Мащабна полицейска акция в Хан Аспарухово

Полицаите иззели 30 кубика незаконна дървесина
10 дек 2018 14:45,
23
Мащабна полицейска акция в Хан Аспарухово
pixabay

Мащабна полицейска акция се провежда в село Хан Аспарухово, намиращо се между Стара Загора и Нова Загора.

Селото е буквално под обсада на силите на реда – на място са жандармерия и полиция. Криминалисти са навлезли в селото, а жандармерията не допуска влизане или излизане от него.

Полицейската операция разкри незаконно съхранение на дървесина в старозагорското село. Проверени са над 60 адреса. Иззети са сериозни количества незаконен дървен материал.

Около 70 полицаи и горски служители участват в специализираната акция, която е втора за региона. Първата се проведе в Николаево.

"Иззети са 30 кубика дървен материал. Те са изцяло незаконно придобити. Колегите от горското са съставили 10 констативни протокола, а ние сме започнали 8 бързи досъдебни производства", заяви началникът на "Охранителна полиция" към ОД МВР-Стара Загора Илиян Илиев.

Акцията на МВР и Горското стопанство е започнала късно снощи и е насочена срещу нелегалния дърводобив в района.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
7
 
! Отговори
Мунчо преди 5 години
Ако застанат на пътя към Петрохан на разклона за Искрец, в района на Бучин проход, ще видят доста тирове с дървесина да минават... Ама кой ги проверява, особено в тъмната част на денонощието? Нещо за хора на ДПС се говори...
16
2
 
5
 
! Отговори
Makedon преди 5 години
Ahahahahahahhaaaaaa 60 policajci za 30 kubici drva......
15
3
 
5
 
! Отговори
CUKOVSKI преди 5 години
30 PO 50 LV.=1500 LV..ZA POLIZAITE I GANDARMERIATA SA RAZHODENI POVECE OT 10 000 LV.
14
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"и ако не мога да събера не да режа дървета в гората?"Събирането на паднали дървета не е незаконно. Само изсичането без разрешение е незаконно.
13
10
 
7
 
! Отговори
Безпартиен преди 5 години
хахахахахахах 30 кубика дърва.....чак ми стана смешно, толкова стигат на една двуетажна къща за зимата....стига се излагайте бе...... Обикновените хора ли искате да уморите от измръзване ващааа мамаа
12
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези хора БЕРАТ дърва от всякъде,никога не ги купуват ,с изключение на безплатно раздадените от социални грижи,горят всичко до което се докопат!
11
12
 
2
 
! Отговори
Велес преди 5 години
Аз като съм в чужбина вече 12 години мога ли да попитам нещо? Изглежда не следя новините. Как някой може да се отоплява ако няма пари за ток или има буря и електричеството прекъсне( а това е възможно навсякъде по света)и ако не мога да събера не да режа дървета в гората? То кво да правя? Да започна да събирам гуми и найлон за палене ли? Що за абсурд е това?
10
1
 
8
 
! Отговори
Krediten milioner преди 5 години
Губят ми се 1 милиард . За един преател питам
9
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Takava akzia i da kasinata v bg da ima nai golemite uberdjii na tapite koito igrajat v kasinata na mutrite miliineri
8
3
 
10
 
! Отговори
Ум преди 5 години
Уау страхотна работа, направо започвам да мисля филм може и книга да напиша.30 кубика са страхотна работа, докато се точат милиони по други начини.Дърва > Мафия. Държавата цирк.
7
0
 
17
 
! Отговори
das преди 5 години
30 кубика, доста сериозна работа. Поздравления за органите на реда!
6
2
 
18
 
! Отговори
Бате Гойко преди 5 години
"Иззети са сериозни количества незаконен дървен материал.""Иззети са 30 кубика дървен материал"Голяма акция- голямо чудо. 30 кубика ще стигнат за точно 3 къщи и то, ако е мека зимата. Има доста по-едри риби.
5
1
 
15
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
ако се проверят всички горски стопанства резултатите ще бъдат шокиращи от масова не законна сеч,а много сложили подписа си под разрешителното трябва да влязат в затвора,у нас дърводобивната мафия причинява такива огромни щети чрез корупционни практики че ефектът след няколко години ще бъде не поправим познавам няколко много бързо замогнали се личности които за сметка на прекомерна сеч и подкупи на безотговорни горски инспектори продължават да нанасят апокалиптични щети
4
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази новина да се отрази и от радио Ереван.
3
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А тези които изнасят цели хектари,то не се брои нали.тези са крадци другите са бизнесмени.Много ще ви опъват още.
2
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В градец и котел не стъпват кияците на държавна хранилка, защото там са на банкянския еднокнижник избирателите, а както всички останали знаем те не крадат, те берат.
1
1
 
5
 
! Отговори
Hhh преди 5 години
Seriozna robots...