Катаджийска "оферта" от днес: За фиш от 10 лева – кола на трупчета!

Взеха книжката на шофьор, возещ хора от старчески дом, вижте!
30 апр 2018 15:00,
162

Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

Катаджии взеха книжката на 56-годишен шофьор, превозващ възрастни хора към старческия дом в Калотина.

Бойко Петров беше проверен по време на акцията на Пътна полиция за незаплатени и невръчени задължения към КАТ.

Той тръгнал с Фиат-а си около 5:30 часа от Калотина. Закарал до София две баби и един дядо от дома, които трябвало да ходят на ТЕЛК.

След като бяха спряни от Пътна полиция на връщане към дома, жените се оплакваха пред репортери, че чакат над половин час, а памперсите им трябва да бъдат сменени.

Оказа се обаче, че Петров има неплатен фиш от 7 юли миналата година. Тогава той карал без включени фарове. Глобили го с 10 лв, но мъжът не ги платил, затова при проверката днес пътните полицаи взеха шофьорската му книжка и спряха колата от движение, докато Петров не плати.

Заради деликатната ситуация с чакащите възрастни хора пътните полицаи се смилиха над шофьора и го закараха до банка в град Сливница. Там той ще плати, а свидетелството му ще бъде върнато, пише "24 часа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
2
 
16
 
! Отговори
Един е Бах преди 6 години
Така се прави в една фалирала държава То ще има и още законченца ти да видиш Нали им вдигнаха запл купиха нови патрулки радари и ...
125
0
 
26
 
! Отговори
Gandi преди 6 години
Само данъци и глоби така ли пълним хазната........що за народ роби*******
124
3
 
18
 
! Отговори
Ali преди 6 години
Балъците трябва да пълнят хазната на Беа
123
2
 
22
 
! Отговори
Duf преди 6 години
До МНЕНИЕАко това е основната задача на катаджиите - да пълнят бюджета предлагам да спират масово автомобили и да поднасят шапката си. Кой, колкото даде, може да има по-голям ефект за бюджета.
122
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тук пак има много полицаи, искат да глобяват, да наказват, да се чувстват горди над " простолюдието". Когато полицията не е с народа , резултатите са ясни - ниска разкриваемост на престъпноста - бегълците от софийският, банкоматите, битовата престъпност, кражбите и измамите, и какво ли не.
121
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Човек Ако е някой пенсионер с глоби ще го одерат, а на мутрите , на силните на деня , тези с големите коли ,за тех са слепи и глухи.
120
0
 
3
 
! Отговори
дабеда преди 6 години
До МНЕНИЕАз съм с дневни светлини. Винаги, когато минавам през тунел си включвам късите, за да ми светнат и габаритите отзад.Защо си мислиш, че и другите не го правят - никога не съм виждал в тунела кола, без светещи габарити отзад.От тунелите щели да напълнят бюджета... хайде де!
119
2
 
10
 
! Отговори
Аз преди 6 години
А бе тези помири в парламента не разбраха ли че само с данъци и такси няма да скърпят бюджет. Да развият икономика и да се направят бюджет. Така само подтикват корупция. А тези *** гърците не ги давате за пример и те нямат нищо само точат Евро съюза
118
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До kkk Кой го измисли това когато слънцето свети по силно от фаровете през деня да си със включени фарове, че и за това да те глобяват.Защо н-р в Гърция това го няма пък е не само там. В България бъка от лобистки закони уж за " грижа" - стрижа за народа.
117
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе пълна излагация за 10 лева. Тези които дължат хилядарки и милиони към държавата никой не ги търси. Какво стана с несъбраното ДДС? или полицията сега с глоби на народа ще ги навакса.
116
15
 
14
 
! Отговори
kkk преди 6 години
Да си е платил фиша нещастника!И на мен ми написаха фиш за 20лв. за невключени фарове,слад 2 дена си платих глобата,вината си е моя,има закони и дали ми харесват или не трябва да се спазват!Не мога да разбера някаква жертва ли го изкарват,че е решил да плюе на законите в държавата?
115
0
 
8
 
! Отговори
Асен мустака преди 6 години
Кои прави фиш за 10 лева .......
114
1
 
6
 
! Отговори
Gandi преди 6 години
Сомо Бай Тошо ще ве ********
113
1
 
7
 
! Отговори
Ali преди 6 години
Само Белене .......
112
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оставам в спечетление от коментарите че май ще се гласува закон степърва за фарове.Но доколкото знам в държавен вестник отдавна е влезнало в сила това, т.е. такъв е вече закона и то много отдавна така че не може да се каже че знаете че такъв е закона.А закона си е закон ,логичен или не.Тука парадокса е съвсем друг.Акция която не традиционна , и постоянна което обърква всекидневието на обикновения гражданин , поради ненаказуемостта, и дори полицаите осъзнават това и търсят компромис но по правил
111
1
 
7
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 6 години
Трябва Електрожените да се забранят - ЕС ги забрани .
110
3
 
6
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 6 години
Да се допълня - КАТ може да допълни Бюджета на България само за 1 ден - Трябва да застане след Тунел - Тарикатите с *дневни светлини* ще изгърмят като Зайци - Закон - в Тунел се Пускат Къси Светлини .Кой разбрал , кой не да пита .
109
3
 
7
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 6 години
Искам да си кажа Мнението за Включените Фарове през цялото Денонощие .Това се прави за Безопасност на Хората . Иначе Лукойл , разход , земята , Марс , - за Психиатър са .
108
6
 
3
 
! Отговори
до 108 преди 6 години
Ако бяха Ви ударили странично и заради това, че коланът Ви Ви е задържал в зоната на деформация на б гредата са Ви счупили някое и друго ребро плюс черепа, щяхте да пеете друга песен. Всички в България са специалисти, едвам взели образованието и след това прочели 2-3 книги и вече големи специалисти. Като онзи бивш състезател дето все го канят да ръси мозък. Избягвайте челните удари. Точно колите при челен удар са най-обезопасени . Ама има пари само за боя за косата си, но не и за знание.
107
13
 
10
 
! Отговори
TAKA ТРЯБВА преди 6 години
В Гърция свалят номерата на колата при нарушение . И когато се върнеш с Платежно Нареждане ги връщат . А този Тарикат са го карали до Банката с Полицейска Кола - Колко Пари ни излезе на нас Данъкопладците това ?