Полицаите с блокада на ромския квартал "Надежда" в Сливен

Акцията е след нападението на полицай вчера
Обновена: 20 окт 2018 15:11 | 20 окт 2018 14:46, Александър Попов
63
Полицаите с блокада на ромския квартал "Надежда" в Сливен
Снимка: Булфото, архив

Полицейски патрули проверяваха влизащите автомобили и багажа в тях, както и документите на хората в квартал "Надежда" в Сливен. Акцията е в отговор на вчерашното нападение над полицай и възникналите безредици.

През цялата нощ дежурни екипи проверяваха всеки автомобил, който влиза в махалата.

Пострадалият полицай, който беше нападнат, след като се е отзовал на сигнал за силна музика, остава в болница.

24 часа след нападението полицаите останаха на входа на квартала и проверяваха всички влизащи автомобили. Акцията беше посрещната с протести заради сватбите в петък вечер.

Униформените често срещат агресия при проверки за силна музика, признават от полицията в Сливен. Преди година техен колега е нападнат на същата улица, където беше пребит полицаят Цветан Иванов, припомня bTV.

Той остава в болницата с мозъчно сътресение, без опасност за живота.

Четирима от нападателите са в ареста за 72 часа, петима са освободени. Всички са криминално проявени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
50
 
! Отговори
Сержант преди 5 години
Там контрола трябва да е постоянен. Явно добре си плащат където трябва, защото там е свърталище на сутеньори, които момичета от ромски произход на 14-15г биват изнасилвани и принуждавани да проституират в Белгия, Холандия и д-р. Наркотици, цигари, алкохол. Без трудов стаж и ден , а с коли по за 50. Анархия ни е държавата.
18
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тиквата ще ни довърши.Нищо не е научил от държавника Тодор Живков.
17
1
 
46
 
! Отговори
Съдията преди 5 години
10 години затвор за нападателите и глоба от 10000лв.която да заплатят на пострадалият човек!
16
2
 
41
 
! Отговори
Осман преди 5 години
Ходил съм в Сливен и Ямбол няколко пъти. В Ямбол нормално но в Сливен ми направи впечатлението наличието на каруци на главния път още при влизането ми в града. През нощта преминах през Котел и ме достраша да спра камиона за да ходя по малка нужда и стисках до Петолъчката.
15
3
 
28
 
! Отговори
От банкя преди 5 години
През 2050 г. всеки пети гражданин на България ще бъде ром
14
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой няма Респект от полицията. Защо по соц времето някой не се опиташе да посегне на Милиционер. Ще посегне и ще спре да диша. Самата униформа на Милиционерите будеше Респект. От както ги облякоха в погребални униформи заприличаха на траурни работници. Погледнете в гугъл едновремешните униформи на Милиционерите и ще видите огромната разлика. Самите служители в Милицията бяха с висше образование нямаше корупция защото всеки който се опиташе да подкупи милиционер отиваше при плъховете в мазето
13
5
 
45
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Яжте банани и се радвайте на тоалетната хартия и кой не скача е червен...
12
1
 
42
 
! Отговори
Бай Иван от БЪЛГАРИЯ преди 5 години
НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА какво става! всеки ден с *** се занимаваме! къде е полицията??? да тук е но няма права! и що ли?? ами нема управа в таз държава за голямо съжаление! ще бият полицай и той ще им се РАДВА! ОООООООООООО на 2 метра от него и те ще са "легнали"! лека му пръст на ЖИВКОВ! ДЕ ДА СЕ ВЪРНЕ! ДА АМА НЕ!
11
2
 
61
 
! Отговори
мак преди 5 години
Добре де, като са криминално проявени и пак правят зулуми, защо ги освобождават? Да им затвърдят чувството за безнаказаност ли? Айде, валерка, изкажи се за кресливите, по-точно озверели, но скъпоценни гласоподаватели.
10
1
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То да е само в Сливен, да си премълчиш. В градовете, без първите четири, денем щъкат само *** и то безцелно, все едно са нон стоп на курорт. Хванали по една бира и чакат първи, да дойде новата порция соцял. Тук там се мярка някой мишок на държавна хранилка, който не смее да гъкне, защото нищо друго не може и ще загуби и подаянията които му подхвърлят.Всичко е нагъчкано в София и Пловдив, макар че по гетата и там е страшно. По селата пък е трагедия. Разходете се до село Градец, като резерват е
9
3
 
44
 
! Отговори
1989 преди 5 години
Демокрация, какво да се прави....В гнилия соц тези 4-5 "човека" щяха да са вечеря за няколко прасета.....Ама пък нямаше банани, *** ти и живота без банани....
8
1
 
51
 
! Отговори
Кифладжията преди 5 години
До бай КосьоНяма я вече тази армия, пък и няма кой да я командва да върши оздравителни за народа и държавата акции. Според мен решението е тайни граждански отряди както навремето БРТЦК. Иначе, виждате- отиваме на заколение.
7
0
 
59
 
! Отговори
НищоНовоПодСлънцето преди 5 години
Пак в този град, преди доста години, едно войниче се е разшетало с танк из маалата, след като индийци убили приятеля му. Изпълненията с танка били в стил, повторен след години от Чочоолу.Жалко, че понякога се стига до такъв вид разправа. Ясно е, че някои хора не си взимат поука и не си правят труда да обяснят някои неща на децата си.
6
0
 
65
 
! Отговори
бай Косьо преди 5 години
Сливенските *** ще се успокоят за следващите 40-50 г. щом влязат танковете под жп линията. Помните ли зимата на 1976 г.,когато себяха развилнели из града,но всичко бе потайнои никой не знаеше какво става в онова време.Тогава бяха подстрекавани от турски агенти ибяха открити и обезвредени случайно от каратист служил в десантни войски. На мига се намеси армията и влезе с танковете в махалата.Трябва им нов хубав урок. Помнете историятаи не изпускайте юздите.Сега обаче са електорат на
5
0
 
73
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И какво като проверяват автомобилите да не би следващият път да ги посрещнат с цветя??? Трябва да ги обградят с БТР-и и бой до посиняване в говедарника оттатък голямата вода за такива изцепки *** вече щяха да са във вечните ловни полета, а полицаите щяха да бъдат наградени за добре свършена работа.
4
0
 
73
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сливен е замязал на гето, а кмета си чопли носа и бърка по дупките на Боко, гъделичка го по пъпа.
3
0
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма да е зле по-яките старшини да приложат възпитателни действия спрямо протестиращите.
2
1
 
91
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички "ромски" квартали трябва да са с постоянна блокада.Никакво пълзене по другите квартали да крадат.
1
7
 
67
 
! Отговори
Един преди 5 години
Валерката още не е подал оставка.