Симона реагира на сигнали, но мозъкът й – увреден! За прогнози е рано

Стрелецът Михаил няма да обжалва мярката си, остава в ареста
143
Симона реагира на сигнали, но мозъкът й – увреден! За прогнози е рано
Снимка: Facebook

22-годишната Симона Тодорова, която бе простреляна в Слънчев бряг, вече реагира на определени сигнали, но лекари все още я държат упоена заради тежките мозъчни травми.

Още по темата

От болницата уточниха пред "24 часа", че момичето е със стабилни показатели, продължава битката за възстановяване на жизнено важни функции.

Рано е обаче да се каже дали тя ще се възстанови напълно, тъй като куршумът е засегнал важни мозъчни центрове.

22-годишната красавица от Дряново е в реанимацията на УМБАЛ Бургас, където бе приета на 2 юни вечерта.

Симона диша самостоятелно, отваря и затваря очи, довериха запознати.

Медици от отделението споделят, че досега не са имали случай на оцелял пациент, прострелян в главата, но Симона явно е късметлийка, а освен това тя бе оперирана от известния бургаски неврохирург д-р Николай Недев.

Целият екип на реанимация прави и невъзможното младото момиче да бъде върнато към живота, коментират от болницата.

Задръжаният за стрелбата по Симона Михаил Станчев, който преди да рани приятелката си, застреля хазартния бос Коста Николов-Миджурина, от когото ревнувал, остава в ареста.

Той няма да обжалва мярката си за неотклонение пред Бургаския апелативен съд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
2
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
Много интересно, че сега и бил повреден мозъка а какъв и е бил като се е залобила с това 54 годишно чиче
99
5
 
14
 
! Отговори
Ivan преди 5 години
Zashto k....ite nikoga ne mrat
98
4
 
23
 
! Отговори
преди 5 години
Някои мадами обърнаха България на Клондайк...Ноооо!Всяка професия си има рисковете.
97
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
всички ще седнем на инвалидна количка с дименция, но някои по-рано
96
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СатаНАТОДо СатаНАТОАма бяха написали, че е имал по себе си около 5 кила златни накити. Май е от братчедите? Да си направиш устата на патешка човка, значи нямаш много акъл, така че не търси логика.
95
8
 
13
 
! Отговори
СатаНАТО преди 5 години
Няма никаква логика момиче на 22 да е с пенсионер на 55. Никаква! Тя не е била бедна и не е била от пропаднало семейство, за да си плюе на живота. Абсурд е цялата история, убиецът лъже. Логиката липсва. Или е златотърсачка - но тогава как се занимава с един скъсан и пропаднал гавазин? Охранителят очевидно не представлява нищо като мъж - зарязан от жена си, лабави нерви (следователно нула либидо), празни джобове. Нещата в живота не се случват така. Друга е причината.
94
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Онзи отгоре си знае работата.
93
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Що е дирела тя сред такива среди? А да, златотърсачество и лесни пари. Е понякога нещата не излизат както трябва да бъдат. Лошото е, че златотърсачеството сред жените е масовост в България, но всяко нещо крие своите рискове. Дано други златотърсачки да си научат урока, ама едва ли.
92
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сложен е животът на златотърсачките.
91
6
 
8
 
! Отговори
Discovery преди 5 години
К-ето е готино определено е била добра ла-чка и на двамата господа, но единия е бил с мерцедес и пари другия неква си охрана там ми ясно е, че втория нема шанс, нищо че на първия му е било време за пенсия вече. Въпросът е дали ги е лъгала и двамата, единия да му л-па за пари другия да се ш-ба с него щот на първия не е достатъчно к-ав... а ся кажете??? Оня като си е представил хард гледката в леглото не е издържал за момент и те ти белята... хак да му е на мутрата, жалко за младата ла-чка...
90
6
 
30
 
! Отговори
Чичо преди 5 години
Да пробват да размахат пачка пред очите и - ако реагира значи всичко е точно. Без това у тая куха глава нема как да има мозг, който да е пострадал...
89
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Млад мъж"Не съди, за да не бъдещ съден....Лицемерино, извади гредата от окото си..."Твоята жизнена позиция е една самозаблуда, една злоба. Бъди предпазлив, когато съдиш другите.
88
7
 
16
 
! Отговори
Бай Хей преди 5 години
Интересно, толкова пъти по подобни престрелки има косвени жертви, защо точно в този случай решиха, че трябва да занимават общественото мнение. Quite unfortunate, както казват някъде на запад, но хората, твърдящи, че тук се "хейтва" трябва да са ***, за да не споменават въобще причината за това, а тя си е неподходяща компания в неподходящото време на неподходящото място. Човек каквото сам си направи (с действие или бездействие), никой друг не може да му го направи.
87
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 95Ти пък сигурно цял живот си бил безгрешен. Все едно ние да те заклеймим за някоя грешна постъпка в миналото ти, когато си бил млад и неопитен. Не може всички да са светци като тебе. Нямаш право да определяш кой трябва да живее и кой не.
86
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По добре е да остане така както е за урок на всички млади момичета в България Нека да се стреснат Че като се продават може да живеят богато но кратко ...
85
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
. Да правят каквото си искат. Касае ме това да не ми го натрапват като нещо нормалноАми никой не ти го натрапва! Никой не те насилва да четеш точно този ел. вестник. Никой също така не те наасилва да вярваш в любовта между 50-годишен и 22. Вярвай си там в твоето момиче и това е! Не е необходимо да се разискват намеренията на момичето!Пожелавам на Симона пълно оздравяване, ПЪЛНО!
84
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименНе журналистите реват за собода на словото, а ние - ГРАЖДАНИТЕ!Има РАЗЛИКА!Те ако ревяха, нямаше да лижат ####### на SIC (BKP-2), (GROP!)
83
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От една страна, журналистите реват за свобода на словото, от друга страна - трият тук коментари. Та се чудя - кой е свободен в словото, коментиращите в сайта или "свободните" журналисти :)
82
4
 
19
 
! Отговори
Млад мъж преди 5 години
Е, той Славито и целия хай лайф с друсат с кокаин всяка вечер. Не виждаш явно достатъчно добре. В България има и обикновени хора, не само политици,чалга звезди и развратни мутри. От ценностна до ценностна система си има разлика нали се сещаш.
81
7
 
6
 
! Отговори
Куско преди 5 години
Дори Слави Трифонов вечеряше с танцьорки... Пич не пич, все тая какво казваш тук, виждаме каквото виждаме в реалността.