Момче се нуждае от кръв! Пребито е пред бар в Бургас

Дванадесетокласникът е нулева, отрицателна група
Обновена: 21 фев 2018 16:49 | 21 фев 2018 16:23,
57
Момче се нуждае от кръв! Пребито е пред бар в Бургас
Снимка: Facebook

18-годишен ученик от бургаската гимназия по туризъм е изпаднал в кома след усложнения от претърпян побой пред дискотека. Дванадесетокласникът Илия Стоянов е бил приет в болница с лицево-челюстни травми и е опериран, но рязко се влошил.

Момчето има спешна нужда от преливане на кръв - нулева, отрицателна група, алармират от бургаската болница.

Цял ден днес ученици и учители от гимназията даряват кръв, за да спасят Илия. Заради акцията отделението по трансфузионна хематология на УМБАЛ Бургас ще работи с удължено работно време до 18 ч. Днес профилът на момчето във Facebook е пълен с призиви от негови приятели за даряване на кръв.

На 14 февруари т.г. в Първо Районно управление - Бургас е получено съобщение, че на 11 февруари около 05.30 ч. в района на дискотека "Астория" 18-годишен е ударен три пъти в областта на носа, в резултат на което е получил счупване и е приет за медицинско лечение, съобщава "Фокус".

Извършителят на деянието е 21-годишния Р. Н., с постоянен адрес - София, който към момента се издирва от полицейските служители на ОДМВР – Бургас.

В Първо Районно управление – Бургас е образувано досъдебно производство за нанасяне на средна телесна повреда. Събраните по случая материали ще бъдат докладвани в Бургаска районна прокуратура.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
7
 
5
 
! Отговори
ии преди 6 години
1) шеф не хвали иначе трябва да вдигне заплатата2) ако шеф се заяжда или иска глупости е доволен от свършената работа и иска да те разгра бързо за да не отидеш на т.13) това със хваленето от шефа го има само по филмите, никога не трябва да показвате на кадрите колко са незаменими, защото ставате завсисими от тях и те го разбират.
8
19
 
7
 
! Отговори
Феран преди 6 години
Каква е аджаба причината на малолетния? Има вероятност да не е искал да си плати сметката и (мутрите)охраните да са му видели сметката!
7
2
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
това в 5=30 часа сутринта ли е каква дискотека на 18 години нямам думиникои не взема книжките само за простотии мисли
6
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А кой е Р.Н пишете му името на бияча или пак е някое мамино и татино нас държа че бияча е някое каратисче
5
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дано се оправи младежът!
4
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ромите и Бьлгарите са в постоянен конфликт едни с други! А ние Турците си копаме на полето и хич дори не мислиме нито за дискотеки нито за кютеци!
3
16
 
2
 
! Отговори
Бургаска батка преди 6 години
ааа не бе, ще го бавим
2
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Положението в България :(
1
4
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как пък не се сбият пред някой музей, бе... или библиотека... Какво хубаво момче иначе, дано се оправи и да му дойде акъла.