Джип уби 16-годишен на "зебра" край Бургас

Тежкият пътен инцидент е станал към 06:48 часа
20 ное 2017 11:00,
42
Джип уби 16-годишен на "зебра" край Бургас
Снимка: архив, Булфото

16-годишен младеж е загинал на пешеходна пътека на кръстовището за село Атия и Военоморска база, съобщи МВР – Бургас.

Тежкият пътен инцидент е станал към 06:48 часа. Младежът, който е от селото, е пресичал, за да изчака автобуса на спирката. Отивал е в Бургас.

Джипът шевролет "Каптива" е с бургаска регистрация и е управляван от 59-годишен мъж, който е пътувал от Черноморец в посока Бургас.

Вследствие на удара от джипа, 16-годишният загива на място. Първоначалният оглед не е установил следи от спирачен път. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не джиповете убиват хора, хората убиват хора!
14
1
 
22
 
! Отговори
Винаги преди 6 години
ми е било интересно, защо в чужбина българите карат както трябва, а тук не спазват нищо и не им пука?
13
0
 
40
 
! Отговори
до Елемаг преди 6 години
Ти как разбра, че е наркоман? Детето явно е отивало на училище. Да се злорадства при такава трагедия е меко казано неуместно!
12
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Правилата за движение масово не се спазват и от двете страни - шофьори и пешеходци.Разликата е, че шофьора е защитен в автомобила, а пешеходеца - не.Хората са тъъпи и са виновни за тези ПТП-та, не са виновни лош път или закон.Хората са виновни, всеки се има за братовчед на Шумахер или за безсмъртен...
11
1
 
13
 
! Отговори
Кога ще ги стигнем.. преди 6 години
До СпироДебил, знаеш ли какво значи? Ние не сме ***, много добре се ориентираме в обстановката, но не зачитаме правата на другия. Това е по-скоро манталитет, който много трудно се променя и самата обстановка го налага!
10
2
 
28
 
! Отговори
месара преди 6 години
*** то тия "баровци" с джиповете винаги са с предимство. жалко за детето!!!
9
3
 
10
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Глоби, нови глоби безчет,Борисов:Всичко ще е наред.Но, честно вярваш ли ти ?!Само, Господ ще те спаси !
8
1
 
15
 
! Отговори
Кога ще ги стигнем.. преди 6 години
Забравих да кажа. Това не се случва в някое малко градче, а близо до центъра на Прага на оживено кръстовище... Нямаме етическа култура И в това отношение сме много назад от цивилизованите нации!
7
24
 
6
 
! Отговори
Елемаг преди 6 години
6 именно.Аз като видя наркоман с качулка с телефона в ръка и пощръклявам!!За пешеходци глоби все няма!!!
6
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
децата трябва да се учат,че на пешеходна пътека,винаги трябва винаги да се оглеждат и да преминават кога на платното няма кола.причини много:автомобила може да не може да спре,поднесе или водача да сгреши.това че са предимство е направено от КАТ да глобява водачите,също като задължителните фарове.мир на праха на детето и сила за родители те му.
5
8
 
16
 
! Отговори
Зъб за зъб.... преди 6 години
Да се връща смъртното наказание.59 годишен старчок-изживял си живота и друг отнема.Ако беше убил мой син,тоя така наречен шофьор лично щях да го изкормя....
4
2
 
44
 
! Отговори
Кога ще ги стигнем.. преди 6 години
Аз понеже съм трудноподвижен и като бях в Чехия, само като (забележете) подходя към пешеходна пътека (не съм слязъл на асвалта) и колите от двете страни спират. Оттам направо в Кресна, тирове фъркат, никой не спира. Тротоарите не бяха скосени. Ние не уважаваме личните права на другият и сме не толерантни, към останалите. Ама за това сме патриоти. Простият се храни с патриотизъм, умният със самоусъвършенстване!
3
2
 
41
 
! Отговори
Pepe преди 6 години
До ЕлемагТи добре ли си? Тежкият пътен инцидент е станал към 06:48 часа аз не знам някъде по света по това време да се кара без фарове.Ей заради такива като теб го направиха задължителни, защото не стига акъл да се светнат кога трябва и кога не трябва.Винаги съм карал със вкл.светлини ( и преди да го направят задължително) и това помага!!!А който няма стоинки да сменя 1-2 крушки на година, просто не е за кола!Бог да прости загиналия, и много сурови мерки срещу нарушителите!!
2
30
 
7
 
! Отговори
Елемаг преди 6 години
"Шофьорът на джипа "Шевролет Каптива е казал, че фаровете на друг автомобил са го заслепили и не е видял пешеходеца."Ама истината май не се пише тука. Аз говоря нещо от години,ама кой да чуе?Бойко,тези ФАРОВЕ,на твоята съвест тежат.Да лапате заедно със Златев!!Лятото колко запалени МПС-та криете?Колко хора изгоряха като факли на 42 градуса?Намалиха ли ПТП-тата?Да увеличиха се печалбите на крушки и акумолатори!!Само това.Тази жертва е на съвестта на всички приели закона за "ФАРОВЕТЕ" ПОРЕДНА!!
1
0
 
27
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
Пуууфффф... Там човек трябва да си отваря очите начетири.... Жалко за младия живот, жалко.