Кола пламна в движение, блокира трафика по Е-79

В автомобила пътувало семейство с малко дете
17
Кола пламна в движение, блокира трафика по Е-79
Снимка: архив, БулФото

"Ауди" пламна в движение и блокира трафика по международния път Е-79 между врачанските села Люти дол и Ребърково.

Инцидентът станал по обед в района на крайпътни заведения, съобщи "24 часа". Германската кола идвала от столицата към с. Борован, когато по неустановени все още причини предницата избухнала в пламъци.

В нея пътувало семейство с малко дете, които отивали на гости. Мъжът зад волана пръв видял пламък и дим да излизат от двигателния отсек. Водачът спрял веднага и тримата успели бързо да напуснат колата, преди огънят да я обхване цялата.

Пожарникари от Мездра пристигнали на мястото, но докато загасили пламъците, предната част от возилото и купето вече са били напълно унищожени. Заради инцидента от двете страни на главния път се образуваха километрични опашки.

 


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Комунист преди 6 години
Не знам дали Пътна помощ и Съюза на автомобилистите в България водят статистика, но най-често съм виждал Пътна помощ да обслужва Ауди по магистралата.
13
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Срок на годност на електрическата инсталация? В частност кабелите? Ти чуваш ли се?Да вметна, че работех в производството на кабелни комплекти за автомобили. Кабелите са си чист Cu, изолацията при спойките е с експлоатация 100г+, херметично запечатана. Конекторите са Cu-Ni(75/25), известно още като "бяла мед", силно устойчива на корозия, ползва се предимно в мореплаването. Целия комплект има водоустойчивост IP-44.Ако такъв комплект не го поправя "баш майстор", 50 години ще си изкара с песен.
12
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стара инсталация натоварена с парно и фарове и резултата е плачевен. Някои си мислят че инсталацията на автомобилите им е вечна. Не тя си има срок на годност както всичко друго. Няма как автомобил на 15 или 20 години инсталацията да е в отлично състояние. Но и няма как да се смени на цяло щото само цената на кабелите са колкото автомобил втора употреба. Като прибавите и труда и става майка плаче грамофон свири. Но за това на вашите сеянчета дето си ги избирате изобщо не им дреме на дедовият.
11
3
 
0
 
! Отговори
радев преди 6 години
До Анониментеч на гориво
10
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя е бил на път да напълни багажника със "зимнина" ама му се е прецакал плана.
9
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За съжаление българина кара стари коли, а това води до подобни инциденти. Да си пожелаем европейски заплати за да може и ние да се почувстваме като такива. Всичко друго се изравнява с европейските цени, но заплати, пенсии, детски, не.
8
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кошница 5-та употреба "нов внос" яздена от див провинциалист.
7
2
 
8
 
! Отговори
Емил преди 6 години
Има ли значение каква е колата? Колкото и да я подържаш винаги може да стане проблем дори и на този който е написал коментара че важното е да е AUDI или BMW.
6
1
 
7
 
! Отговори
Teo преди 6 години
Добре, че са се отървали хората. Всичко друго е поправимо. Колкото до ситуацията - лоша поддръжка, лош късмет или лош ремонт. Всичко може да е. Един цепнат горивен маркуч и искра ще направят от една кола факла за по-малко от минута. И точно заради такива случаи е необходимо да имаме ДОБРИ пожарогасители в автомобила, а не дезодоранти за отбиване на номера. Един три литров, а за препоръчване шест литров пожарогасител и щетите можеше да са по-малко, въпреки, че този прах и той прави мазало!
5
5
 
5
 
! Отговори
XAXAXAXA преди 6 години
Поредния западен барутник изгоря като факел, купувайте си руски коли стигнете живи и са евтини и лесно се подържат.
4
0
 
4
 
! Отговори
Газ преди 6 години
С газ е била колата и е изпуснало малко и готово.
3
2
 
5
 
! Отговори
ОчевидецЪ преди 6 години
До Анонимен 1Ново,около 2015 г
2
8
 
8
 
! Отговори
Киртак преди 6 години
Важното да е Ауди или БМВ. А дали можеш да го поддържаш изправно няма значение. Тези с опелите и тойотите ще си патят заради келешлъка на този и негоподобни.
1
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Коя година е било аудито?