Роди ме с късмет и ме хвърли на... КАТ! Кола от тотото – карък

Била без регистрационни табели, а 19-годишен я подкарал
Обновена: 11 окт 2018 09:46 | 11 окт 2018 07:10, Екип на Dnes.bg
45
Роди ме с късмет и ме хвърли на... КАТ! Кола от тотото – карък
Семейството с колата от тотото. Снимка: Монитор

Пътни полицаи развалиха празника на семейство късметлии от Козлодуй, които спечелиха лек автомобил от тотото, след като ги глобиха веднага след получаването на наградата, съобщава "Монитор".

Мариела Вачева и Жеко Асенов получили ключовете на колата на тържествената церемония на площада в града.

Съпрузите побързали да се качат в новото возило, а 19-годишният син на двойката я подкарал към дома им.

По време на краткия път обаче колата била спряна от служители на Пътна полиция, които не пропуснали факта, че автомобилът не е с редовни регистрационни табели.

Въпреки красивата история за късмета, органите на реда не се трогнали и връчили акт на младия шофьор.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Като я спечелиш тази кола как трябва да си я вземеш, за да я регистрираш? На гръб ли да я носиш, или да я буташ?"Хаааааа хааааа хахаххахахаххахаахахаах .....Не, вържи си колана за теглича и я дърпай ...
37
3
 
0
 
! Отговори
аз-ът преди 5 години
евентуално може да съди КАТ *** не виждам ква му е либералната драмичка на тоя к****. Получили са чисто нов автомобил срещу акт на КАТ. И ?Или целта е вечния български скепсис да има да мрънка за нещо?
36
2
 
5
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
Съвсем правилно! По закон, кола без номера не може да се движи по българските пътища!Няма какво да се обясняват. Виновен е, който я кара, а не който я дава.
35
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кат има във Враца чак
34
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Тотото е виновно. Как могат да ти дават награда кола, без временни номера? Като я спечелиш тази кола как трябва да си я вземеш, за да я регистрираш?"Елементарно, Уотсън. Хващаш си такси до КАТ, взимаш си временни номера и така я караш. Преди това не я пипаш. Или я товариш на платформа и я изтъркалваш до КАТ. А не да правиш Ганьовски изпълнения!
33
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 64Викаш СБА да те изтегли до кат, плащаш им там 30-50 лв, и си я регистрираш. Толкова ли си ръп, че не можеш да се сетиш?
32
2
 
7
 
! Отговори
Правилно! преди 5 години
Всеки може вместо номера да си сложи някакви там рекламни табели и да си измисли подобна история! В правилника за движение по пътищата ясно е описано какво е регистрационен номер и за какво се използва!
31
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тотото е виновно. Как могат да ти дават награда кола, без временни номера? Като я спечелиш тази кола как трябва да си я вземеш, за да я регистрираш? На гръб ли да я носиш, или да я буташ?
30
2
 
6
 
! Отговори
ЕУ преди 5 години
Живял съм няколко години във Франция - нито веднъж не ме е спирал полицай за каквато и да е проверка, и изобщо само веднъж съм виждал полицейска проверка - на изход от магистрала (щото на самата магистрала няма как да си и помислят да те спрат)та, тогава е имало камера някъде по магистралата и спираха излизащите коли, засечени от тази камера (в тази връзка - ако караш до 160 на магистралата - няма да те спрат - неписано правило и наблюдение на колегите)
29
3
 
5
 
! Отговори
някой преди 5 години
Преди време се прибирах с временни номера от Турция, там ги дават на хартия, и затова ги бях сложил на стъклото. Актът беше за 100 лв и 1 месец без книжка, трябвало да отида до погребална агенция да ги ламинират, щото камерата нямало да може да ги снима на стъклото, фокусирала към номера.
28
6
 
22
 
! Отговори
???? преди 5 години
Голям праз станало. Всичко си е в реда на нещата. Караш без табели - глоба. Да им е честити на печелившите. Момчето ще си понесе последствията. Когато караш МПС, трябва да внимаваш, защото е опасно начинание да шофираш. За жалост голяма част от нас не го осъзнаваме, или се мислим за много добри, пък белите стават много бързо.
27
3
 
26
 
! Отговори
Нонстрадамус преди 5 години
Българите сме бедни тарикати. Викаш плътна помощ и директно в КАТ за регистрация. За 30 - 40 лева си спестяваш неприятности.
26
10
 
11
 
! Отговори
Леща преди 5 години
До БобМного си черноглед! Спечелилите колата не са извършили катастрофа за да им се приписва нарушение.
25
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
а ТОТО-то защо не им е закарало колата до адреса? печелиш кола, слагат ти я в центъра на града за да могат да направят хубави снимки и после се спасявай?Даже трябва с рег. табели да идва и каско, какво ще стане ако по време на снимките някой счупи стъклото?
24
15
 
18
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
То бива, бива, фелдфебелщина, ама чак толкова да са прости! - Ами малко човещинка трябва, не само законничество и бюрокрация...
23
2
 
35
 
! Отговори
Nr-nr преди 5 години
Представям си ситуацията: поредно раздаване на кола от Спорт тотото. Всички катаджии вперили поглед в телевизорите, със запалени двигатели на колите си, да видят на кой ще се падне късмета да спре наградените и да им съставят акт. Гениално. Министъра да награди катаджиите - много са умни ..... за възрастта си.
22
2
 
20
 
! Отговори
Няма преди 5 години
Няма по-голями *** от тези в ***. Назначават ги с конкурс за малоумие.
21
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Жороние сме сеирджии и коментатори, ти какъв го играеш във форум под подобни новини?
20
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Български абсурди!
19
4
 
6
 
! Отговори
Жоро преди 5 години
Само простотии,та така трябвало,та иначе.Абе хора вие друга работа нямате ли???Тука май само саирджий пишат,колкото да се намират на приказка.А на катаджиите ще кажа ,че просто са от вицовете за тях,т.s прости!