Заради снега: ПТП-та, блокирани пътища, закъсали камиони...

Сложна пътна обстановка. МВР съветва да си стоим у дома
Обновена: 16 дек 2018 21:27 | 16 дек 2018 17:15, Петя Славова
108
Заради снега: ПТП-та, блокирани пътища, закъсали камиони...
Снимка: БТА

Усложнена е пътната обстановка в страната, силен снеговалеж има в Кюстендил, Пазарджик, София, както и в района на проход "Предел", Юндола, Попови ливади, Сатовча и Добринище /обл. Благоевград/; Враца и Леденика /обл. Враца/; Ловеч, Троян, Ябланица, Априлци, Шипково, "Троянски" проход /обл. Ловеч/; Берковица /обл. Монтана/, Видин, прохода "Шипка". Това съобщиха от МВР по информация към 13.30 часа на ГД "Национална полиция".

На места има закъсали товарни автомобили. Създадена е организация за изтеглянето им, така че да не пречат и да затрудняват движението.

Още по темата

За снегопочистване, временно е ограничено движението на МПС над 12 т по посока: АМ "Струма" от пътен възел "Бобошево" в посока София; АМ "Люлин" в посока изход София - водачите изчакват на място от 5-ти км при пътен възел. "Мало Бучино"; път Кюстендил - ГКПП "Гюешево"; път ГКПП "Калотина" - Сливница.

Поради катастрофирал товарен камион, временно е ограничено движението в изпреварващата лента при км 221 на АМ "Тракия" и то се осъществява в активната лента.

Временно се ограничава движението по пътя Видин-Монтана по околовръстния път на гр.Монтана при км 10+590 поради изтеглянето на аварирал товарен камион. Водачите изчакват на място.

Пътна полиция отправя апел към водачите да не предприемат пътуване, ако не е крайно наложително, заради обилния снеговалеж.

Междувременно стана ясно, че е възстановено движението по АМ "Тракия" при км 221 в посока Бургас, съобщиха от АПИ. Временно се ограничава движението на МПС над 12 тона през прохода Предела поради обилен снеговалеж.

Временно се ограничава движението на МПС над 12 тона по пътя Благоевград - Станке Лисичково поради обилен снеговалеж. Временно се ограничава движението на МПС над 12 тона по пътя Своге - София, поради обилен снеговалеж и за снегопочистване.


 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
5
 
2
 
! Отговори
апи преди 5 години
Ако няма снегорини 'Защо не чистят съсипаха я тая държава?', ако излязат снегорини 'Тия па сега ли намериха да чистят, да правят задръстване, ще си карам в аварийната' - е как да стане ?
79
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само не знам, защо не споменавате магистрала тракия софия- пазарджик?!00 км вчера се взимаха за 6 часа!
78
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Заради снега? Кой сняг? Тоя, дето няма и 5 см. натрупване в ден с положителни температури?Мили Боже, а какво ще правим, ако у нас дойде истинска зима? Не ми се мисли в кой век ни натириха крадците на бюджетни пари!
77
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До кога по първокласните пътища ще продължават да се изхвърлят тонове мизерия като пясък и чакъл?? Разбирам по второ и третокласни пътища ама по скоростните като София-Варна за едно ходене колата да ти е с пукнато стъкло, а боята все едно е карана на песъкоструй не е нормална работа...В кок век живеем?
76
0
 
5
 
! Отговори
extremist преди 5 години
Сложна пътна обстановка. МВР съветва да си стоим у дома - ИДЕАЛНО. ДНЕС ПО СЪВЕТ НА МВР НЯМА ДА ХОДИМ НА БАЧКАНЕ. ДА ОРГАНИЗИРАМЕ ЕДИН ПРОТЕСТ НА БЪРЗО
75
0
 
3
 
! Отговори
123 преди 5 години
Е за т'ва вчера си седях дома. А снегорините вчера чистеха чак след 1 часа посред нощ.
74
0
 
11
 
! Отговори
Щирлиц преди 5 години
А полицията съгласна ли е да ходим пеша,или това допълнително ще усложни обстановката?
73
0
 
17
 
! Отговори
PSYCHO THE RAPIST преди 5 години
Мили Дядо Коледа, под 'бело' имахме предвид друго! Какво да го правим сега този сняг?
72
3
 
32
 
! Отговори
тонката преди 5 години
10 см сняг и Гербистан блокира :)))) какво нато, какви пет лева, защо им е на руснаците да ви нападат, да ги уморите от смях. При тях в такова време децата играят голи на реката :))))) тук затварят държавата и ви казват да не излизате от вкъщи
71
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оставка Суджук мръсен!Окраде парите!
70
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Покрай 22 септ бях почивка в Банско и търсих ли, търсих, информационен канал за трафика да видя по кое време да се прибирам към София. На сайта на апи бяха запразнили яко и съобщенията бяха отпреди 4 часа. В новинарските сайтове също. На сляпо потеглих и преди Кресна попаднахме в тапа при сливането на пътя от Гърция. Нямаше катастрофа или смяна на ленти, просто пътят не можеше да поеме трафика. Та, някой и да е искал да изчака няма откъде да знае кой момент е подходящ, няма информация в реално в
69
1
 
22
 
! Отговори
Факт преди 5 години
Учителката по руски се о ***,ОТНОВО,за ония от Банкя да не говорим.
68
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А някъде в България имаше ли днес силен снеговалеж? В София валя цял ден, но слабо и можеше да не се чисти. Интересното беше как днес по Данаил Николаев вървеше някаква почистваща машина и хвърляше изчистеното в другото платно. Какво ли ще стане ако наистина завали?!
67
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всяка година едно и също. Декември зимата пак ни изненада :)
66
0
 
25
 
! Отговори
Кой преди 5 години
ГЕРБ не могат нищо друго освен да крадат
65
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
не е заради снега! ами заради това, че снега пак ''ни изненада'' както всеки път! защото не се чисти и се чака да се стопи сам, защото не се вземат меркипри условие че е декември, и се че очакват снеговалежи и има прогнози прогнози, защото във винету-библията на празните кратуни не пише нищо за снегопочистване!
64
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 66Няма да се косите другари , в момента др. Румен Овчаров пуска своя частен газопровод по всички магистрали и снега ще се столи. Ура..а..а..а
63
12
 
2
 
! Отговори
Герб Завинаги преди 5 години
Пак ли недоволни бе
62
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Некадърността на ГЕРБ в снимки!
61
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ГашоГолям европеец си станал бе не щеш сланина а кайзер пастърма ( не че някога си опитвал подобно нещо) Я ми кажи господин европеецо къде в Европа си видял при дъжд да не се вижда осовата линия на пътя,щото аз го видях преди няколко дни по ,,Северната тангента'' 18,30,тъмно вали дъждец и човек трябва да хвърля боб за да разбере в коя лента се движи,СЪС ЗИМНИ ГУМИ.