След бурите и градушките МВР предприема мерки

Има готовност за бърза реакция при подадени сигнали
12
След бурите и градушките МВР предприема мерки
Снимка: Булфото, архив

Създадена е организация с оглед предприемане на превантивни действия при евентуално влошаване на метеорологичната обстановка в страната, съобщиха от МВР.

Още по темата
Следи се непрекъснато прогнозата за времето, поддържа се постоянна връзка с Националния институт по метеорология и хидрология към БАН и Изпълнителната дирекция борба с градушките.

Осъществена е координация с областните дирекции на МВР и областните управители. В Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ се събира информация от цялата страна, с особено внимание се следят евентуални симптоми на поява на буря „супер клетка“ от която пострадаха жителите на Плевен и с. Гривица.

Министерството на вътрешните работи има готовност при необходимост да реагира на подадени сигнали от граждани.
На този етап няма застрашени райони и опасност за хората.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: буряградушкаМВР
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Миналия век изстрелваха ракети по буреносните облаци за борба с градушките и такова чудо не е било. сега на никой не му пука. Някои хора на синекурни длъжности само си взимат заплатите и ги боли фара за земеделската продукция.
7
2
 
4
 
! Отговори
явер преди 6 години
Просто явно по-младите хора не знаят,че съществуват ракети против градоносни облаци,ама те не са виновни,виновна е държавата,която явно не смята за необходимо да използва такива.Не знаят и,че МВР не е само за престъпления и престъпници,та за това са тия коментари де.
6
1
 
6
 
! Отговори
ПЕНСИОНЕР преди 6 години
Навярно МВР Радев така се е специализирал в борбата с престъпноста и докат гони избягалите престъпници на *** ще хваща във въздуха градушките преди да паднат на земята .
5
1
 
7
 
! Отговори
гражданин преди 6 години
Те хванаха изчезналите затвоници сета ще хващат във въздуха градушките .
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След дъжд качулка къде са ракетите против града
3
0
 
3
 
! Отговори
Ът преди 6 години
МврМинистерство на метеорологичните явления. Никой не ги иска а те се натискат и се правят на незаменими и си намират всевьз можни бездарни дейности.
2
0
 
14
 
! Отговори
аС преди 6 години
МВР ще гърми с пищаци по облаците....
1
0
 
34
 
! Отговори
Роб на влаЗта преди 6 години
Как реагира МВР-4.00ч.паднало дърво на пътя и той непроходим /само един път/ тел.112 ме прехвърлят към пожарната ,те към гражданска в общината и така до 9.00ч.когато ми звънна тел.от служител да ме попитат -къде е дървото...ми върнах се до вкъщи ,взех машинка и го преместих иначе какво щях да обяснявам на шефа.те....така ....бързо ...бързо.