Каракачанов увери: Положението в Гълъбово е овладяно!

Напрежение има и то не за първи път, смята вицепремиерът
15 окт 2018 14:00, Красимир Ангелов
94

Овладяно е положението в Гълъбово, увери пред журналисти вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов.

Още по темата

Както е известно, в неделя група роми нападнаха полицаи, дошли да им направят забележка за силна музика. Това наложи изпращането на жандармерия в града, като в крайна сметка са задържани петима нападатели.

"Полицията върши всичко, което е по силите ѝ. Напрежение има и то не е за първи път в тези региони", отбеляза Каракачанов, цитиран от Bulgaria ON AIR.

"Крайно време е да обърнем политиката и да изхождаме от Конституцията, която гарантира равни права на всички. Не може една част от гражданите да имат повече права и да смятат, че имат повече права", коментира още вицепремиерът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
19
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 5 години
Да допълня Въпроса - Кога ще изпратите НАП и Митниците + Горските в тези Територии ?ЧАКАМ ОТГОВОР - питам за Приятелите наши Българите .
51
0
 
25
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 5 години
До Финансовия Министър - колко пари струва охраната на Ромите ?
50
0
 
30
 
! Отговори
Алфа ТВ е спряна преди 5 години
В Русе, преди 2-3 дни, размахваха ятагани с откровени заплахи срещу българите, даже ги даваха по ТВ, а прокуратурата и полицията спят. Сигурно е етнически приемливо. Вчера в Гълъбово нападнаха и биха полицаи. Явно това им е традиционен обичай. Не ми се мисли какво предстои да става, но от днес Алфа ТВ на партия Атака е спряна.
49
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да не би да е имало война и ние да не сме разбрали,та чак военния м-р ни успокоява?Не е ли това?Ааааа,било ромско брожение заради силна музика.Ха,ха,ха.Изпратили жандармерия,щото полицаите не могли да се справят сами?!Да бяхте изпратили и един взвод военни и няколко изтребители.Лелееее,в каква държава живеем,не е истина.Шепа роми направиха луди властите.То пък едни власти...
48
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Продължавайте да ги обгрижвате.Давайте им помощи.Не им искайте пари за ток и вода,позволявайте им да си строят незаконните бараки и се чудете след това защо нападат полицаи с ножове и колове.В Америка за подобно поведение полицията стреля на месо,а тука ги арестуват и после ги пускат.Ши..ана държава!!!
47
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия луди ли са гербаджиите какво правят тия ще ни залеят гражданска война ли искат,спирайте им помощите те сами ще си тръгнат,Европа ще ги приеме,те си падат по ***!
46
1
 
12
 
! Отговори
Сидеров преди 5 години
Мъ що, агент Дончо!!?Да не е военно положение!?Де се завря МВР-то!!?Аа , те сигурно се борят с зъби и нокти срещу хибридната война.
45
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вижте какво казват истинските патриоти,които не са част от ОП.https://youtube/watch?v=VIVbqsNIDYg
44
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А, вийй защо закачатИ братятя роми, бе?Имали по няколко присъди - Дипломи за основно и средно хУбразувание.Музиката била силна - музикални културоведи на модерни етнически танци.Кучетата ги хапели - асистенти Ветиринари.Жандармерията ги "мартрЪтирала" - садо-мазо масажисти.Сега като влязат отново в " Университета" ще усвоят нови професии...
43
1
 
8
 
! Отговори
Асен Катъра преди 5 години
Нагал съм и отсега ще съм нагъл. Аз избирам властта. Нищо не можите ми направите.
42
2
 
16
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 5 години
Лидерът на МВРО, пак е говорил като лидер на опозиционна партия! Дали му се вързват и ахма ци те, които го вкараха в Парламента!!???
41
2
 
18
 
! Отговори
европейско развитие преди 5 години
До всички патриоти дето пишете тука мога да ви кажа ,че щом нямате минимум три деца ще бъдете победени от братята роми за това се интегрирайте докато е време...днеска ще овладеете ,утре па други ден ,като се отприщи ромския бент ще ви отнесе както сте по леглата--българинчетата ще ви сипят да ядете.. иколкото повече ги млатите по махалите ,толкова повече ви набират--- и ви го пише чист българин,който много добре вижда до къде докара мизерното управление България в частност последните 10 г ГЕРБ
40
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какви безобразия са ставали тези дни и из Ямболско?
39
2
 
7
 
! Отговори
Шкембе войвода сред преди 5 години
2. Шкембе войвода сред народа Когато утре падне мрак, отново ромът бесен, ще всява в теб и тебе страх , в народът ни чудесен ! И ако пак сега детето ти насилват, и колят го без капка жал пияни и брутални, ще дойда пак сред вас тогаз със мойта синя каска, ще кажа пак добри слова а ти ще ръкопляскаш!И пак когато ти се плаче , душата се бонтува , и искати се на мига закона да царува, *** пред парламента, разкрий туй мъжко рамо, извикай им и ти тогаз- оположението овладя
38
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до 35И ти си прав. Но вампирясал комунист начело на танкова колона като че ли ще свърши най-добра работа. Нали приживе не са му разрешили да довърши замисленото начинание?
37
0
 
6
 
! Отговори
До 20 - продължение преди 5 години
В замяна на тази услуга, ние може да приемаме летуващи групи руски деца или работници, които имат нужда от рехабилитация. Тъкмо ще възстановим санаториумите в планинските курорти и минерални бани.
36
0
 
13
 
! Отговори
До Анонимен 20 преди 5 години
Пътят до Амазонка ще е скъп.Русия е по-близо. Да се договорим и да решим проблема поетично. Пушкин го е казал: "Во глубине сибирских руд ..."Нали знаеш, че там има пътища, които водят само до определени селища или рудници? GSM няма обхват. Край рудниците вардят яки руски момчета с *** и калашници и не си поплюват. НПО-та до там не стигат. Който избяга, трябва да върви пеша обратно до цивилизацията стотици километри, а наоколо е гъста гора, пълна с вълци, мечки и т.н. Няма хора, нито селище.
35
5
 
3
 
! Отговори
до 35 преди 5 години
Защо призоваш Чокоолу! Той е комунист - ентернационалист! Призови Кочо Стоянов, Енчо Каролев, ротмистър Моллов, Ферещанов, Луков....!
34
2
 
4
 
! Отговори
Шкембе войвода сред преди 5 години
Шкембе Войвода сред народа Шкембе войвода от властта, отнове бе изпратен, да овладее без това, рейтингът разклатен ! Какво да кажа аз сега зачуди се войводата, като съм аз слуга на Бойко , не на хората ! Да ида , да ги успокоя, че белким ми повярват, че МИР е Гълъбово пак и лошият е хванат ! Не мога аз да разбера, какво е това племе, каква е тази *** такваз , от нищо не им дреме . Платихме ний на тартори, за нази да гласуват , а ромите завчера пак, със брадви се бонтуват ! 2.
33
0
 
13
 
! Отговори
Споко преди 5 години
Нали тук някой писа, че според народните вярвания, от Петковден до Димитровден в нашия свят нахлуват силите на Отвъдното, също както и през Караконджоловите нощи от Игнажден до Богоявление.Вместо да се вайкате, призовете Чочоолу. Да се развихри през тези нощи, той знае как.