Борисов за Независимостта: Да не забравяме саможертвата!

Премиерът призова да запазим идентичността си като нация
22 сеп 2018 09:30, Петя Славова
137
Борисов за Независимостта: Да не забравяме саможертвата!
Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов поздрави българите по повод 110 години от обявяването на независимостта ни в социалните мрежи.

"Честит Ден на Независимостта на всички българи! Днес нашият национален интерес е свързан със запазването и развитието на обединена Европа, но никога не трябва да забравяме саможертвата и смелите действия на нашите предци, довели до независимостта на България.

Ние трябва да продължим твърдо да отстояваме интересите си на световната политическа сцена, да пазим идентичността си, да се гордеем с нашите традиции и култура и винаги да помним смелия и борбен дух на българина, благодарение на който днес живеем в свободна държава", написа още министър-председателят във Facebook.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каквото пишеш е истина но изпускаш нещо важно от поглед.Реалния център на Четвъртия райх е Вашингтон.Сигурно мислиш че не съм прав но а се замисли защо примерно Брюксел удължава санкциите срещу Русия защото постоянно идват заповеди от фащ.И никой не го и крие вече когато Меркел ти каже че санкциите се налагали заради евроаатлантическата солидарност това е много сложен начин да ти каже САЩ така заповяда.А тоя райх не му трябва излизане а революция и истинска обединена Европа- трета суперсила.
97
1
 
15
 
! Отговори
V преди 5 години
България е зависима от Брюксел .За ква независимост ми говорят тия популисти ?Когато излезем от четвъртия райх тогава да ми говорят за независима държава . До тогава няма смисъл от българска държава защото решенията ги вземат отвън ;)
96
2
 
3
 
! Отговори
Кметът на Симитли преди 5 години
Едно ловче от мен на това тиквено изказване!
95
2
 
10
 
! Отговори
Не съм трол преди 5 години
Бойко е виден историк
94
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не можах да разбера кой се е саможертвал?
93
0
 
13
 
! Отговори
бай ПЕТКО преди 5 години
"Да не забравяме саможертвата!..." Да, днес е празник, а къде пак се покри от Народа , по навик, покажи се, лично го поздрави за саможертвата, вече трети мандат те търпи !
92
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пожелавам на Премиера дълги години живот в бедност! Той в духовната бедност се е родил, но остава да се върне завинаги в гьола, откъдето изпълзя! И приближените му прасета също!
91
0
 
8
 
! Отговори
Асан Кьоравио преди 5 години
Аууу,хафте,колко умно си го казак !!!Хевала ,бате!!!
90
23
 
0
 
! Отговори
С/Н преди 5 години
Г-н Борисов е направил много точно изявление. Не си представям по-точна формулировка на нещата. Разбира се, за полурусначетата това е като богохулство - как така за България ще има триумфи!
89
0
 
13
 
! Отговори
Ludmil преди 5 години
A аз пък казвам - да не забравяме саможертвата на тези, които ВЪПРЕКИ ДЪРЖАВАТА, въпреки машината за смазване на свободата в хората, успяха да направят от децата ни Хора: ***/exiQr
88
3
 
23
 
! Отговори
Мирясай без изцепки преди 5 години
поне един ден, Боко! Остави ни да дишаме без изцепките ти поне един ден - празник, делник, жив да си, само един ден мирясай без стойки, ***. Не можеш, нали? Махай се в Барселона или скачай в океана, сал ни се махни от сасипаната от тебе територия!
87
2
 
17
 
! Отговори
ЧАКАМЕ преди 5 години
самолета му да падне в Атлантическия океан и да го изядат акулите тази акула безумна и нагла!
86
2
 
21
 
! Отговори
Наглец е Б. преди 5 години
До Анонимен 82Вероятността ББ да е написал поста е НУЛА, защото няма понятие от саможертва. Той се гаври със саможертвите и най-голямата гавра е, че е печели и от гаврите си. Наглец!
85
1
 
18
 
! Отговори
НАИСТИНА ЛИ преди 5 години
Този поздрав наистина ли го е писал Б. Борисов?!
84
1
 
39
 
! Отговори
Бегай от тука преди 5 години
Айде дай саможертва и ти - бегай от тука!
83
3
 
31
 
! Отговори
АПЕЛ преди 5 години
Прибери си нахалството и тъпанарщината и се махни! АЙ сиктир от празника, и от него да се офайдосаш!
82
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен Е други си купуват острови в Гърция
81
28
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Червените *** с техните измислени плюсове и минуси. Нали помним как преди последните избори коментарите ви взимаха по 20 плюса и все вие бяхте с одобрение в коментарите и все другите бяха с минуси. И как се канехте да победите в изборите, а то какво се получи?Не си мислете, че някой ви вярва на платените драсканици. Ей сега днес да има избори и пак вие няма да спечелите. И не за друго, а защото вие не струвате. Хората гласуват против вас и вашите милиардери с бентлита, Нинов, Бенчо, Гергов
80
0
 
3
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 5 години
До Анонимен...do 82 ...ami spored "Teora na veroiatnostite" .....e absoliutno neveroiatno dori da bade veroiatno takava veroiatnost !!!
79
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да не забравяме ,че трябва да се махаш възможно най скоро