Пловдивската драма! Жената клала мъжа си от ревност и се самоубила!

Двойното семейно убийство остави 1-годишно сираче
Обновена: 16 мар 2018 09:09 | 16 мар 2018 09:00,
93

Пловдив отново изтръпна. След убийството на Жоро Джевизов-Плъха в началото на март от д-р Иван Димитров, градът под тепетата вчера научи за жестока двойна смърт, станала пред погледа на невръстно дете.

Трагедията се е разиграла в 10-етажен блок в район "Южен". Съседите подали сигнал до полицията след като се озадачили, че детето не спряло да плаче цяла нощ.

Полицаите открили в апартамента безжизнените тела на съпрузите, които съседите описват като мило и възпитано семейство.

Разследващите продължават да търсят причините за кървавата драма. По непотвърдена информация става дума за убийство и последвало самоубийство.

Ради и Илияна Еневи са живеели в семейното жилище на родителите на младия мъж. Съседка чула, че детето, което е на по-малко от 1 година, не спира да плаче. Обадила се на тел. 112, след което братът на Ради Енев дошъл и влязъл в жилището, където намерил безжизнените тела на двамата съпрузи, предаде репортерът на Bulgaria ON AIR Ива Григорова.

Още по темата

По първоначална информация Илияна Енева е пробола смъртоносно съпруга си с нож, след което се е самоубила пред погледа на бебето.

Към момента то е заедно с бабата и дядото на убития мъж. Тепърва ще се установява как точно е настъпила смъртта.

По-късно днес се очаква прокуратурата и полицията да съобщят повече информация за случая. Ще бъде извършен и втори оглед на местопрестъплението.

Съседите са шокирани от случилото се. Те разказват, че семейството било дружелюбно и никога не са чували кавги.

По непотвърдена информация става дума за скандал от ревност.

Не за първи път кв. "Кючук Париж" става арена на подобни трагедии. През 2016 г. Благой Сапунджиев уби жена си и детето си с нерегистриран пистолет "Валтер", след което се самоуби.

А преди 5 години друг мъж уби жена си и двете си деца заради дългове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде е станишката сега пак да каже да приемем истанбулката конвенция???
33
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
мъжът е по-зле от известния ни заврян зет. Да почива в мир. *** ревнат сега за инстанбулската конфенция!
32
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И моята на пияна глава ми скачаше с нож...съвсем честно ви говоря. И като я изпердаших един път зад врата и й набучих главата в дивана от удара и тя заспа. Сложих я да спи и на другата сутрин ми вика: "извинявай, не бях на себе си."
31
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Съвет 22 Не го изкарвай на комунизъм-антикомунизъм! Комунизма беше диктатура със своите си пороци и недостатъци! Не съм му апологет! Настоящият въпрос е това, в което живеем нормално ли е! Ако са забранени новините за убийства, самоубийства и сгазени хора, то ти би ли пуснал дето си да си играе само пред блока един час!!! Аз не бих!!! Живота е несигурен, не защото новинарските сайтове са пълни с новини за насилие...!
30
4
 
12
 
! Отговори
Циник преди 6 години
А тука някакви келемeта ме псуваха, като им казвах, че българите се пребиват за одраскан калник... и отнето предимство....Мдаааа....родолюПците пак ще ми обяснят за рая български!
29
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Особенности.
28
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 29И отразяват новините с голямо закъснение.
27
5
 
11
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
До АнонименОставка, оставка; оставка, оставка... !
26
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Четейки за заклани хора се замислям, че сме се превърнали в касапница. И жените се превърнаха в хладнокръвни касапи. Грабват ножа и почват, сякаш цял живот това са правили. Без жал и мисъл. Възможно ли е. Не знам. Звучи ми невероятно.
25
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е най-долнопробната новинарска медия с изродено и дори липсващо разбиране за журнализъм! Що за бездарни журналисти отразяват такива новини само заради сензацията, която създават сред малодушни хора със заглавия като "Жената клала мъжа си". Това е опорочаване на функцията на журналистиката, а именно създаване на стойностно съдържание и информираност. Пожелавам на всички да запазят психиката и ценностната си система като се лишат от псевдоинформираността, които такива новини носят!!
24
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пробола смъртоносно или клала мъжа си?!
23
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Една голяма част от хората в България имат някакви психологически проблеми и смущения ,но опитват да ги прикриват вместо да търсят помощ.Хората които живеят над мен всяка вечер се карат и крещят,вместо да се разделят или да търсят помощ.
22
2
 
15
 
! Отговори
И те така преди 6 години
Тази статия не трябва да започва "След убийството на "еди кой си..."" А да почва така: "След като Пловдив и Балгария се оттърва от закоравелия престъпник Жоро плъха ...."
21
5
 
12
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Чета пошлите коментари на човекоскрап като Ирина...и другите човекоотрепки гаврещи се със случилата се трагедия и разбирам - защо българите са/сме на изчезване!
20
11
 
5
 
! Отговори
Съвет преди 6 години
До bluesky1 12 Предлагам да се забрани на масмедиите да отразяват тези убииства , ПТП и др.ужасии.Така беше при соца и нямаше такива неща.Живеехме си спокойно.
19
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дано скоро заловят убийците ,просто майчиното чувство едва ли ще и позволи да си посегне
18
9
 
21
 
! Отговори
Ирина преди 6 години
Според мен детето ги е заклало и двамата за да гушне наследството. А това че е малко е идеалното алиби.
17
6
 
13
 
! Отговори
Дисциплинатор преди 6 години
Тва ако бяхме приели Истанбулската конвенция щеше да бъде предотвратено!
16
2
 
41
 
! Отговори
истината преди 6 години
Ненормалници, животът не свършва с един мъж или жена, ако има любов-има, ако не- всеки по пътя си. Трябва да си с тежки психически проблеми за да посегнеш на собствения си или друг живот и то пред очите на детето си....като имат проблеми - да се развеждат/напускат, а не колят!
15
1
 
22
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 6 години
Естествено е убийство + самоубийство. В България други убийства не се случват. Сигурно жената е сестра на убиеца от Нови Искър, а ножът ще го намерят след няколко дни, прибран от уличен клошар, който се е разходил из апартамента на жертвите.