане.
60
0
 
7
 
! Отговори
СА- преди 6 години
ПУН
59
3
 
29
 
! Отговори
идеологично циничен преди 6 години
25% от 7 милиона са 1 750 000! Ай сега смятайте ако им дадем 1 750 000 колелета да въртят *** и да правят екологично чист ток! Че ще изнасяме и ще изплатим 16 млрд. дълг за две три години. Па нека тогава да не плащат ток и вода и осигуровки. Ще станем първенец. Който не иска да върти - да се очовечва и да се интегрира. Това май е добро предложение струва ми се- коментирайте.
58
14
 
7
 
! Отговори
милиционера преди 6 години
докато не ни вдигните заплатите ние щебъдем баща и маика на ромите а вие си лаите кервана пак си върви
57
2
 
35
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Борисов и министрите му не ги ли четат тези коментари? Няма ли съветници, да му ги прочетат? Или тук само си "чешим" езиците?
56
2
 
33
 
! Отговори
Krom преди 6 години
Хм, тези на снимката щяха да протестират? Дали да ги подкрепим, или? Я да не ги подкрепяме. Нека ги подкрепя Столипиново, Шекер маала, Меден рудник и другите термитници които те така присърце пазят от собствения си народ.