Повече от абитуриент: 58-годишна страстна учителка!

Случаят от Харманли, видеото – хит в социалните мрежи
Обновена: 28 май 2018 12:39 | 28 май 2018 12:30, Петя Славова
235

58-годишна учителка от Симеоновград била заснета във вихъра на предизвикателен танц по време на абитуриентски бал в ресторант край Харманли.

Видеото, на което се вижда как преподавателката танцува, било заснето на 24 май и веднага разпространено в социалните мрежи.

Още на следващия ден учителката подала оставката си и изразила искрено съжаление за случилото се, съобщи Bulgaria ON AIR.

Въпросната преподавателка не била поканена на абитуриентския бал, а била в ресторанта на свободна консумация, както и мъжът, с когото се впуснала в предизвикателния танц.

Балът е бил на абитуриентите от училище "Св. Климент Охридски" в Симеоновград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


235
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
4
 
28
 
! Отговори
Киро преди 5 години
Само жалък комплексар като Перата ще разпространи такова видео. Всеки има право да се забавлява, не е нарушила нито един закон. Всичко са пълнолетни. Аман от псевдомароласти. И точно Перата ли ще определя кое е морално и кое не, при положение, че е приятел с наркодилъри
106
20
 
4
 
! Отговори
Приказка преди 5 години
Ако учителка в Англия бъде заснета в такава ситуация ще бъде отстранена на момента после това ще се разследва и ще я уволнят за непристойно поведение. После тя няма да работи повече учителка защото това си остава в иторията и защото зада я наемат на нова работа нейният будещ работодател ще провери историята и от предишната и месторабота. Така следва гадна спирала на загуба на доходи, на квартира и води до дъното. Затова учителка не би си позволила такова поведение на запад в БГ ви харесват така?
105
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименВсички ОБЩЕСТВЕНИ позиций при които има контакт с голям брой граждани се водят ПУБЛИЧНИ професий------------------------------------------КонфуциЙ, в българският език няма думи в мн.ч. завършващи на Й !!!!!!
104
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жената сега да заведе дело съгласно GDPR
103
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички ОБЩЕСТВЕНИ позиций при които има контакт с голям брой граждани се водят ПУБЛИЧНИ професий, по презюмция са обвързани с обществените порядки на изпълняващите ги лица. Във ВСИЧКИ БЕЛИ страни е така. Не може полицай да има нацистки татуировки примерно, нито пък учителка да работи на второ място като стриптизиорка.
102
5
 
21
 
! Отговори
Стефанов преди 5 години
До ПроСоТо - Я не се прави на моралист! Като е учителка да не би да не е човек? и никога, ама никога да не прави с екс? Айде стига, моля, аман от лицемерие. И какво е направила?
101
1
 
22
 
! Отговори
Митев преди 5 години
Ако съм на мястото на учителката веднага ще заведа дело чл. 42 от Конституцията. А прокуротурата защо спи? Това си е нарушаване на правата отвсякъде.
100
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Къде е тук сензацията? Жената е учителка, не монахиня! Танцувала е в свободното си време, не е нарушила обществения ред, все пак е танцувала в заведение, не на улицата или в училището. Защо ми се струва, че медиите услужливо подпомагат изгонване на неудобна на директора учителка?
99
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименВъзрастта не е порок. Пиклите на по 18 не могат да се мерят с нея.
98
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
100 Уфце коментират един ютуб клип , хаха ...............Уфцете на всичко коментират
97
2
 
27
 
! Отговори
Митев преди 5 години
Има тяло и дух, за които много от абитурентките могат да мечтаят. Браво на жената. Всичко и е идеално. Както казват : " Жена колосал". Повечето пикли не могат да и стъпят и на малкия пръст. Жена с главно "Ж"
96
2
 
12
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
Оставете даскалицата, ами вижте ТЮФЛЕКА! Жалък опит за танц...
95
7
 
6
 
! Отговори
:) преди 5 години
Ами те само такива останаха в образУванието. Боколандия е тотално блато. Западняците преди години ви показаха, че ще ви правят турска тоалетна... и си удържаха на думата. В момента България е тотална ***.
94
2
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
"Ран-Ът" се е просмукал вече фатално в ганглиите ви..Щом не можете да вденете за какво всъщност става дума,значи...сте обречени...Ноо,вероятно така е по-добре:-Няколко милиона ПРИМАТА по-малко няма да решат световните проблеми,но определено ще е добре дошло за най-близките ни съседи..
93
5
 
38
 
! Отговори
nina преди 5 години
#89Аз съм наясно каква е,къде се намира,с кого,под въздействието на какво(алкохол).също така съм на 47 години,била съм на достатъчно купони още от тийн годините си и не съм расла в манастира.Жената не е заснета в училище ,пред деца,за да ми обяснявате вие на мен какъв възпитател е.Жената си е в почивен ден,на кръчма,с приятел.Ще си денси както си иска.
92
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имали сме всички ние всякакви учители. Според мен тази жена е един от добрите учители в страната. Не е някоя сухарка, има интелект, в танца и имаше повече гъдел импровизация, но не е бил пошъл. Пошли са мислите ви. Опасявам се че тия дето я хулите сте дървени и не смеете да танцувате каквото и да било. Имаме малко учители а не се отнасяме с уважение към тях. Тя не е от учителите кю тю ци.
91
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И кво като е даскалка? Защо при другите не е проблем, а ако е даскалка е голям проблем? Имаше една такава сцена в "Ченгето от Бевърли Хилс". Еди Мърфи е на тайна мисия с шефа си в дискотека и му поръчва танцьорка да му танцува в скута, а той се прави, че не му става. И Еди Мърфи му каза нещо от сорта:-Отпусни се. Като си шеф, какво? Шефските пи шки непременно трябва да висят ли?
90
0
 
10
 
! Отговори
медийния слугинаж преди 5 години
Статия как директорка с покровителството на властта терори и прочиства ЦЕЛИЯ персонал на елитна столична гимназия, кога?
89
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво правят децата - не трябва ли да са леглата след 22 часа, а, *** на герба?
88
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЖУРНАЛИСТКЕ - ВИЛНЕЯТ ПОЛИТИЦИТЕ. с нашите пари. Учителката и тя е жертва на политиците. Който танцува зло не мисли.За по една парцалива статия няколко медии съсипаха живота на една жена. Честито, заработихте дневния си хонорар.