Ужас в Черноморец: Бебе падна от третия етаж!

Момченцето е в тежко състояние, прието е в болница
13 авг 2018 16:23,
38
Ужас в Черноморец: Бебе падна от третия етаж!
Снимка: архив "Булфото"

Бебе падна от третия етаж н акъща в Черноморец, то е в тежко състояние и с комоцио.

Инцидентът е станал вчера малко след 17 часа. Майката на детето, 33-годишна софиянка, го изпуснала за малко от поглед докато търсела памперс да го преобуе.

През това време момченцето, което е на малко повече от годинка, пропалзяло до прозореца и се облегнало на комарника. След това полетяло и паднало в двора на къщата, пише Бургасинфо.

Момченцето е откарано с линейка в Бургаската болница с комоцио и в тежко състояние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
23
 
! Отговори
ceneto преди 5 години
дано оцелее детето, кои е виновен едва ли е от значение вече...
10
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не обвинявайте майката! И без това й е тежко. Дано се оправи детенцето.На всеки може да се случи.Наистина става за секунда.
9
17
 
12
 
! Отговори
Не я оневинявайте! преди 5 години
Оставила е детето на място, от което отвореният прозорец е бил достъпен.Аман от кифли, които си въобразяват, че са станали център на света, след като с успели чрез онези си анатомични органи да направят нещо!Имаш ли дете, посвещаваш му се и никой друг не ти е длъжен да ти създава толкова обезопасена среда, че да можеш да си позволиш да си невнимателна!Дано оцелее, но всички ние ще плащаме за това, че онази е бляла! Друг е въпросът дали памперс е търсила или си е правила маникюра!
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно е пропълзяло през балконска врата, затворена с комарник. А на балкона защо не е имало парапет не зная.
7
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дъщеря ми на 4 месеца направи първото со търкулване колкото да падне от леглото, докато аз в ляво на нея вадих дрехи от шкафа да я облека. Не за секунда ами за една прашинка времмв става. Дано се оправи детето и да няма тежки последици.
6
3
 
6
 
! Отговори
До 3 преди 5 години
Не може, да. Затова сериозните места се обезопасяват. Ама то трябва да имаш поне малко акъл и да мислиш един ход напред. Според вас явно детето, което е на 1 година, само си е виновно?! Не е лесно да си родител, и ние сме гледали деца, знаем как е....
5
0
 
31
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Дано оцелее! В моя град преди много години баба изпусна внуче,но то не оцеля...Бащата беше добър и работлив човек,пропи се и стана алкохолик....
4
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко е бил висок този прозорец от пода, че бебето с пълзене да се покатери на него? Дори и леглото да е било под прозореца, не би било лесно за толкова малко дете. Но знае ли човек, бебетата имат понякога учудващи способности. Дано се оправи детето.
3
6
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никоя МАЙКА не може 24 часа в денонощието да следи детето си всяка секунда! Дано се оправи милото,НЕ ВИНЕТЕ МАЙКАТА тя самата се обвинява достатъчно.
2
2
 
44
 
! Отговори
:( преди 5 години
Ужас! С малко дете трябва да имаш очи и на гърба си!
1
3
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ужас! Дано се оправи!