Шофьорът, блъснал момче в Своге - на свобода срещу 2000 лв.

19-годишният младеж още се бори за живота си
17 окт 2018 20:52, Петя Славова
12
Шофьорът, блъснал момче в Своге - на свобода срещу 2000 лв.
Снимка: Bulgaria ON AIR

Пуснаха под парична гаранция от 2000 лева шофьора, блъснал 19-годишно момче на пешеходна пътека в Своге, предаде Нова тв. Водачът е и с отнето свидетелство за управление на автомобил.

Лекарите в "Пирогов" продължават да се борят за спасяването на пометеното момче. Състоянието му остава критично, с пряка опасност за живота. 

Още по темата

Съпругата на виновника за инцидента - Иван, не може да си обясни как мъжът е блъснал 19-годишния Богомил.

"Той е в такова състояние, че не говори за това. Навел е глава, обяснявам си го с това, че е имало да става... Той не е такъв шофьор, просто лоша шега му е изиграл този десен волан", каза за NOVA Бетина Георгиева. И допълни, че всички близки на Иван се молят за пълното възстановяване на Богомил.

Според прокуратурата водачът, ударил момчето, има множество нарушения. Голяма част от тях са свързани с шофиране с превишена скорост.

Шофьорът е обвинен за нанасяне на тежка телесна повреда. Ако бъде признат за виновен, може да получи от 1 до 6 години затвор.

"Ще си понесем последствията. С каквото можем, ще помагаме и занапред при възстановяването му. Само да има Господ да бъде жив", каза Бетина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До мак 10А останалите шофьори блъснали хора на пешеходна пътека с ляв волан (те са много повече) да ги помилваме, така ли! Добре почна и накрая .....трът и пълни ***, типично по български!
9
1
 
14
 
! Отговори
мак преди 5 години
Нормално ли е да има множество нарушения и въпреки това да не му е отнета книжката? В българската джунгла е възможно. Забелязвате ли, че едва ли не през ден съдът пуска такъв водач? А тоя за 5 минути ще събере парите само и само да може излезе, сумата не е зашеметяваща. Ами ако се укрие междувременно? Съдията е един .... А колите с десен волан нямат място тук.
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българска работа ...то *** и два лева не струва по принцип ама нейсе
7
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той не е такъв шофьор. Той е просто един от тези 80% за които правилата са безсмислени. Затова смело превишава скоростта и изпреварва на пешеходна пътека. Какво пък, сега ще отнесе една условна, за да покаже на останалите 80%, че няма нищо страшно.
6
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има множество нарушения и все пак той "не е такъв". Чиста проба шофьор-рецидивист, обаче той не бил такъв и го пускат срещу 2000 лв "кръвнина", които в УК ги вероятно ги изкарва за по-малко от седмица.
5
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И в Трън така, едно дете на пешеходна пътека, няколко пъти се блъскА в джипа на герберясалия кмет...И сега е без далак и с половин черен дроб.
4
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съпругата....ИМАЛО Е ДА СТАВА. Що ли не е блъснал тебе да има да става. Мама т ок проста
3
0
 
15
 
! Отговори
питам преди 5 години
Е как бащата на блъснатото момче да не му отреже ръцете ,защото няма съд я *** !!
2
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак доста са му взели.Селския кмет дето блъсна момиче с джипа и го уби и другия такъв преди него дето сега заради него едно дете е с изваден далак и и двамата е доказано че са карали пияни ги освободиха без пари.
1
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е как да не ти се живее в България! Блъскаш, мачкаш и те пускат! Ехей.....