Двама младежи се борят за живота си, обърнаха се в река

Колата паднала в дерето на изхода на село Дебич
Обновена: 18 ное 2018 13:19 | 18 ное 2018 13:18, Александър Попов
22
Двама младежи се борят за живота си, обърнаха се в река
Снимка: МВР

18-годишен шофьор и неговият 16-годишен спътник се борят за живота си след пътен инцидент тази сутрин, съобщиха от МВР - Шумен. Тази сутрин в полицията е подаден сигнал за преобърнат лек автомобил в река на изхода на село Дибич в посока към село Илия Блъсково.

Към мястото на инцидента са насочени екипи на полиция, пожарна и спешна помощ.

След пристигане било установено, че водачът на Фолксваген Голф с шуменска регистрация загубил контрол над автомобила. След десен завой излязъл вляво от пътя и се преобърнал в реката.

Спасителни екипи на пожарната са оказали съдействие да извадят затиснатия в автомобила 18-годишният шофьор. Спътникът му, 16-годишен шуменец бил извън колата.
Двамата са откарани в болницата в Шумен. Шофиралият е в безсъзнание, с фрактури на лява ръка, ляво бедро и дясна подбедрица. Две години по-младото момче е с тежка черепно-мозъчна травма, в безсъзнание. Медиците се борят за живота им.

Водачът на автомобила е правоспособен, уточняват от МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
10
 
! Отговори
прости родители? преди 5 години
Преди години когато дъщеря ми взе книжка (на 18г), беше късно лято. Няколко месеца когато можехме тя караше, а аз се возех и стана нещо като 2 шоф.курс от стотици часове. Научих я да паркира, да кара назад и други прости неща дето не ги учат на курса. Сега ще правим същото със сина. Тези момчета имат много безотговорни родители. Сега ще обвинят държавата за трагедията??
15
3
 
8
 
! Отговори
незапознат преди 5 години
Ако не останат с трайни увреждания, два дена след като излязат от болницата ще забравят случката и ще се изживяват на още по-безсмъртни.
14
3
 
14
 
! Отговори
емигрант преди 5 години
така е, като раздават книжки на тъ паци!
13
3
 
8
 
! Отговори
пътен полицай преди 5 години
В тази балканската*** *** трябва да се въведе пълна забрана на всякакъв вид моторни превозни средства, и впрегатите да се ограничат с една конска или две волски сили!Защото от чиста статистическа гледна точка, моторизиран българин с каруцомобил е многократно по-опасен за околните от моторизиран едноок пиян на мотор без спирачки, въоръжен с гатлинг картечница и огнехвъргачка!
12
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 7-тоя и със златни гуми да беше да при тая снорост все тая и аман от тези зимни гуми друга дъвка нямате ли??
11
1
 
2
 
! Отговори
додо преди 5 години
До центробежна сила 12-напълно правилно !! Като завиеш рязко с колело на дясно на коя страна ще паднеш ,алооооооооооо на масата ли си?
10
4
 
10
 
! Отговори
центробежна сила преди 5 години
При ДЕСЕН завой изхвърчат ОТЛЯВО на пътя?
9
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно хлапето му е първо каране при не летни условия. Ех, ако можеше, ако знаеше....
8
3
 
34
 
! Отговори
Софийско копИлИ преди 5 години
Правилно стачкуваше Босия срещу корупцията в ДАИ! Кога ще има реален контрол при издаването на т.нар. книжки? Трудно говорещи български език имат книжки! Да се чудиш и маеш как са прочели листовката, разбрали са казуса и са го решили! А някой от Вас да е виждал ром в учебен автомобил?
7
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 3Причината за катастрофата са Сорос, путин, Меркел, Тръмп, БСП, ГЕРБ, масоните, евреите.Само не и де билните шофьори.
6
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 6Точно тия едва ли са били със зимни гуми с 4мм грайфер.Точно напротив.Така че недей да плещиш глупости.
5
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе млади хора , не се правете на герои , не играйте с живота си...правете нещо смислено за вашия живот.Вие сте хората които ще закрепите нацията, и промените- но не така !!! Дано се оправите , Бог с вас !!!
4
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джигити
3
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Знаем, знаем! За всчики катастрофи в България причината е една и съща-не съобразена скорост. Ако бяха карали с 60 км/ч нямаше да излетят в реката.
2
24
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Простотията,е тотална.Нито един от вас,не се помоли за оцеляване на момчетата.Какво е предизвикало катастрофата,не знаете,но коментирате.Тотална деградация!
1
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Малки кретeнчета ,сигурно никога не влизали в час по физика. Родителите им от 90% .Само създават работа на лекарите.