След като джигит премаза младежи: Петрич на протест!

"Всички мислиха, че ще намали, а колата се засилваше"
17 авг 2018 10:00,
38
След като джигит премаза младежи: Петрич на протест!
Снимка: архив "Булфото"

Роднини и приятели на младежите, пометени от джигит на тротоара в Петрич, се събраха на протест тази сутрин. Те блокираха главна улица в града срещу безразсъдното шофиране.

Вчера 18-годишен шофьор връхлетя трима тийнейджъри след полунощ на тротоара. Кракът на едно от момчетата беше ампутиран, за да се спаси животът му. Момиче е с фрактура на подбедрица, а друго е по-леко пострадало и е освободено от болницата.

Още по темата

Младежите са стабилизирани, но имат нужда от много кръв.

Водачът на автомобила остава в ареста за 72 часа. Повдигнато му е обвинение за нанасяне на тежка и средна телесна повреда.

Децата, които са били първи на мястото на инцидента разказаха, че са чули силен трясък и първоначално са помислили, че скеле е паднало върху кола.

"Изтичахме, обадихме се на 112. Оказахме и първа помощ", каза едно от момчетата пред bTV. По думите му на шофьора неколкократно са правени забележки за това как кара.

Свидетели на инцидента разказаха още, че пострадалите не са имали шанс, защото са попаднали в капан.

"Всички помислиха, че колата ще намали, но тя засилваше и се заби в тях. Те нямаше накъде да отидат. Счупиха се стъкла и всичко падна върху тях, бяха в рани. А шофьорът, вместо да излезе да помогне, тръгна да си ходи", разказа момиче.

Пострадалата Валентина е изгубила много кръв, предстои й още една операция и ще бъде транспортирана в София, разказаха близки на момичето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
26
 
! Отговори
NoName преди 5 години
Едно дете остава инвалид за цял живот. Едно дете ще живее с мисълта, че е осакатило друго дете. Два живота, още преди да започнат са съсипани, от глупост, от невнимание, от наглост и не спазване на законите на България... Жалко, колко жалко, ужасна трагедия! ДА СПРЕМ ВОЙНАТА НА ПЪТЯ!
12
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Свидетелите казват, че е дрифтирал и демонстрирал уменията си, а катаджията официално твърдеше по ТВ, че асфалта бил мокър. Кампанията за оневиняване вече върви с пълна сила.
11
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
е ся , валяло е дъжд и колата поднесла , ко толкова .
10
1
 
22
 
! Отговори
gh преди 5 години
До бащите на ударените деца : Не чакайте правосъдие - живеете в Мутроландия - правосъдието е във вашите ръце - направете го веднага !
9
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички книжки е регион Е да се приберат и преиздават чак след като навършат 35 години. В Етово е трагедия. Най-некадърните комплексари шофират там. То там няма светофари даже.
8
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
шоферчето е син на полицайнегови колега казаха, че не може и дума да става за дрифт, било мокро и хлъзгаво и за товадеца свидетели обясняват друго, но явно в петрич много бързи експертизи са започнали да правят. ситуацията с рейса на магистралата един месец я чакахме
7
1
 
15
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Скъпи хора от екипа на днес.бг, смятам че е време да спрете да използвате думи като "джигит" в заглавията и статиите си, защото виждате че ние посетителите на сайта ви не се кефим.
6
0
 
14
 
! Отговори
Неприятното преди 5 години
е, че само с писане нищо не се оправя.
5
0
 
26
 
! Отговори
Психодиспансер преди 5 години
Престъпление ->Наказание ! В дни на липса на държавност, право и справедливост наказанията трябва да са още по- жестоки, за да озаптят получовеците
4
0
 
32
 
! Отговори
Росен преди 5 години
Прави са да протестират хората. Докога ще караме като башибозук? Няма по-страшно от това - вървиш си по тротоара и изведнъж някой отзад те помете. КОЙ ИМ ДАВА ВЪОБЩЕ КНИЖКИ НА ТАКИВА?
3
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредното ДЖИГИТ заглавие.Толкова ли ви е беден речника!
2
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това не е джигит,а безмозъчен ***, с баща полицай и дядо комунист,имащ се за недосегаем.Като в момента се прави всичко възможно да оневинят потомственият ***.Какво стана с онова плевенското селянче,което дрогирано и пияно уби хората на тротоара, отново с баща полицай.А това дете което ви се радва от едни млека,вече е пораснало и преди месец уби с джипа си служител на чистота,отново е с баща ченге.Примерите са безброй.Явно тези са генетично увредени. Или са убийци,или са престъпници.
1
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джигит е изкусен ездач на кон.