Влакът София – Бургас блокиран край Айтос, пътниците мръзнат

Спряно е и отоплението във вагоните, няма захранване
10
Влакът София – Бургас блокиран край Айтос, пътниците мръзнат
Снимка: Булфото, архив

Влакът София – Бургас е спрял в полето край Айтос от 5 часа тази сутрин, а десетки пътници така и не знаят причината. Това съобщи един от пътуващите пред bTV - Ивайло Симеонов.

Влакът е спрял изненадващо, спряло и отоплението. Според Симеонов има седем вагона, в които има доста пътници, сред които и деца.

Кондукторите също нямали информация, предполагат, че причината е замръзнала стрелка.

От БДЖ съобщиха, че няма захранване в контактната мрежа и затова към 5,11 ч. е спрял влакът, както и отоплението в него. От Бургас е изпратен дизелов локомотив, който да извози пътниците до крайната гара.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
японците дето са сумати хора на остров имат шинкансен от 60 та година (20 години след атомната бомба) западна европа има вис скоростни влакове от 70 80 те а ние с едни релси 400 км до морето и един локомотив шкода набора на баща ми неможе да се оправиме ? тва е несеризоно тая държава требва да с езакрия и некой да си я осинови и да си ни гледа
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И какво се получава? В 5ч спира тока. В 8 композицията е потеглила успешно на дизел, и в 9ч е пристигнала в Бургас. Айтос - Бургас 30км за 4 часа ?!
6
1
 
8
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Ааа,дизелов локомотив!?Няма ли да замърсява "екологията",или като потрябва помощ,тогава дизелът е насреща,а?Европейски а.йду.ци.
5
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
нямат пари да си оправят влаковете, ама иначе имат пари да спонсорират футболисти, назначени фиктивно в БДЖ-то
4
4
 
9
 
! Отговори
BG преди 6 години
"Кондукторите предполагат че е замръзнала стрелка" - и как така като е замръзнала стрелката няма отопление във влака ?! Божеее, това са служители на БДЖ ! Тия как ги взимат на работа - с конкурс по простотия ?! Пътниците мръзнат, кондукторите хал хабер си нямат от това как функционира влака, влаковете закъсняват, БДЖ вози главно пенсионери и собствените си служители с 1/2 билет че и без билет - обаче, си вдигнаха заплатите на гърба на останалите данъкоплатци !
3
0
 
24
 
! Отговори
вече преди 6 години
Да не би Гинка да е дръпнала шалтера?
2
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това БДЖ е пълен та.ак. Един път пътувам от Пловдив за София. По едно време започва да трака нещо. Откачен маркуч за опесъчаване удря ли удря по траверсите, а началник влак и кондуктори не могат да се обадят на машинистите, защото им нямали мобилния...
1
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Влака тръгна обновете си информацията...