Пребиха ученик до безсъзнание в центъра на Ловеч

Множеството свидетели не пожелали да му помогнат
14 ное 2018 09:23,
40

Ученик от Софийската духовна семинария беше зверски пребит в центъра на Ловеч, съобщи Bulgaria ON AIR.

Младежът имал среща с приятелка, когато бил обкръжен от шестима души, които го нападнали пред множество свидетели.

Още по темата

На 31 октомври Росен Нечов се прибира в родния си дом в Ловеч. Разказва, че преди това с него се свързала бивша съученичка от началното му училище и го помолила да се видят в центъра на града. Отишъл там със сестра си, но с изненада открил, че момичето не е на посоченото място, a само нейна приятелка и шестима младежи. Един от тях бил бившият ѝ приятел.

Росен бива заобиколен и нападнат. Ударите продължават дори, след като Росен изпада в безсъзнание пред очите на десетки свидетели. Никой обаче не му помога.

Момчето е транспортирано до болница, където престоява няколко дни на системи. Освен изпочупени зъби и множество синини, младежът изпитва трудност при хранене.

След случилото се бившата му съученичка не му се обажда.

От областната дирекция на МВР в Ловеч съобщиха, че извършителите са установени и разпитани. Материалите по случая ще бъдат предадени на Районната прокуратура в града, а оттам ще преценят дали ще има разследване.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
17
 
! Отговори
NoName преди 5 години
Ще им се сгади на биячите, а па после в затвора ще станат "Женски кученца" на баш биячите, понеже са много умни!
11
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само си помислете какви са биле биячите да тръгнат 6 души да бият 30 кг. момче, просто да беше им викнал само някои и щяха да се разбягват, но сейра си е друго.
10
0
 
94
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Момчето в болница, в безсъзнание, с избити зъби, и няма никой задържан. Това е пародия на държава.
9
0
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо биячите не са задържани? Прокурора си гурно не смята че могат да се укрият или да извършат друго престъпление? Или просто са деца на общинари?
8
0
 
57
 
! Отговори
гост преди 5 години
Извършителите установени, разпитани и пуснати!!!??? Ще чакаме прокуратурата да прецени дали ще има разследване? Поне да ги бяха опердасали, ясна е, че пак ще се отърват! Няма наказуемост въобще, как да имат авторитет??!!
7
1
 
14
 
! Отговори
+ преди 5 години
дАЛИ разликата е голяма между населяващите етноси на нашата територия!? Съмнявам се ,да има голяма разлика между етносите ,но виж по класовият признак и едните и другите живееят по дивашки,за съжаление.Но щом не са замесени роми ,то няма и какво да се коментира-само 7-8 коментара.
6
1
 
11
 
! Отговори
*/* преди 5 години
Европейска и ДЕМОКРАТИЧНА. ..това при положение ,че сме на 111 място по свобода на медиите (точно преди ЦАР ),звучи като виц.
5
37
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да се хваща да тренира и дастане ММА боец поне да го бият срещу пари иска да стане попче с ролекс и да не го бият като е духовно лице да не се заглежда по чуждите дами. Господ е казал не кради имуществото на ближнжия си и жена му и приятелката му.
4
3
 
20
 
! Отговори
мреен преди 5 години
Хм,хубава работа ама бъ(лгарска работа! Е ,още ли важат тези дивашки закони от миналия век и от комунизма и сега в европейска България и демократична България и то в 21 век!?
3
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази "новина" е от преди седмица бе
2
1
 
35
 
! Отговори
Kobi преди 5 години
Абе това момче баща няма ли. Смърт за такива !!!
1
7
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е сеирджийството. Всички уж много смели, огромни на приказки. Като протестиращите- смели, писнало им, до не знам къде си щели да стигнат. Полицията арестува техен приятел, всичките мишки обръщат гръб и се покриват- никой не помага. Ей такъв цирк сте всичките. Не смеете увеличение на заплатите си да поискате, излизат на протести да оправят държавата. Вие ли, бе, страхливци? Пред очите ви бият човек вие подминавате и гледате. После мразите успелите и богатите, които помагат на ляво и на дясно