Опасно сметище застрашава хора и животни в Крън

Гражданин сигнализира МОСВ чрез платформата HelpBook
23 мар 2018 18:00,
5
Опасно сметище застрашава хора и животни в Крън
Снимка: Google Maps

Гражданин сигнализира Министерството на околната среда и водите (МОСВ) чрез платформата за сигнали HelpBook.info за опасно и нерегламентирано сметище, което замърсява общинско пасище, намиращо се непосредствено над гр. Крън, общ. Казанлък, обл. Стара Загора.

До западния край на пасището тече и селската река, а цялата местност и реката са тотално замърсени с битови и строителни отпадъци, отбелязва авторът на сигнала.

"Кметът на гр. Крън нехае, а на това пасище пасат животни", посочва още гражданинът, пояснявайки, че жителите на града събират гъби от същото място.

Той изразява желание да бъдат предприети сериозни мерки, като МОСВ окаже натиск върху местните администрации да решат проблема.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook!

Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
Шаран-БГ преди 6 години
Аз съм уверен, че това сметище е създадено и се поддържа от жителите на град Тутракан, Силистренса Област ! Само те са виновни и никой друг !!!!!
4
5
 
3
 
! Отговори
крън преди 6 години
е най-смотаното голямо село в казанлъшко, сбирщина от ***, цурци, помакци, каракачанци, корейци, георгидобревци, макидонци, тракиййци, . тук тан се мяркат свестни хора. богаташите от околноста си правят вили в голямо дряново изворово и енина. бягат от крън овощник, копринка и другите силца
3
0
 
8
 
! Отговори
29277 преди 6 години
Добре де - да намерят кой замърсява и да го хвърлят в язовира след подходящо количество бой! А кмета е за смяна
2
0
 
12
 
! Отговори
. преди 6 години
Гномите са си гноми, ама виновните са палячовците в институциите, които дремят и си играят с телефона докато дойде края на работния ден. Гнома като знае, че на палячото му дреме много ясно, че ще прави каквото си иска. Ама ние не плащаме заплата от нашите данъци на гнома, а на палячото. Тъй че той е за бой.
1
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Познайте сега дали виновните не са гноми