В селото на ужасите: Опряха пушка в главата на земеделец

Поредно нападение в Малорад, искали да унищожат нива
77
В селото на ужасите: Опряха пушка в главата на земеделец
Кадър: bTV

Малорад се сдоби с прозвището "Селото на ужасите" заради многобройните и безнаказани набези и нападения над хора.

Млад земеделски производител стана поредната жертва, след като неизвестни искали да унищожат нивата му и насочили пушка към главата му.

24-годишният Светослав Георгиев още не може да се съвземе от преживения ужас. Посред нощ, докато пазел семейната нива от 100 декара, каруци с коне нагазили в царевицата, а в главата си усетил опряно дуло.

"Само видях цевта на пушката. Човекът с качулката беше застанал встрани от мен, до камиона. Каза ми: "Ако се обърнеш, си мъртвец", разказа той пред bTV.

Семейството обработва общо 700 декара, казва, че не дължи никому нищо.

Баща му смята, че нападението е поръчано от друг земеделец или пък се дължи на факта, че сами си охраняват земите, тъй като нямат възможност да плащат.

От месеци полицейското управление в Бяла Слатина е без началник, а и никой не иска да става, заради размирни села като Галиче и Малорад.

Същевременно Георгиеви се опасяват, че набезите срещу бизнеса им ще продължат. От полицията отказаха коментар, за да не се пречи на разследването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още по темата: Малорад
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
40
 
! Отговори
дрън- дрън преди 6 години
Щом с каруци са влезли в нивата,всичко е ясно!
34
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комунистите са срещу частната собственост, ако не е тяхна
33
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нищо няма да разследват защото тези изнудвачи крадци и убийци са под протекцията на герб. Плащат си процента за закрила нагоре, я в пари я в суджук и никой не ги пипа.
32
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"От полицията отказаха коментар, за да не се пречи на разследването."Смех.....Нали го знаете най- смешният милиционерски виц - "Полицията разследва"
31
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПЪРВИТЕ КРАЖБИ НА СОБСТВЕНОСТ ПРАВИ Б К П. С те ке зе се тата. ДРУГАРЕТЕ С КОЛХОЗНИЦИТЕ.И така си СВИКНАХА
30
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Неизвестните сигурно са фенове на Доган и Бойко ! Като казвам Бойко имам предвид на него не на ГЕРБ ,защото ГЕРБ е просто Борисов .
29
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако се съди по беглите факти в статията, това е някакъв тип организирана престъпна група, вероятно съставена от роми и вероятно контролирана от поне едно йерархично стъпало нагоре, нещо като "командир", който е възможно също да има шефове. Каруци, коне, камион, пушка...много мъгляви обстоятелства, целта - обир на нивата, унищожението й, сплашване, оказване на натиск, не става особено ясно.
28
0
 
38
 
! Отговори
Случаят е интересен преди 6 години
Но явно никой не се замисля над това което казват собствениците.Тук не става въпрос за кражба, както обикновенно(за жалост), а по скоро за ракет, тип застрахователна компания!... Най вероятно е поръчано от друг земеделец или е ЗАЩОТО САМИ СИ ПАЗИМ НИВИТЕ!?!?!?!?! Охранителни фирми нещо?
27
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти не четешли. В СОБСТВЕНАТА НИВА СА ВЛЕЗНАЛИ ДА ГО КРАДАТ. Какво значение има млад или стар. СОБСТВЕНОСТТА Е НЕПРИКОСНОВЕНА.
26
2
 
13
 
! Отговори
Елемаг преди 6 години
Нещо не вдявам.Има офицер на ,който се предлагат да поеме длъжност.Да речем дори заповядва.те са силова структура.И той има право да откаже.Без да е силова структура,попитайте произволна частна фирма,дали работника в нея може да си откаже ей така да работи.Всеки е наясно какво следва.Какъв е проблема,отказал офицер прасе тогава да се уволнява и той?Как така ,те могат да си отказват и какво ли не?
25
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ценко чоков за евро президент !
24
2
 
11
 
! Отговори
Rr преди 6 години
Аз предлагам Ценко Чоко за шеф на ру-полиция и това е... Всичко ще е ОК
23
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
25 -ти ДО 28 Вие май НЕ схващате кво казвам ? Територията тук назовавана със старото си име България се управлява дистанционно от наследници на комунисти .Всички тези нападения ,заплахи , побоища си останаха от времето преди 10 ноември. От 27 години не ви управлява нито Луканов нито Борисов ,всичкото *** на запада СЛУЖИТЕЛИ .ФЕОДАЛИЗМА СИ ОСТАНА МОГАТ ДА ПРАВЯТ С НАС КВОТ СИ ЩАТ И ДА КАЗВАТ ЧЕ СА "НЕИЗВЕСТНИ ЛИЦА"
22
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И ПОСЛЕДНАТА МУ НИВИЧКА ОТ 700 ДЕКАРА ИСКАЛИ ВА ВЗЕМАТ НА ЧОВЕЧЕЦА.СИГУРНО НЕ СИ Е ИЗДЪЛЖИЛ СУДЖУЦИТЕ.
21
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДО 25КУ-КУ. ПРИ ДЕМОКРАЦИЯ ТОЧНО ТОВА СТАВА ...МЛАДОЦИТЕ СА ХАРЕСАЛИ СЛОБОДИЯТА. А ТАКИВА КАТО ТЕБ (ЗАДКУЛИСНИТЕ) ВИКАТ "ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА". МАКАР ЧЕ ВИЕ СТЕ КРАДЦИ И СЕ ОПРАВДАВАТЕ С НЯКАКЪВ СИ СТРОЙ...
20
2
 
23
 
! Отговори
ХХХ преди 6 години
Ако си от СИК-Герб ...няма да имаш абсолютно никакви проблеми !
19
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
" неизвестни искали да унищожат нивата му и насочили пушка към главата му." Ако бяха известни и какво ще стане ? Нищо . 27 години ви лъжат че комунизма и репресиите нямало . Тези които ви лъжат че управляват територията ни са потомци на комунисти - изнасилвали , крали и клали народа .
18
0
 
23
 
! Отговори
бойко боиков преди 6 години
До Анонименможе и нелегално да се убива и по често че вече не се търпи
17
0
 
28
 
! Отговори
кунчо кунчев преди 6 години
До Валентин Радев МВРявно вече всички мутри сте във властта
16
0
 
26
 
! Отговори
Сган преди 6 години
"От полицията отказаха коментар, за да не се пречи на разследването."Имаме полиция?!? На всичкото отгоре се смята, че ае прави разследване и ще си свършат работата?!? СмЕх...