От Смолян до... "Топлофикация София" – как се става длъжник от разстояние!?

Стефан дори не живее в столицата, но съдия изпълнител блокира пенсията му
Обновена: 21 ное 2017 10:00 | 21 ное 2017 09:30,
46

Мъж от Смолян се оказа длъжник на "Топлофикация - София" с близо 1000 лева без дори да е абонат на дружеството, разказва Bulgaria ON AIR.

Стефан Иванов разбира за дълга си преди година, когато частен съдия изпълнител от София му запорира пенсията.

Решава сам да разкрива случая и открива изпълнителния лист, в който е посочено неговото име, ЕГН и непознат адрес в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако е задължено лице да провери дали е собственик или съсобственик, ако е така - да продава имота. После няма да се възпротиви да плати парното.
17
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Върви доказвай че нямаш сестра!!!Ами след като "грабданина извърви процедурата" да осъди топлофикация софия за запорираните му средства и да им иска лихва за времето, през което са ги задържали. И всичко останало, за което се сети че може да ги осъди. :))))))
16
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами след като е станал собственик на апартамента е бил длъжен да се обади на Топлофикация да му спрат парното.Пропускът си е негов. Това все пак е изразходвана топлоенергия, която си има цена.
15
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
хвърлят се публикациини илюминации - тип пиратки. Нито от телевизиятя, нито от телевизията, нито от пресата няма яснота по случая. Олеле, горкият човек от Смолян! То първата работа, която трабваше да се свърши е да се изясни историята около собствеността на въпросния имот - апартамент! Иначе сега, крайно време е да се направи извод, че така става, когато управляват ГЕРБ у по-специално Борисов, а бсп-то е единствената алтернатива, която ще ни спаси от вякакви посегателства. особено от Топлофикац.
14
18
 
6
 
! Отговори
до 12 преди 6 години
Може да го е получил без да знае. Има много такива случаи.Все пак Топлофикация за да му изпратят писмото са направили справка в Регистъра на длъжниците и имоти със задължения.Едва ли са си го измислили на произволен принцип. Не ставайте смешни.
13
3
 
19
 
! Отговори
червен шпионин преди 6 години
Да се върне софийското жителство !!
12
3
 
27
 
! Отговори
ВЪЗМУТЕН ГРАЖДАНИН преди 6 години
ДО ОТВОРКОВЦИТЕ ПОНАДОЛУ В СТАТИЯТА НИКЪДЕ НЕ ПИШЕ ЧЕ ЧОВЕКА Е ПОЛУЧИЛ ИМОТА ПО НАСЛЕДСТВО НЕ СТАВАЙТЕ АДВОКАТИ НА ТОПЛОФИКАЦИЯ СОФИЯ.
11
7
 
21
 
! Отговори
**** преди 6 години
А от къде топлофикацията има данните на този човек,щом като този човек няма нищо със София,и живее в друг град,на това трябва да отговорят в прав текст,и без шикалкавене,това с допуснатата грешка се истърка,и не върви.
10
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От Топлофикация казаха, че няма грешка и че е направена справка в Имотният регистър. Не ми се вярва да лъжат. Може да се окаже, че има жилище без знае. Няма да е първи случай.
9
3
 
34
 
! Отговори
Инж. преди 6 години
До 5Човека НЕ Е СОБСТВЕНИК ( нито го е наследявал нито го е купувал и никога не е живял там ) на имота. Не говори глупости, а чети информацията изцяло.
8
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И кой да плати сметките на починалия му чичо, от който наследява апартамент на Пъпа на София, чиято стойност е поне 200 000 лв.Аз ли да му ги платя или може би Топлофикация ?
7
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кому-няги, крайно време е да проумеете, че така любимият ви куманизъм свърши.Няма вече като при Бай Тошо - парно без пари и ток на символична цена.Това го е поризвел някой и той не е по-глупав от вас да работи без пари.
6
5
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само дето на имота живее друг човек, който просто има същото име. Една мързелива държавна служителка е извадила от регистъра първото име което е видяла и го е подала към адвоката, без въобще да се загледа какво дава. И после на никой не му пука за вгорчения живот на пенсионера.
5
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами след като е наследил имота, логично е да плати и задълженията му.Кой да ги плати - Аврам Баняджията ли, или да ги пишат в графата Несъбираеми задължения.
4
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българинът най-много от всичко мрази да плаща сметките си.Още не може да разбер, че комунизма свърши и сиренето е с пари.
3
6
 
34
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
А частните изпълнители ще понесат ли някаква одговорност,ше платят ли разходите които е направил човека тормоза и тези частни изпълнители да бъдат забранени.
2
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
топлофикация им е позволено да се държат като бейове, защото имаме държавници мафиоти. ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ В НОРМАЛНА СТРАНА - виновен, до доказване на противното е тук, а не обратното. Къде е демокрацията. Сега топлофикация трябва не само да върне парите на човека, а и стократно да му се издължи за всичките проблеми, които му е създало! Ако имаше държава ,това нямаше да се случи, но няма такава. боко си брои любовниците и ни занимава с глупости, а хората ходят по мъките.
1
25
 
13
 
! Отговори
Логично преди 6 години
Просто е сънаследник на топлофициран имот с неуредени задължения, не е никаква сензация. Щом наследява, ще плаща.