67-годишен тегли кучета с колата си. Арестуван е!

"Мъжагата" помагал на позната, която искала да се отърве от тях
19 юни 2018 17:00,
40
67-годишен тегли кучета с колата си. Арестуван е!
Снимка: Pixabay

67-годишен "юнак" се притекъл на помощ на позната, за да я "освободи" от грижите за домашни любимци.

Служители на РПУ - Пещера са установили и задържали мъжа, влачил последователно две кучета с автомобила си, съобщиха от МВР.

Вчера следобед в полицейското управление в града бил получен сигнал от граждани за нехуманно отношение към животни.

Униформени и криминалисти реагирали незабавно и засекли Фолксваген, чийто водач с инициали С. М. от Самоков е вързал куче, което теглил по улиците на града.

Оказало се, че кучетата са били две. Отглеждала ги негова близка в Пещера, която обаче искала да се отърве от тях.

Тогава "мъжагата" предложил да свърши тази работа, но тъй като животните не били обезпаразитени, той решил да не ги качи в автомобила си.

Затова ги теглил едно по едно, за да ги извози и изхвърли извън града. Първото куче е било открито в района на сметището. Животното е било прегледано от ветеринарен специалист и е в добро състояние.

Второто куче е прибрано от граждани, които са изявили желание да полагат грижи за него и да го отглеждат. С.М. е задържан в ареста за срок от 24 часа, а по случая е образувано бързо производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
1
 
! Отговори
Payback Time ! преди 5 години
Името на....,който има някаква инфо.Просто име или някакви подробности за .....Нищо няма да му направя.САМО ЩЕ ГО ВОЗЯ !!!!!
34
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да си много ама много голям ***,за да го направиш
33
1
 
4
 
! Отговори
Димова преди 5 години
От 2011 г подобни действия са инкриминирани и подлежат на разследване и съд-чл 325 б от НК на РБългария. Това за всички *** и умници, че подобни действия са нормални. И да - вече има много ефективни присъди за насилие над животни. Да лежи в затвора, отделно глобата е до 5 хиляди лв.
32
1
 
18
 
! Отговори
Аз преди 5 години
'За величието на една нация и моралния и прогрес може да се съди по отношението към към животните".Евала ви правя на изказването просто животно-може да се прави какво иска с него.От това мислене стигнахме до тук всеки да си прави каквото иска,да се трепим по пътищата,по домовете,да си мислим. Че сме Богове.
31
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кучетата се стресират и затова има жилетки които ги стягат и те се успокояват все едно някой ги гушка. Иначе Бългсрия е пълна с жестоки ***, които трябва да чукат камъни до живот.
30
0
 
9
 
! Отговори
Вангу преди 5 години
Да го вържат и да го пуснат на кучетата да го унодят....
29
5
 
14
 
! Отговори
Името !!!!!!!!!!!!!! преди 5 години
ИМЕТО на ...... ???????????Оттам насетне аз ЛИЧНО ще го извозя и повозя.Споделете името на............... който има някаква инфо. ???
28
8
 
19
 
! Отговори
Коментатор преди 5 години
Да се гавриш с беззащитни животни е равно на това да се гавриш с човек. Хвърлете го този *** в панделата за 10 години. Какво са виновни животинките?
27
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Многоуважаван господин Кучемраз,,моят съвет към вас е първо да се върнете в училище и след това да се помъчите да пишете коментари. Заради такива елементарни и неграмотни хора като вас сме в това положение. Колкото до мнението ми за въпросния човек гаврил се с горките животни,той ще си получи заслуженото ранно или късно, просто подобна форма на поведение изобщо няма нужда от коментар, той сам говори за себе си и малоумната си постъпка.
26
26
 
6
 
! Отговори
Кyчемpaз преди 5 години
Кyчето като е хапало хора, да си носи - в случая, да си тегли последиците, хората да по-важни от кyчетата, станахме за резил с тия *** правозащитници, като обичат толкова кучетата, да си ги гледат у тях - обезпаразитени, регистрирани , ваксинирани и РАЗХОДКИ НАВЪН САМО НАПКАИШКА И С НАМОРДНИК, иначе - на теглича!
25
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НЯМА ДА Е ЛОШО ВМЕСТО ДА ГО ДЪРЖАТ В ПОЛИЦИЯТА ДА ГО ВЪРЖАТ И НЕГО ТАКА НА НЯКОЯ КОЛА И ГО ТЕСТВАТ....***...що за безчовечност?Каква вина имат тия животинки че някоя си не искала повече да ги гледа....и сега да се отървем по такъв жесток и брутален начин ...Нямам думи....
24
2
 
1
 
! Отговори
Никой преди 5 години
*** ....!какьв коментар може човек да направи ...!
23
36
 
4
 
! Отговори
Демография преди 5 години
След Освобождението дедителите ни,макар и бедни,раждали деца,защото искали да я има България!Сега кучетата са по важни от децата,затова изчезваме бавно,но усетно почти!
22
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тествал е куческите сили на голфа ...Хахаха
21
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
да живее българия
20
6
 
20
 
! Отговори
хм преди 5 години
сега него да го карат така!
19
41
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе, лапета, какво се вайкате толкова?! Това са просто едни кучета. Утре кyчкaта ще се окyчи и пак ще имат кученца. Какво толкова е станало, че вдигате олелия, че и полиция намесвате... Кучетата не са ваши и хората могат да правят каквото си искат с тях.
18
4
 
32
 
! Отговори
Хрис преди 5 години
Искам притежателката на животните да я вържа за колата и да обикаля така града. Егати и нещастниците....дано да им тежи като камък и на двамата ***...
17
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия двамата са ***, не кучетата.
16
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами то куче или нещо друго все е живо същество,първо изживява стрес,а после пак, че е зарязано някъде.А по конкретно за кучетата са верни и чакат там където са оставени да ги вземе стопанина,жалкото е,че си умират чакайки.Който не му стиска да гледа животно да не си взема,то не е плюшена играчка,дето като ти омръзне я захвърляш.Ниска култура и отговорност има към животните като цяло в държавата ни.Като почнем от кучета, котки,папагали,овце,коне,крави и т.н.